Masterpass on digitaalinen maksuratkaisu, joka tekee verkkomaksamisesta sekä helppoa että turvallista. 

Unohtuuko maksukortti joskus kotiin? Entä mietityttääkö maksamisen turvallisuus tai parhaan maksutavan valinta verkossa shoppaillessa? Olisi kätevää, jos kaikki maksut voisi hoitaa älypuhelimella. Onneksi se on nykyään mahdollista: Masterpass on Mastercardin digitaalinen maksuratkaisu, joka löytyy useiden pankkien sovelluksista. 

Masterpassilla maksetaan painamalla maksuhetkellä Masterpass-painiketta puhelimessa. Ostajan maksutiedot, kuten kortin numero ja ostosten toimitusosoite, on tallennettu turvallisesti pankin maksusovellukseen. Näin maksutietoja ei tarvitse näppäillä jokaisella ostokerralla uudestaan. 

Onko käytössäsi Android-puhelin? Silloin voit sovelluksen ansiosta käyttää puhelintasi sekä verkkomaksamiseen että lähimaksamiseen kaupoissa. 

Suomessa Masterpassia tarjoavat jo sovellukset Nordea Pay, Aktia Wallet sekä Resurs Bankin Loyo Pay. Loyo Pay on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille. Lisää pankkeja voidaan odottaa mukaan lähitulevaisuudessa. 

Digitaalinen maksuratkaisu käyttöön niin verkossa kuin kivijalkakaupassakin 

Masterpassin käyttö aloitetaan lataamalla oman pankin mobiilisovellus ja rekisteröitymällä käyttäjäksi. Sen jälkeen digitaalinen lompakko sujahtaa helposti käyttöön arjessa. Kun vaikkapa verkko-ostoksilla on aika maksaa ostoskorin sisältö, ei tarvitse muuta kuin näpäyttää Masterpass-painiketta, kirjautua sisään omaan lompakkoon ja hyväksyä ostos. 

Masterpass ei ole ainoastaan verkko-ostosten lompakko. Esimerkiksi lähikaupassa asioidessa maksu hoituu, kun avaa Masterpassin, asettaa puhelimen maksupäätteen lähelle ja maksaa lähimaksulla. 

Turvallista mobiiliostamista meillä ja maailmalla 

Mobiiliostaminen on nykypäivää, ja lähivuosina sen suosio epäilemättä vain kasvaa. Intersport on yksi niistä yrityksistä, jotka ovat jo ottaneet Masterpassin käyttöön. Tulevaisuudessa ihmiset haluavat maksaa yhä useammin puhelimillaan. On siis entistä tärkeämpää, että maksaessa ei tarvitse syöttää maksujärjestelmään luottokorttien numeroita tai verkkopankkien pitkiä tunnuksia ja koodeja – saati näitä kaikkia. 

Masterpass toimii 37 maassa ympäri maailman, ja siinä on tällä hetkellä mukana jo yli 340 000 verkkokauppiasta. Masterpassilla shoppailu onnistuu helposti ja turvallisesti myös Suomen ulkopuolella. 

Mikä Masterpass on?

• Masterpass on Mastercardin kehittämä digitaalinen maksuratkaisu, jonka saa käyttöön pankin maksusovelluksessa. 
• Asiakkaan korttitiedot ja ostosten toimitusosoite säilyvät turvallisesti maksusovelluksessa. 
• Masterpass on maailmanlaajuinen palvelu, joka helpottaa ostosten tekoa myös ulkomailla.

Kaupallinen yhteistyö

REPPU-ARVONNAN  SÄÄNNÖT

Järjestäjä
Partioaitta, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Partioaitan reppuarvontaan osoitteessa www.vauva.fi.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.
Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 23.7.-19.8.2018 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.vauva.fi -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”Osallistu”-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on 1 reppu (arvoltaan 65,00 - 99,95 euroa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
Palkinto arvotaan 20.8.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitosta voittajalle sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan osoitteessa www.vauva.fi arvonnan päätyttyä.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Turvaistuimeen roiskahtanut puklu, nakkirasvat tuolinpehmusteissa ja räkäposkesta piirtynyt vana sohvatyynyllä. Helpoin tapa saada tahrat pois on yllättävän yksinkertainen.

Kun kotona sormiruokaillaan ronskilla otteella tai kuraiset lenkkarit lennähtävät vahingossa sohvalle, ovat hyvät konstit tarpeen. Maton kiikuttaminen pesulaan on kallista ja aikaa vievää, ja sohvapäällisten pesurumba ja takaisin ujuttaminen puolestaan varsin työlästä. Ei kiitos. Tekstiilipesuri on näissä tilanteissa erinomainen täsmäapu, sillä sen avulla lian voi puhdistaa saman tien ja vaivatta.

– Taaperoni viskoma iltapuuro keittiönmatolla on melkoista liisteriä. Tekstiilipesurilla saan sen putsattua pois tuosta vain, kertoo Kärcherin markkinointikoordinaattori Lotta Pihlgren-Ijäs, jonka kaksivuotias kaurapuuron ystävä rakastaa myös ihanasti sotkevaa grillimaissia.

Arjessa tulee aina yllättäviä tilanteita, mutta niistä selviää huomattavasti vähemmällä hampaiden kiristelyllä, jos tekstiilipesuri on käden ulottuvilla. Kun esimerkiksi lapsi opettelee yökuivaksi, patjaan päässeen lirahduksen saa puhdistettua helposti. 

– Kun meillä leivotaan, möhnää on joka puolella. Onneksi se on helppo siivota, Pihlgren-Ijäs kertoo.

Tekstiilipesurin juju on se, että vesi-pesuaineliuos suihkutetaan paineella puhdistettavaan pintaan ja imuroidaan saman tien pois. Painehuuhtelu puhdistaa tekstiilipinnan pintaa syvemmältä. Imutoiminto on niin tehokas, että kuivumista ei tarvitse pitkään odotella – puhdistetulla matolla voi siis tepastella käytännössä saman tien. 

"Todellinen lapsiperheen pelastus."

Erilaisten suulakkeiden ansiosta lika lähtee kätevästi hyvin erilaisista paikoista: sekä laakealta pinnalta että ahtaammastakin saumakohdasta. Esimerkiksi lastenrattaiden kankaat saa puhdistettua niitä irrottamatta.

– Tekstiilipesuri on tiski- ja pesukoneen jälkeen varmasti käytetyin kodinkone meillä. Todellinen lapsiperheen pelastus, Pihlgren-Ijäs toteaa. 

Pesuri toimii myös perinteisenä märkä-kuivaimurina. Lika voi siis olla pölyä, isompaa roskaa tai vaikka nestettä. Tekstiilipesurin kaksi säiliötä vain tyhjennetään ja huuhdellaan käytön jälkeen, ja siinä se. Pienen – ja ehdottomasti isommankin – pelastus on myös se, että säiliöstä saa harhateille joutuneet legot ongittua pois hyvin helposti.

Tutustu tekstiilipesuriin