Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Vielä on ihanaa intiaanikesää jäljellä, mutta syksykin kolkuttelee jo ovella. Toimivalle repulle on tarvetta viimeistään siinä vaiheessa, kun arkirutiinit pyörähtävät kunnolla käyntiin. Osallistu arvontaan, voit voittaa suosikkireppusi!

*Reppuarvonta on päättynyt.

Syksy on kaiken uuden aikaa. Joku aloittaa koulutiensä, toinen uuden harrastuksen. Syksy on myös täydellinen vuodenaika retkeillä ulkona - ei ole liian kuuma, mutta ei vielä liian kylmäkään. Toimiva ja juuri käyttäjälleen ergonomialtaan sopiva reppu kantaa sisällään niin urheilullisen ihmisen treenikamppeet, retkeilijän eväät, koululaisen kirjat kuin toimistotyöläisen tietokoneenkin.


1. Fjällräven High Coast Kids
Monipuolinen lasten reppu, jossa on pehmeät olkaimet, useita käytännöllisiä taskuja sekä heijastava huomionauha. Reppuun mahtuu 13-tuumainen tablettitietokone. Repun tilavuus on 15 litraa, joten se soveltuu mainiosti vaikkapa päiväkotiin, esikouluun sekä ensimmäisille kouluvuosille.


2. Osprey Questa 27
Tästä erityisesti naisille suunnitellusta kaupunkirepusta löytyy erinomaisen kantomukavuuden lisäksi loistavat säilytystilat. Repussa on omat helppokäyttöiset ja pehmustetut taskunsa läppärille sekä tabletille. Repun kompressiohihnat yhdessä piilotettavan lantiovyön kanssa takaavat, että kantamukset pysyvät kontrollissa vauhdikkaassakin menossa. Lisäksi repusta löytyy useita pienempiä taskuja sekä lokeroita mm. avaimille, aurinkolaseille ja dokumenteille sekä kiinnike polkupyörän LED-valolle.


3. Patagonia Ironwood Pack 20L
Tässäpä pelkistetyn tyylikäs kaupunkireppu fiksuilla yksityiskohdilla varustettuna. Reppuun mahtuu helposti päivittäin tarvittavat esineet ja niihin pääsee helposti käsiksi. Repusta löytyy pehmustettu tasku maksimissaan 15” läppärille ja etupinnassa ulkopuolella on kätevä vetoketjullinen tasku pienesineille. Human Curve -olkaimet mukailevat kehoa miellyttävästi.

4. Haglöfs ShoSho Medium
Haglöfsin klassinen ShoSho-reppu on syntynyt uudestaan. Tämä reppu sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. Se on valmistettu erittäin kestävästä, ekologisesta materiaalista ja viimeistelty PFC-vapaalla DWR-pintakyllästeellä. Repun sivukiristykset, rintaremmi ja kiinnityspisteet parantavat käytettävyyttä entisestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Deuter Giga
Loistava reppu päivittäiseen käyttöön heille, jotka haluavat pitää tavaransa hyvässä järjestyksessä. Hyvin hengittävä selkämys sallii ilman kiertää selän ja repun välissä. Käsitelty likaa ja vettä hylkiväksi. Pohja on pehmustettu, joten tavarat ovat turvassa kolhuilta. Joustavasta verkkomateriaalista valmistettuihin sivutaskuihin mahtuu nopeasti tarvittavia esineitä, kuten juomapullo.

Partioaitan kaikkiin reppumalleihin voit tutustua täällä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla