Tervetuloa Meidän Perheen uusille nettisivuille.

Tervetuloa Meidän Perheen uusille nettisivuille. Meidanperhe.fi:stä löydät nyt helposti juuri sinua kiinnostavat juttuaiheet, keskustelut, kilpailut ja kyselyt. Artikkelit on jaettu uusiin teemakokonaisuuksiin, joita ovat esimerkiksi vanhemmuus, taapero, leikki-ikä, koululainen, murrosikä, perhe ja parisuhde. Voit myös hakea juttuja avainsanojen avulla.

Seuraa keskusteluja

Keskustelupalstamme muuttuu myös toimivammaksi. Kaikki mielenkiintoinen löytyy Sana vapaa -alueeltamme. Keskustelu ei vaadi rekisteröitymistä, mutta uudella keskustelupalstalla rekisteröityneet käyttäjät pystyvät merkitsemään seuraamansa keskusteluketjut. Tällöin ketjuun tulevat vastaukset löytyvät aiempaa helpommin.

Vanhalle sivustolle rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjätiedot siirtyvät nimimerkkeineen myös uudelle sivustolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajalla 11.2.2013 klo 12–13.2.2013 klo 12 käydyt keskustelut eivät ole siirtyneet uudelle sivustolle, mutta sitä vanhemmat keskustelut löytyvät myös uudelta sivustolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osta ja myy –palsta toimii nyt yhteistyössä Huuto.netin kanssa.

Bloggaajaksi?

Kevään aikana avaamme uusia blogeja, joihin etsimme mielenkiintoisia kirjoittajia. Jos sinua kiinnostaa sivuillamme bloggaaminen, ota yhteyttä otsikolla "Bloggaaja" meidanperhe@sanomamagazines.fi.

Anna palautetta

Mitä mieltä olet uusista nettisivuistamme? Mikä toimii, mikä ei? Lähetä palautetta meidanperhe@sanomamagazines.fi, laita aiheeksi ”Nettiuudistus”.  Tai voit lähettää viestisi Palaute-sivun kautta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla