Perjantaina Helsingissä, Sanomatalon Mediatorilla, järjestetään Maista ruoan tulevaisuus -tilaisuus.

Perjantaina Helsingissä, Sanomatalon Mediatorilla, järjestetään Maista ruoan tulevaisuus -tilaisuus. Tule kuulemaan, mitkä ovat lähivuosien ruoan trendit. Paikalla on myös Vauva- ja Meidän Perhe -lehtien päätoimittaja Tytti Kontula.

Ruoka. Se on meille kaikille välttämätön, jokapäiväinen asia, mutta nykyään myös kovin mutkikas juttu. Miten ruoasta tuli yhteiskunnallinen kannanotto? Miksi valmisruoasta tuli pahis? Mikä on seuraava ruokahitti karppaamisen, avokadopastan ja proteiinipitoisten ruoka-aineiden jälkeen?

Kiinnostavien keskusteluiden pohjalla on Sanoma Magazinesin, Unileverin ja 15/30 Researchin tekemä Ruoan ja juoman tulevaisuus -tutkimus, jonka tulokset julkistetaan samana päivänä. Mediatorilla on viisi maistatuspistettä, joissa yleisö voi tuunata oman suosikkiyhdistelmänsä. Lisäksi tarjolla on tietoa ajankohtaisista e-koodeista ja lisäaineista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukana keskustelussa ovat Vauva- ja Meidän Perhe -lehtien päätoimittaja Tytti Kontula, Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill, Glorian ruoka & viinin päätoimittaja Sanna Maskulin, Et-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen sekä Sanoma Magazines -lehtien ruokasisältöjän vetäjä Hanna Jensen ja ruokatoimittaja, bloggari Hanna Gullichsen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tavataan Sanomatalon Mediatorilla perjantaina 15.11. kello 11–15.

Sisältö jatkuu mainoksen alla