AIHE VAPAA -PODCAST OSA 17
”Olen käyttänyt samaa vettä makaronien keittämiseen jo vuodesta 1984.” Kuva: iStockphoto
”Olen käyttänyt samaa vettä makaronien keittämiseen jo vuodesta 1984.” Kuva: iStockphoto

Pakastatko makaronien keitinveden myöhäisempää käyttöä varten? Öööö, no tietenkin!

Vauva.fi:n legendaarisen keskustelupalstan valikoidut palat ovat taas ääninä Suplassa. Joka perjantai uusi keskusteluketju koko loppusyksyn ajan. Paina playta ja sukella ajatusten Tonavaan.

”– Pakastatko makaronin keitinveden myöhäisempää käyttöä varten? Maukasta vitamiinilientä ei kannata heittää pois! Pakasta jääpalapusseihin ja käytä ruokien maustamiseen ja esim makkarakeiton saostamiseen.
– Kyllä, arkkupakastin on täynnä sitä. Täytyy varmaan ostaa toinenkin.
– Itse sivelen keitinveden iltaisin vyötärölleni. Pitää ihanan hoikkana. Kannattaa kokeilla, jos ampiaisvyötärö on ollut vain unelma.”

Kuuntele Aihe Vapaa -podcastit Suplassa tai klikkaa playeria alla: