Onko teidän perheellänne varaa matkustaa? Kuka päättää määränpään? Kerro meille matkailutottumuksistanne ja niiden muuttumisesta. 

"Pariskuntana reissasimme reput selässä ilman sen kummempia suunnitelmia, nyt suuntaamme pakettimatkalle lapsiystävälliseen hotelliin." "Kolmannen lapsen synnyttyä olemme joutuneet siirtymään kotimaan matkailuun." "Ilmastonmuutoksen myötä rantalomat ovat vaihtuneet matkailuautoiluun."

Kuulostako tutulta? Miten teidän perheenne reissaa? Auta meitä kartoittamaan lapsiperheiden matkatottumuksia vastaamalla alla olevaan kyselyyn. Julkaisemme aiheesta jutun marraskuun Meidän Perheessä.

Vastaamalla voit voittaa sisäänpääsyn ja kotiruokapaketin HopLopiin! Arvomme 5 kahden lipun pakettia, ja jokaiseen lippuun sisältyy rajaton leikkiaika ja kotiruoka-ateriat aikuiselle ja lapselle. Yhden lipun arvo on 27,90 euroa, ja liput arvotaan 10.9.2019.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Mitenkähän arvontaan osallistuminen onnistuu? käytin kuitenkin aikaa ja vaivaa vastatakseni kysymyksiin ja missään kohti ei tullutkaan yhteystietojen täyttö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla