Kaupallinen yhteistyö
5-vuotias Sylvesteri ei meinannut malttaa lopettaa suklaakauramurojen maistelemista ollenkaan!
5-vuotias Sylvesteri ei meinannut malttaa lopettaa suklaakauramurojen maistelemista ollenkaan!

Moni lapsi huolehtii välipalan laittamisesta itsenäisesti etenkin koulupäivinä. Nallen uudet välipalatuotteet tarjoavat helppoja ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Sanoman studioilla on jännittynyt tunnelma. Odotustilassa istuu kolme lasta äiteineen. Sylvesteri, 5, Joonatan, 8, ja Nelli, 11, valittiin satojen hakijoiden joukosta testaamaan Nallen uutuustuotteita ja kokeilemaan, miltä tuntuu olla mallina mainoskuvauksissa.

Ensimmäisenä maistellaan uusia välipalakeksejä Nalle Täysjyväkaura & Suklaa sekä Nalle Täysjyväkaura & Vadelma.
Jalkapalloa Tikkurilan Palloseurassa pelaava Joonatan, 8, on ihanteellinen ruokatestaaja. Lounaspöydästä on juuri noustu, mutta silti on jo nälkä.  Välipalakeksit saavat silmät tuikkimaan.  Aluksi vähän jännittää, kun kuvausryhmä seuraa tilannetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Namiiii! Voisin syödä näitä vaikka sata”, tuumaa Joonatan leveästi hymyillen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joonatanin äiti Teresa kertoo, että perheessä panostetaan erityisesti välipaloihin pojan jalkapalloharrastuksen vuoksi. Nälkäisenä ei jaksa treenata. Joonatan syö pieniä annoksia, mutta usein.

Seuraavaksi maistellaan pikapuuroja, jotka on todella helppo ja nopea valmistaa. Hiutaleet annostellaan kulhoon ja päälle kaadetaan kuumaa vettä. Puuro on hetkessä valmis ja sitä voi tuunata oman maun mukaan vaikkapa tuoreilla marjolla tai nauttia sellaisenaan. Makuvaihtoehdot ovat hunajainen omena sekä vaniljainen mustikka.

Testiryhmän kuopus on 5-vuotias Sylvesteri. Sylvesteri on äitinsä Jennin mukaan innokas maistamaan uusia ruokia. Hunajainen omenalla maustettu pikapuuro saa ensin suloisen pojan kulmat vähän kurtistumaan, mutta maistettuaan puuroa poika syö usean lusikallisen ja on hyvää!

Sylvesterin äiti kertoo, että pojalla oli vauvana pitkään jatkunut refluksitauti, joten puuroa ei ole saatu kovin hyvin pojalle menemään. Mutta nyt näyttää maistuvan, mistä äitikin on mielissään.

Jenni on kiinnostunut ruoan terveellisyydestä, ja kotona syödäänkin normaalia perusruokaa runsaiden kasvisten kera.

- Meillä ei ole erityisiä herkkupäiviä, vaan niitäkin nautitaan silloin kun siltä tuntuu, Jenni kertoo.

Sylvesteri ihastui välipalakekseihin, jotka varmasti päätyvät pojan herkkutoivelistalle.

Lopuksi lapset saavat testata uusia Nalle Suklaakauramuroja, joissa pääraaka-aineena on täysjyväkaura. Muroissa on runsaasti kuitua, ja vähäisen sokerin määrän (15g) ansiosta tuotteella on myös arvostettu Sydänmerkki.

Jalkapalloa harrastava 11-vuotias Nelli lähtee kouluun omatoimisesti. Aamiaiseksi hän syökin usein muroja ja leipää, koska helppous on valttia. Viikonloppuisin perheessä keitetään usein puuroa. Nellillä on jalkapallotreenit 4-5 kertaa viikossa ja pelit päälle. Treenikassiin on helppo sujauttaa mukaan maukkaita välipalakeksejä.

Nellin mielestä murot olivat hyviä ja Riikka-äitiä ilahduttaa se, että näissä muroissa on todellakin sokeria reilusti vähemmän kuin monissa muissa muroissa.

- Kaikki maisteltavat olivat tosi hyviä, summaa Nelli.

Nallen välipalakeksit nousivat testiryhmän suosikeiksi, ja hieman yllättäen raikas vadelma peittosi suklaan. Näitä kun saisi aina välipalaksi!

Testaa jotakin näistä täysjyväviljaa sisältävistä välipaloista:

Nalle Suklaakauramurot

Rapean maukkaat Nalle Suklaakauramurot on valmistettu täysjyväkaurasta ja -maissista. Niissä on 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin suklaamuroissa yleensä. Runsaskuituiset murorenkaat ovat nallemaisen hyvä vaihtoehto aamupalaksi tai välipalanälkään.

Nalle Välipalakeksit

Nalle Välipalakeksit sisältävät runsaasti kuitua täysjyväkaurasta ja niillä on Sydänmerkki osoituksena terveellisemmästä valinnasta. Kätevästi yksittäinpakatut keksit kulkevat päivän menossa mukana. Pieni keksi sopii hyvin pieneenkin käteen. Kaksi herkullista makua: uutuus Kaura & Suklaa sekä Kaura & Vadelma.

Nalle Vikkelä Pikakaurapuurot

Nalle Vikkelä maustettu pikapuuro on uudenlainen kätevä aamu- tai välipala, joka valmistuu hetkessä. Annostele lautaselle sinulle sopiva annos, lisää kuuma vesi ja nauti aidosta ja lempeästä mausta. Puurossa on runsaasti kuitua täysjyväkaurasta. Nallemaisen hyvää energiaa päivän kaikkiin temmellyksiin. Kaksi makuvaihtoehtoa: Vaniljainen mustikka sekä hunajainen omena.

 

Lue lisää Nallen tuotteista täältä ja nappaa reseptivinkkejä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla