Kuva: <span class="photographer">Dan Gustafsson</span>
Kuva: Dan Gustafsson

Vanessa Kurri vastaa kahdeksaan toimituksen kysymykseen.

Vanessa Kurri vastaa kahdeksaan lapsiperheen arkeen liittyvään kysymykseen.

Arkiruoka

Teemme sen itse, joko minä tai mieheni – tosin on meillä joskus eineksiäkin. Ruoka on perusruokaa ja mielellään luomua: keittoja, jauhelihaa, makaronia. Syömme aina yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iltasatu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isoimmat lapset lukevat sen itse, ja yksivuotias kuopus ei vielä jaksa kuunnella satua. Hänelle riittää, kun pääsee äidin kainaloon.

Rentoudun

Kun lapset illalla menevät nukkumaan, lösähdän sohvalle. Vastailen sähköposteihin ja mietin mielessäni seuraavaa päivää. Tärkeintä on hiljaisuus.

Lapsella päällä

Jotain arkista ja toimivaa. Isot tytöt valitsevat omat vaatteensa, ja pojalla pitää olla päiväkodissa helpot vaatteet. Pukeutumisen on oltava lähinnä käytännöllistä.

Aina mukana

Bepanthen, se korjaa monta asiaa. Käsilaukussani on myös rusinarasioita ja vaippoja – mutta puhelin voi joskus unohtua. Äidin kassi on ihmemaa, jota penkoen pienikin lapsi viihtyy kun on tarvis.

Hurahdus

Haluaisin hurahtaa liikuntaan ja löytää oman lajini – vaikka joogan tai juoksun. Nyt olen kiinni ihan vain arkielämässä.

Harrastus

Lasten harrastukset ja lasten kuskaaminen niihin. Pojallani on jääkiekkoharjoitukset viikonloppuaamuisin kahdeksalta, ja vaikka aikainen aamu ei vanhempia aina innosta, on silti ihanaa nähdä lapsi itselleen tärkeässä puuhassa.

Törsään

Kenkiin ja laukkuihin, joita en ennätä käyttää. Arjessa minulla on kuitenkin lenkkarit, huppari ja aina yksi sama laukku.

Vanessa Kurri on neljän lapsen äiti ja tekee muun muassa televisiotöitä. Tällä hetkellä hänellä on kesken helmikuussa alkavan Tervetuloa kotiin -ohjelman kuvaukset.

Lue sarjan muut jutut

Sisältö jatkuu mainoksen alla