Kaupallinen yhteistyö

Tuliko munittua? Ei hätää! Aku Ankan toimitus on nyt laatinut kaikkien vastakuoriutuneiden vanhempien iloksi ankkamaisen hulvattoman täytettävän Vauvakirjan, johon voi kirjata oman pikku untuvikon mitat, möläytykset ja pulautukset sudenpentumaisella tarkkuudella.


 

Elämässä voi joskus käydä niin, että haikara pudottaa kotiovelle pienen, tuhisevan nyytin. Vauva-aika vaipparalleineen ja valvomisineen hurahtaa helposti ohi ennen kuin ehtii kissaa sanoa, mutta johonkin olisi silti mukava kirjata ylös oman pienokaisen kävelemään oppiminen, hampaiden puhkeaminen tai ensimmäinen väärään paikkaan lirahtanut pissa. Onneksi on keksitty vauvakirjat!

Itsekin erinäisiä untuvikkoja vuosien varrella kasvattanut Aku Ankan toimituskaarti on nyt kantanut kortensa vauvakirjojen kekoon ja laatinut opuksen, jonka sivuille voi tallettaa tavallisempien tietojen ohessa muun muassa tiedot jälkikasvun lempiserkusta ja rikkaimmasta sukulaisesta ynnä ensimmäisen kerran kun lapsen suusta kuuluu "Kääk!". Kirjan kuvitus on poimittu Akkareista, Taskareista ja muista ankkasarjakuvista vuosien varrelta ja täytettävien sivujen lomassa on myös muutama yksisivuinen sarjakuva, joten ei oikeastaan edes haittaa, vaikka kirjaa ei edes tulisi aivan viimeisen päälle täytettyä. (Niin, tuleeko täytettyä? Vastaa kyselyymme!)

Uunituoretta Aku Ankan Vauvakirjaa on saatavilla hyvinvarustetuissa kirjakaupoissa sekä tietenkin Aku Ankan omassa verkkokaupassa.

 

 

Vauvakirja, uhka vai mahdollisuus?

Mitä ajattelet, kun kuulet sanan "vauvakirja"?

Rrrrrrakastan vauvakirjoja! Täytän joka kohdan huolella.
Rrrrrrakastan vauvakirjoja! Täytän joka kohdan huolella.
50.0%
Vauvakirjat ovat kivoja, mutta kuka niitä ehtii täyttää?
Vauvakirjat ovat kivoja, mutta kuka niitä ehtii täyttää?
43.8%
Juuei. Hankkikoon ja täyttäköön ken haluaa, mutta en minä.
Juuei. Hankkikoon ja täyttäköön ken haluaa, mutta en minä.
6.1%
Ääniä yhteensä: 114
Kaupallinen yhteistyö

Pikkuväen oma Akkari, Aku Ankka Juniori, tarjoaa nyt parin viikon ajan ilmaisen tutustumiskierroksen lehteä täydentävään digipalveluumme.

Osoitteessa juniori.akuankka.fi on aina 24.9.2017 asti ilmaiseksi tarjolla yli 500 ääneen luettua, lystikästä tarinaa, yli 700 puuhatehtävää sekä paljon itse luettavaa sarjakuvaa kaikille Aku Ankan ja kumppaneiden ystäville. Mukana seikkailevat myös muut tutut Disney-hahmot, syyskuun numerossa uusimpana Sofia ensimmäinen!

Aku Ankka Juniorin puuhaosio on pullollaan kivoja ja kehittäviä tehtäviä, jotka on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Lupaamme siis tarjota perheen pienimmille sekä laadukasta että hauskaa ja turvallista ruutuaikaa. Sanasankarissa harjoitellaan lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyviä taitoja, Matikkamestarissa numeroihin ja laskemiseen keskittyviä asioita, Kivassa kaverissa sosiaalisia taitoja ja muun muassa luonnontuntemusta liippaavia juttuja, ja Koodigurussa ratkotaan koodausajatteluun ohjaavia tehtäviä. Koodiguru on näistä uusin, ja koodaustehtäviä saadaan rutkasti lisää lokakuussa ilmestyvän koodauksen erikoisnumeromme myötä.

Lehtilaarista puolestaan löytyvät ääneen luetut tarinat sekä joka ikisen koskaan julkaistun Aku Ankka Juniorin sarjissisältö. Lehtilaarissa ovat myös kaikki Juniori-klassikot, eli joka kuukauden kolmas keskiviikko julkaistavat noin kymmensivuiset tarinat. Peruslehdessä sarjikset on haluttu pitää pikkulukijoita ajatellen mukavan napakoina, joten lehden sivuilla näkee noin viisisivuisen johtosarjan lisäksi lähinnä yhden sivun vitsisarjoja ja parin, kolmen sivun tarinoita. Joka numerossa ilmestyy myös ta-vu-tet-tu ja ISOILLA kirjaimilla tekstattu sarjis! Sarjisaitasta taas pystyy hakemaan tarinoita hahmojen perusteella.

Palvelussa on myös Palkintokaappi, jonka mitalikokoelmaa voi kartuttaa puuhatehtäviä tekemällä. Tietyn määrän mitaleja ansaittuaan lapsi pääsee myös aina uudelle tasolle ja saa uuden, erityisen arvonimen milloin Sanasankarina, milloin Matikkamestarina jne.

Tervetuloa tutustumaan!