Satukirjaston maksuttomassa Viikon kirjassa potkitaan tällä kertaa palloa. Reipas Siiri-tyttö haluaisi mukaan Ottojen jalkapallojoukkueeseen, mutta poikien mielestä hänellä ei ole pallosilmää. Sen väitteen Siiri aikoo osoittaa vääräksi!

Tilaajille on julkaistu nyt uusi ääneen luettu Pupu Tupuna -kirja! Suomalaisten lempipupu käy tällä kertaa neuvolassa, ja vaikka sitä jännittää etukäteen, kaikki sujuu hienosti. Pupulla on loistava kuulo ja tarkka näkö, ja rokotuskin sujuu ihan huomaamatta. Pupu Tupuna neuvolassa löytyy täältä.

Vaikka aurinko paistaa kauniisti Lintusaarella, äkäpussi Red on tavallistakin huonommalla tuulella. Mikään ei suju niin kuin hän toivoisi – varsinkaan työrintamalla. Eikö työvoimatoimiston listoilta tosiaan löydy sopivaa pestiä vihaiselle linnulle? Tarinan hulvattomista työnhakupulmista on lukenut ääneen näyttelijä Antti LJ Pääkkönen, ja sen sivuilla selviää, mitä tapahtui juuri ennen Angry Birds -elokuvan huimaa seikkailua.

Pakkaspäivien iloksi Satukirjaston tilaajat pääsevät kuuntelemaan uutta, jääkiekkoaiheista Lukupalat-sarjan helppolukuista romaania. Lätkä-Lauri ja haamupelastus -tarinassa joukkueen uskottavuus kasvaa, kun sen jäsenevät saavat ihan oikeat pelipaidat. Vaan miten käy pelissä, kun maalivahti Laurin ihmeräpylä on unohtunut auton takapenkille?