Vielä on ihanaa intiaanikesää jäljellä, mutta syksykin kolkuttelee jo ovella. Toimivalle repulle on tarvetta viimeistään siinä vaiheessa, kun arkirutiinit pyörähtävät kunnolla käyntiin. Osallistu arvontaan, voit voittaa suosikkireppusi!

Syksy on kaiken uuden aikaa. Joku aloittaa koulutiensä, toinen uuden harrastuksen. Syksy on myös täydellinen vuodenaika retkeillä ulkona - ei ole liian kuuma, mutta ei vielä liian kylmäkään. Toimiva ja juuri käyttäjälleen ergonomialtaan sopiva reppu kantaa sisällään niin urheilullisen ihmisen treenikamppeet, retkeilijän eväät, koululaisen kirjat kuin toimistotyöläisen tietokoneenkin.

Valitse alla olevista repuista mieleisin ja osallistu arvontaan. Voit voittaa suosikkirepun itsellesi!
Arvontaan voi osallistua 19.8.2018 asti.


1. Fjällräven High Coast Kids
Monipuolinen lasten reppu, jossa on pehmeät olkaimet, useita käytännöllisiä taskuja sekä heijastava huomionauha. Reppuun mahtuu 13-tuumainen tablettitietokone. Repun tilavuus on 15 litraa, joten se soveltuu mainiosti vaikkapa päiväkotiin, esikouluun sekä ensimmäisille kouluvuosille.


2. Osprey Questa 27
Tästä erityisesti naisille suunnitellusta kaupunkirepusta löytyy erinomaisen kantomukavuuden lisäksi loistavat säilytystilat. Repussa on omat helppokäyttöiset ja pehmustetut taskunsa läppärille sekä tabletille. Repun kompressiohihnat yhdessä piilotettavan lantiovyön kanssa takaavat, että kantamukset pysyvät kontrollissa vauhdikkaassakin menossa. Lisäksi repusta löytyy useita pienempiä taskuja sekä lokeroita mm. avaimille, aurinkolaseille ja dokumenteille sekä kiinnike polkupyörän LED-valolle.3. Patagonia Ironwood Pack 20L
Tässäpä pelkistetyn tyylikäs kaupunkireppu fiksuilla yksityiskohdilla varustettuna. Reppuun mahtuu helposti päivittäin tarvittavat esineet ja niihin pääsee helposti käsiksi. Repusta löytyy pehmustettu tasku maksimissaan 15” läppärille ja etupinnassa ulkopuolella on kätevä vetoketjullinen tasku pienesineille. Human Curve -olkaimet mukailevat kehoa miellyttävästi.


4. Haglöfs ShoSho Medium
Haglöfsin klassinen ShoSho-reppu on syntynyt uudestaan. Tämä reppu sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. Se on valmistettu erittäin kestävästä, ekologisesta materiaalista ja viimeistelty PFC-vapaalla DWR-pintakyllästeellä. Repun sivukiristykset, rintaremmi ja kiinnityspisteet parantavat käytettävyyttä entisestään.


5. Deuter Giga
Loistava reppu päivittäiseen käyttöön heille, jotka haluavat pitää tavaransa hyvässä järjestyksessä. Hyvin hengittävä selkämys sallii ilman kiertää selän ja repun välissä. Käsitelty likaa ja vettä hylkiväksi. Pohja on pehmustettu, joten tavarat ovat turvassa kolhuilta. Joustavasta verkkomateriaalista valmistettuihin sivutaskuihin mahtuu nopeasti tarvittavia esineitä, kuten juomapullo.

Partioaitan kaikkiin reppumalleihin voit tutustua täällä.

Lue arvonnan säännöt täältä.
Tutustu Partioaitan tietosuojaselosteeseen täällä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

REPPU-ARVONNAN  SÄÄNNÖT

Järjestäjä
Partioaitta, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Partioaitan reppuarvontaan osoitteessa www.vauva.fi.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.
Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 23.7.-19.8.2018 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.vauva.fi -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”Osallistu”-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on 1 reppu (arvoltaan 65,00 - 99,95 euroa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
Palkinto arvotaan 20.8.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitosta voittajalle sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan osoitteessa www.vauva.fi arvonnan päätyttyä.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.