Perhe.fi ja vauva.fi ovat uudistuneet. Uudelle alustalle siirtymisen yhteydessä ilmeni muutamia teknisiä yllätyksiä ? korjaamme vikoja parhaillaan.

Perhe.fi ja vauva.fi ovat uudistuneet. Uudelle alustalle siirtymisen yhteydessä ilmeni muutamia teknisiä yllätyksiä ? korjaamme vikoja parhaillaan. Ohessa nyt työn alla olevia asioita:

  • Haku-toiminnon parantaminen
  • Uusien toimintojen julkaiseminen
  • Kirjautumisongelmien korjaaminen
  • + joukko pienempiä ilmoitettuja vikoja ja toiveita

Jos sinulla on edelleen ongelmia kirjautua sivustolle, ota yhteyttä vauva.verkkopalaute@sanomamagazines.fi. Liitä viestiisi käyttäjätunnuksesi ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Pahoittelemme tilannetta, teemme kovasti töitä, jotta sivut saadaan mahdollisimman toimiviksi!

SAITIN UKK

Miksi käyttäjätunnuksen loppuun tulee automaattisesti @perhe.fi?

Uusi järjestelmä vaatii sähköpostimuotoisen käyttäjätunnuksen, joten järjestelmä lisää automaattisesti vanhoihin käyttäjätunnuksiin @perhe.fi loppuun. Käyttäjillä ei ole oikeasti tuollaista sähköpostia.

Olet rekisteröitynyt uusille sivuille, mutta et pääse kirjautumaan sivuille

Uusille sivuille rekisteröityneillä käyttäjätunnus on sähköpostiosoite eli kirjautumiskenttään kirjoitetaan ensin oma sähköpostiosoite ja sitten salasana.

Et pääse kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla

Joidenkin vanhojen käyttäjätunnusten kanssa on edelleen ongelmia. Voit rekisteröityä uudelleen sivustolle tai ottaa yhteyttä ylläpitoon. Ylläpidon kautta saat uudet tunnukset, mutta nimimerkkisi säilyy. Ongelma tapauksissa lähetä ylläpitoon (vauva.verkkopalaute@sanomamagazines.fi) käyttäjätunnuksesi ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Et pysty poistamaan vanhoille sivuille jätettyä osta & myy ?ilmoitusta

Lähetä tiedot/linkki poistettavasta ilmoituksesta ylläpitoon vauva.verkkopalaute@sanomamagazines.fi, niin otamme ilmoituksen pois näkyvistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla