1. Lasten taidefestivaali Hippalot, 31.7.-3.8. Hämeenlinna
Hippalot on yhtä kuin neljä päivää täynnä elämyksiä ja iloa! Tänä vuonna taidefestivaalin teemana on musiikki. Tapahtumassa pääsee muun muassa puuhailemaan työpajoihin sekä katsomaan teatteria ja modernia sirkusta. Lue lisää täältä.

2. Kulttuurikeskus PiiPoo, lasten taidekesä 2.6.-9.8. Lempäälä
Lempäälän Idea Parkissa sijaitsevassa Kulttuurikeskus Piipoossa vietetään lasten kulttuurikesää. Ohjatuissa työpajoissa voi päästää luovuuden valloilleen muun muassa taiteilemalla tai musisoimalla. Hurjapäisimmät voivat matkata ajassa taaksepäin dinosaurusten aikaan suositussa Dinolandia-näyttelyssä. Lue lisää täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Ylis’festari, 15.8. Pitkäniemi
Koko perheen elämys- ja musiikkitapahtumassa Suomen eturivin muusikot viihdyttävät niin lapsia kuin aikuisia. Esiintymässä ovat muun muassa Yö, JVG sekä Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Musiikin lisäksi voi nauttia esimerkiksi possujuna-ajelusta, poniratsastuksesta ja viikinkilaivan keinutuksesta. Lue lisää täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Metsärannan tila, Ikaalinen
Aarteenetsintäkausi on avattu Metsärannan tilalla Ikaalisissa! Kun aarre on löytynyt, pääsee kauniissa maalaismaisemassa puuhaamaan muutakin hauskaa, kuten harrastamaan frisbeegolfia, tutustumaan merirosvolaivaan, laukkaamaan keppihevosradalla ja loikoilemaan uimarannalla. Lue lisää täältä.

5. Turun kesäteatteri: Aarresaari, Turku
Seikkailutarinoiden klassikko Aarresaari esitetään tänä kesänä Turun kesäteatterissa. Koko perheelle sopiva näytelmä lupaa viidakon vaarojen ja merten hurjimusten lisäksi hurttia huumoria ja säpäköitä säveliä! Viimeinen näytös on 10.8. Lue lisää täältä.

6. Kukka- ja eläinpuisto Escurial, Liminka
Limingassa sijaitseva Escurial lumoaa kukkien ja eläinten ystävät! Puistossa asustaa yli 300 eläintä. Ihania kukkaistutuksia voi ihailla paikan päällä, ja taimia ostaa kotiin viemisiksi Escurialin omasta puutarhasta. Puisto on auki elokuun loppuun saakka. Lue lisää täältä.

7. Lasten Meripäivät, Kotka 24.-26.7.
Merellisissä tunnelmissa vietettävä kolmipäiväinen lastenfestivaali tarjoaa sirkusta, musiikkia, teatteria ja muuta kivaa touhua koko perheelle. Työpajoissa voi kokeilla taitojaan huovuttajana, tanssijana tai vaikkapa jonglööraajana. Laulutaitoiset voivat ottaa osaa hauskaan Lasten Merilaulukilpailuun! Lue lisää täältä.

8. Puistokarkelot, Alppipuisto, Helsinki 19.7.
Heinäkuun puolivälissä Helsingin Alppipuistossa voi koko perhe istahtaa piknikille nauttimaan suomalaisen kansanmusiikin helmistä. Jos omat eväät loppuvat kesken, ei hätää – myyntikojuista saa ostaa ruokaa, juomaa, musiikkia ja käsitöitä. Lue lisää täältä.

9. Skidit Festarit, Helsinki 1.8.
Skidit Festarit on Helsingin Kalliossa järjestettävä lasten ikioma kaupunkifestivaali. Urbaani festari kutsuu lapsiperheet mukaan nauttimaan musiikista, sirkuksesta, herkuttelusta, tanssista, teatterista ja työpajoista – tai vaikka ihan vaan hengailusta. Ja pääsee täällä muuten diskoilemaankin! Lue lisää täältä.

10. Vekararokki, Joensuu 18.7.
Lapsille ja lapsenmielisille suunnatussa Vekararokissa äänenvoimakkuus ei nouse liian korkealle ja tarjolla on vekaroille sopivaa purtavaa. Joensuun keskustan Ilosaaressa järjestettävällä musiikkifestarilla lavalle nousevat Biisinikkarit, Mimmit ja Jytäjyrsijät. Luvassa myös hauskaa oheistoimintaa, kuten Mukulakatu ja työpajoja. Lue lisää täältä.

11. Ipana Kuopio, Kuopio 9.8.
Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Ipana Kuopio -festivaalilla viihtyy koko perhe. Timo Taikuri ja Puijon Paroni viihdyttävät taika-show’lla ja Hevisaurus laittaa tanssijalan vipattamaan. Ohjelmassa on lisäksi esimerkiksi karaokea, pomppulinnoja, kiipeilyseinä ja Ipanamarkkinat. Lue lisää täältä.

Mikä on sinun suosikkitapahtumasi? Kerro oma vinkkisi ja jätä se kommenttiboksiin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla