Haluaisitko tulla haastateltavaksi Vauva-lehteen tai osallistua lehden kuvauksiin?

Tarinat

Onko sinulla mahtava jutun aihe? Vinkkaa meille siitä ja kerro, mistä aiheesta tai kenen tarinan haluaisit lukea Vauva-lehdestä. Voit lähettää toimitukselle viestiä sähköpostiosoitteeseen vauva@sanoma.com.

Postia

Mikä Vauva-lehdessä ilahduttaa, surettaa, ärsyttää? Kirjoita siitä meille! Palautteita julkaistaan Vauva-lehden Postia-palstalla, ja kaikki julkaistujen tekstien kirjoittajat osallistuvat kuukausittain vaihtuvaan arvontaan. Jos et halua kirjoitustasi julkaistavan, mainitse se viestissäsi. Laita viestisi otsikoksi "Postia" ja lähetä viestisi osoitteeseen vauva@sanoma.com.

Raskaustesti

Haluatko tehdä Vauvan Raskaustestin? Ensimmäinen osa tehdään lähellä laskettua aikaa, toinen osa pian vauvan syntymän jälkeen. Kerro viestissäsi lyhyesti raskaudestasi ja elämäntilanteestasi, muista mainita myös laskettu aikasi ja kotipaikkasi. Kirjoita viestin aihekenttään "Raskaustesti" ja lähetä sähköpostia osoitteeseen vauva.osallistu@sanoma.com.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kansikuva

Olisiko vauvastasi kansikuvamalliksi? Vauva-lehden kansikuviin etsitään persoonallisia vauvoja ja taaperoita. Lähetä meille kuva lapsesta. Kirjoita viestin aihekenttään "Kansikuvamalli" ja lähetä viesti osoitteeseen vauva.osallistu@sanoma.com. Liitä mukaan lapsen nimi, ikä ja kotipaikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neuvola ja Mia vastaa

Askarruttaako sinua jokin vauvan tai taaperon terveyteen, kasvuun tai kehitykseen liittyvä asia? Lähetä kysymyksesi Vauvan Neuvolaan tästä tai sähköpostitse vauva@sanoma.com. Asiantuntijamme lastenlääkäri Jarmo Salo ja lapsi- ja perhepsykologi Leea Mattila vastaavat kysymyksiinne Vauva-lehdessä. Odotukseen ja raskauteen liittyviin kysymyksiin vastaa terveydenhoitaja Mia Astikainen Mia vastaa -palstalla.

Tykkää somessa

Tykkää Vauvasta Facebookissa ja osallistu keskusteluun ja lehden tekemiseen! Kuulet heti ajankohtaiset lapsiperheuutiset ja saat samalla piristystä päivääsi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla