Haluaisitko tulla haastateltavaksi Vauva-lehteen tai osallistua lehden kuvauksiin?

Tarinat

Onko sinulla mahtava jutun aihe? Vinkkaa meille siitä ja kerro, mistä aiheesta tai kenen tarinan haluaisit lukea Vauva-lehdestä. Voit lähettää toimitukselle viestiä sähköpostiosoitteeseen vauva@sanoma.com.

Postia

Mikä Vauva-lehdessä ilahduttaa, surettaa, ärsyttää? Kirjoita siitä meille! Palautteita julkaistaan Vauva-lehden Postia-palstalla, ja kaikki julkaistujen tekstien kirjoittajat osallistuvat kuukausittain vaihtuvaan arvontaan. Jos et halua kirjoitustasi julkaistavan, mainitse se viestissäsi. Laita viestisi otsikoksi "Postia" ja lähetä viestisi osoitteeseen vauva@sanoma.com.

Raskaustesti

Haluatko tehdä Vauvan Raskaustestin? Ensimmäinen osa tehdään lähellä laskettua aikaa, toinen osa pian vauvan syntymän jälkeen. Kerro viestissäsi lyhyesti raskaudestasi ja elämäntilanteestasi, muista mainita myös laskettu aikasi ja kotipaikkasi. Kirjoita viestin aihekenttään "Raskaustesti" ja lähetä sähköpostia osoitteeseen vauva.osallistu@sanoma.com.

Kansikuva

Olisiko vauvastasi kansikuvamalliksi? Vauva-lehden kansikuviin etsitään persoonallisia vauvoja ja taaperoita. Lähetä meille kuva lapsesta. Kirjoita viestin aihekenttään "Kansikuvamalli" ja lähetä viesti osoitteeseen vauva.osallistu@sanoma.com. Liitä mukaan lapsen nimi, ikä ja kotipaikka.

Neuvola ja Mia vastaa

Askarruttaako sinua jokin vauvan tai taaperon terveyteen, kasvuun tai kehitykseen liittyvä asia? Lähetä kysymyksesi Vauvan Neuvolaan tästä tai sähköpostitse vauva@sanoma.com. Asiantuntijamme lastenlääkäri Jarmo Salo ja lapsi- ja perhepsykologi Leea Mattila vastaavat kysymyksiinne Vauva-lehdessä. Odotukseen ja raskauteen liittyviin kysymyksiin vastaa terveydenhoitaja Mia Astikainen Mia vastaa -palstalla.

Tykkää somessa

Tykkää Vauvasta Facebookissa ja osallistu keskusteluun ja lehden tekemiseen! Kuulet heti ajankohtaiset lapsiperheuutiset ja saat samalla piristystä päivääsi.


VAUVA.FIN JOULUKALENTERI YHTEISTYÖSSÄ OPPI&ILON KANSSA

Vauva.fin joulukalenteri on piiloleikki: sivustolle piilotetaan joka aamu luukku, jota klikkaamalla pääset osallistumaan tuotearvontaan.

Palkintoja arvotaan yhteensä neljä:

1. Pelipakka-puuhakortit, arvontapäivä 4.12.

Pelipakka sisältää 45 hauskaa peliä ajanvietteeksi matkalle, mökille ja iltapäivien iloksi. Mukana pelialustojen lisäksi kaksi pyyhittävää tussia ja noppa. Ikäsuositus 6–99 vuotta. Arvo 16,50 e.

Tähän arvontaan osallistut luukuista 1–3.

 

2. Hoksaa!-perhepeli, arvontapäivä 11.12.

Koko perheen lautapelissä etsitään pelilaudalta noppien osoittamia asioita tiimalasin käydessä. Peli tarjoaa eri tasoisia haasteita ja iloista yhdessäoloa kaikenikäisille. Ikäsuositus 4–99 vuotta. Arvo 24,90 e.

Tähän arvontaan osallistut luukuista 4–10.

 

3. Robogem Deluxe -koodauspeli, arvontapäivä 18.12.

Robogem on vauhdikas ja koukuttava strategiapeli, jossa robotit etsivät timantteja kaukaiselta planeetalta. Ohjaa robotteja käskykorteilla, taktikoi, välttele esteitä ja nappaa timantit ensimmäisenä! Deluxe-peli sisältää uudet lisäkomentokortit, jotka tuovat peliin lisää vauhtia, strategiaa ja ohjelmointia. Ikäsuositus 6–99 vuotta. Arvo 29,90 e.

Tähän arvontaan osallistut luukuista 11–17.

4. Kivat kirjaimet -lastenpeli, arvontapäivä 27.12.

Iloinen pelipaketti avaa lapselle oven kirjainten ja kirjoittamisen maailmaan. Sisältää kaksi eri tasoista peliä: bingo-pelissä opitaan hauskalla tavalla alkukirjaimet ja alkutavut, ja sanapeli opettaa kirjoittamisen taidon. Helpot säännöt. Ikäsuositus 5–8 vuotta. Arvo 22,90 euroa.

Tähän arvontaan osallistut luukuista 18–24.

Osallistu näin:

Joulukalenterin luukku on sivustolla vuorokauden ajan aamukahdeksasta alkaen. Luukun voit löytää artikkeleista, resepteistä, blogeista tai blogiyhteisöstä. Luukku on linkki arvontasivulle. Voit osallistua joka päivä!

Kannattaa seurata Facebookissa Vauvaa ja Meidän Perhettä – voit saada vinkkejä luukun sijainnista.

Luukku näyttää tältä, numero vaihtuu päivän mukaan. (Tämän artikkelin kuva ei ole linkki, muut ovat!) Onnea etsintään!

Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Tilaa uutiskirjeemme nyt: saat samalla maksuttoman Meidän Perheen tai Vauvan näytelehden.

Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!

Kun tilaat uutiskirjeen,

1) saat kerran viikossa sähköpostiisi parhaat juttumme kasvatuksesta ja perhe-elämästä.

2) voit tilata maksuttoman Meidän Perhe - tai Vauva-näytelehden.

Tästä voit katsoa, miltä Meidän Perheen uudistettu kirje näyttää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.