Tämä kirjoitus on kiitosviesti kaikille hankkeeseen osallistuneille!

Tulee aikoja, jolloin kansa havahtuu hereille näkemään epäkohtia omassa, rakkaassa maassamme. Silloin syntyy välittämistä, tietoisia valintoja yhteisen hyvän puolesta. Tällä kertaa yhteinen hyvä kulminoituu uuteen lastensairaalaan ja lasten hyvinvointiin. Tarve parempiin sairaalaolosuhteisiin on suuri ja siihen kutsuun on vastattu laajasti, näkyvästi ja tehokkaasti.

Tulin mukaan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen viestintään syyskuun alussa. Olen mykistynyt hyvästä tahdosta, jota löytyy niin monelta talkoolaiselta ja yhteistyökumppanilta. Myös jokainen yksittäinen lahjoitus on merkityksellinen. Kiitän hankkeen puolesta teitä kaikkia, koska lahjoitusten määrä on noussut jo 16,4 miljoonaan euroon!

Jos joulukiire painaa päälle, eikä tavaran ostaminen tuota mielihyvää, anna joululahja, jolla rakennetaan uusi lastensairaala: tee joululahjoitus.

Toivon joululahjaksi maukasta ruokaa, rakkaiden ihmisten seuraa ja kipinän sydämeen, jotta sen palo kasvaa muun muassa tehdessä hankkeen viestintää. 

Parasta joulua ja hyvää mieltä uuteen vuoteen! Ollaan aidosti läsnä, levätään ja nautitaan.

Kirjoittaja on Tuukka Liukkonen, viestintäkoordinaattori Viestintätoimisto Myyssä. Viestintätoimisto Myy tekee hankkeen viestintää.