Joko teillä kartetaan ruokahävikkiä? Kuva: Shutterstock
Joko teillä kartetaan ruokahävikkiä? Kuva: Shutterstock

Näkyykö huoli ilmastonmuutoksesta ja ympäristön hyvinvoinnista teidän lapsiperhearjessanne? 

Polkupyöräilyä, kestokasseja vai mahdollisimman vähän punaista lihaa? Kuka teillä antaa parhaat ekoneuvot, lapsi vai aikuinen?

Auta meitä kartoittamaan lapsiperheiden ympäristövalintoja vastaamalla kyselyymme, johon pääset alla olevasta linkistä. Julkaisemme aiheesta jutun joulukuun Meidän Perheessä. Vastauksia käsitellään jutussa nimettöminä.

Vastaa kyselyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaamalla voit voittaa sisäänpääsyn ja kotiruokapaketin HopLopiin! Arvomme 5 kahden lipun pakettia, ja jokaiseen lippuun sisältyy rajaton leikkiaika ja kotiruoka-ateriat aikuiselle ja lapselle. Yhden lipun arvo on 27,90 euroa, ja liput arvotaan 7.10.2019.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Vierailija

ruoka jätteet menee omille kanasille ja koiralle ja katille,en värjää hiuksia ,vaikka harmaat.vanhat vaatteet käytetään maahommissa ,kun ne on kuluneet ,7 kg pesukone pesee kerralla enemmän,lapsen vaatteet menee tutulle köyhälle perheelle ,syömme mitä maalla kasvaa ja on tuoretta ,siis sesongin mukaan ,lattiat pestää ja samalla vedellä patio jonka jälkeen sitten kastellaan kukkaset terveiset ulkomailta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla