Miten lapsenne erityisyys vaikuttaa perheenne arkeen?  Kuva: iStockphoto
Miten lapsenne erityisyys vaikuttaa perheenne arkeen? Kuva: iStockphoto

Miltä tuntuu, kun perheeseen syntyy erityislapsi? Mikä muuttuu pysyvästi, mikä pysyy ennallaan? Kuormittuuko vanhempi, ja miten arki eroaa toisten perheiden arjesta?

Suomessa on valtava määrä eri lailla erityisiä lapsia, onko sinun lapsesi yksi heistä? Millaista arki on lapsen kanssa, jolla on näkövamma, ADD, autismi tai kehitysvamma?  

Erityislapseksi määritellään lapsi, joka on erityisen tuen tarpeessa. Erityistä tukea voi tarvita, kun kasvun, kehityksen ja oppimisen edellytykset ovat heikentyneet vamman, sairauden tai toimintavajavuuden vuoksi. Näiden perheiden arki jää usein pimentoon, koska aikaa vietetään paljon kotona ja sairaalassa, ystäväpiiri kutistuu ja vanhempien jaksaminen saattaa olla kortilla.  

Vastaa kyselyyn arjesta erityislapsen kanssa, Meidän Perhe tekee aiheesta jutun! Kerro, miten erityislapsen tarpeet ja haasteet näkyvät perheenne arjessa ja sinun vanhemmuudessa: Mitä hyviä asioita se on tuonut elämääsi? Mikä taas on haastavaa?

Kysely on tarkoitettu vanhemmille, joilla on jollakin tavalla erityinen lapsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvomme kyselyyn osallistuneiden kesken arvomme lehtipaketin, johon sisältyy uusimmat Vauva ja Meidän Perhe -lehdet.  Arvomme yhteensä kolme (3) lehtipakettia ja yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa. Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan tai toivot toimittajan olevan sinuun yhteydessä. Kyselyn tuloksia käsitellään nimettöminä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla