Kilpailu on päättynyt

Raskaus on ihana asia. Itseään on hyvä hemmotella ja hoitaa. Vartalosi on kaunis ja kannat sisälläsi uutta elämää. Ilo kuplii sisälläsi ja hehku näkyy myös ulospäin. Lähetä meille kuvasi, joka kuvaa sinua hehkeimmillään. Toisille se voi olla ihana pyöreä masu, toisille hyvinvoivat hiukset tai iho.

Oman raskauskuvasi pääset lataamaan galleriaan alla olevan lähetä tästä -painikkeen kautta.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Arvomme kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken
100 euron lahjakortin Polarn O. Pyret -lastenvaatekauppaan
. Lisäksi  arvomme 5 kpl Ladyvita-tuotepaketteja.

Kilpailun/arvonnan säännöt:
Palkinnot arvotaan 2.4.2012. Arvontaan osallistuvat kaikki1.4.2012 mennessä kilpailuun osallistuneet. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sanoma Magazines Finlandin tai Axelluksen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Lähetä vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joiden lataamiseen on tekijän lupa.

Kilpailun järjestäjä: Axellus Oy, Äyritie 8 A, 01510 Vantaa

 

Ladyvita Mama -valmisteessa on 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, kuten kalsiumia, magnesiumia, D-vitamiinia ja foolihappoa. Ladyvita Mama ei sisällä A-vitamiinia.

Raskauden aikana naisen energia- ja suojaravintoaineiden tarve on suurentunut. Ladyvita Mama turvaa raskaana olevan suojaravintoaineiden saantia. Käyttö kannattaa aloittaa jo raskautta suunniteltaessa ja se soveltuu käytettäväksi imetyksen loppuun saakka. Ota Ladyvita Mama päivittäiseksi tavaksesi ja nauti mamma-ajastasi!

Lue lisää hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa vitamiineista:
Yleistietoa eri vitamiinien tarpeesta raskaus- ja imetysaikana.
Mitä vitamiinit ja kivennäisaineet ovat?
Mitä vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitaan?

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.