Nämä asiat me kaikki voimme oppia amerikkalaisen suurperheen kasvatusperiaatteista.

Uudella Frii-kanavalla alkoi huhtikuussa tosi-tv-sarja 17 lasta ja lisää tulossa, jossa seurataan amerikkalaisen Duggarin suurperheen elämää. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella perheeseen kuuluivat isä Jim Bob, äiti Michelle ja peräti 17 lasta. Nyt lasten lukumäärä on jo 19.

Ihme kyllä, Duggareiden elämä ei näytä kaaokselta. Tässä Michellen parhaat vinkit normiperheen käyttöön:

1. Helli siippaa. Jim Bob ja Michelle käyvät treffeillä joka viikko. Järjestä siis lastenvahti, vaikka tuntuisi vaikealta. Se on vaivan väärti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Arvosta muksuja. Jim Bobin ja Michellen mukaan jokainen lapsi on lahja. Muista se, kun kiistelet kaksivuotiaan kanssa kurahousujen pukemisesta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Älä polta päreitäsi. Duggareilla kehut annetaan julkisesti, kritiikki rauhallisesti kahden kesken. Pidä mielessä silloinkin, kun sappi kiehahtaa.

4. Kannusta kaveruuteen. Jim Bob ja Michelle pyrkivät kasvattamaan sisarukset toistensa parhaiksi ystäviksi. Tähdätään tähän!

Lue lisää

Jim Bob ja Michelle Duggarilla on 17 lasta: "Kaikki arvokas elämässä vaatii uhrauksia"

Vierailija

Olen seurannut sarjaa jo vuosia sitten. Kamerojen edessä asiat on aina ihn toisin kuin todellisuus. Vanhemmat lapset on kotiorjia, ei juuri kodin ulkopuolista elämää heillä. Tiukka fudametalistinen kristitty ilmapiiri. Halatakkaan ei saa vastakkaista sukupuolta kuin sivusuunnassa. Kun kulkevat kodin ulkopuolela on heillä pojille koodisana, jolloin pitää pitää katse tiukasti maassa jos tulee heidän mielestään liian vähäpukeinen naispuolinen ihminen vastaan jne jne. En tältä perheeltä juuri mitään oppeja kyllä vastaanottaisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla