Voipojat Oy lähti mukaan keräykseen huimalla ja silti mahdollisella tavoitteella, joka on makea toteuttaa. Mukaan haastetaan kaikki suomalaiset leipomot.

Me olemme pieni lauttasaarelainen leipomo-lounasravintola-catering Voipojat Oy. Lähdimme mukaan keräykseen käynnistämällä kampanjan nimeltä "Operaatio Hillomunkki". 

Facebookissa: Operaatio Hillomunkki

Kampanjan idea on yksinkertainen: jokaista myytyä leivonnaista kohden lahjoitetaan 1 € Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Kun jokainen suomalainen syö yhden munkin, niin keräämme lastensairaalalle 5 miljoonaa euroa!

Tavoite on kova ja siksi haastammekin kaikki muut suomalaiset leipomot mukaan taikinatalkoisiin — joukolla onnistutaan!

Tunsimme velvollisuudentunnetta auttaa keräyksessä, sillä minäkin kahden lapsen isänä haluan olla mukana varmistamassa, että uusi lastensairaala saadaan aikataulussa pystyyn. Omat poikani ovat ”halkiopoikia” ja syntymästään lähtien saaneet tottua säännöllisiin sairaalavisiitteihin. Eivät kuitenkaan Lastenklinikalla, vaan Töölössä HUSUKE:ssa (Huuli- ja suulakihalkiokeskus), jossa he tulevat saamaan suunnitelman mukaista hoitoa aina aikuisikään saakka. Perheemme onneksi hoito on ollut aina ensiluokkaista ja olemme voineet luottaa, että pojistamme pidetään hyvää huolta. Tämä on ollut erittäin tärkeää erityisesti pojillemme sekä tietenkin myös meille vanhemmille! Vähintään yhtä hyvää hoitoa toivon myös kaikille muillekin lapsille uuden lastensairaalan myötä.

Kirjoittaja on Otto Helin, Voipojat Oy:n yrittäjä

Facebookissa: Voipojat Oy

http://www.voipojat.fi