Masterpass on digitaalinen maksuratkaisu, joka tekee verkkomaksamisesta sekä helppoa että turvallista. 

Unohtuuko maksukortti joskus kotiin? Entä mietityttääkö maksamisen turvallisuus tai parhaan maksutavan valinta verkossa shoppaillessa? Olisi kätevää, jos kaikki maksut voisi hoitaa älypuhelimella. Onneksi se on nykyään mahdollista: Masterpass on Mastercardin digitaalinen maksuratkaisu, joka löytyy useiden pankkien sovelluksista. 

Masterpassilla maksetaan painamalla maksuhetkellä Masterpass-painiketta puhelimessa. Ostajan maksutiedot, kuten kortin numero ja ostosten toimitusosoite, on tallennettu turvallisesti pankin maksusovellukseen. Näin maksutietoja ei tarvitse näppäillä jokaisella ostokerralla uudestaan. 

Onko käytössäsi Android-puhelin? Silloin voit sovelluksen ansiosta käyttää puhelintasi sekä verkkomaksamiseen että lähimaksamiseen kaupoissa. 

Suomessa Masterpassia tarjoavat jo sovellukset Nordea Pay, Aktia Wallet sekä Resurs Bankin Loyo Pay. Loyo Pay on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille. Lisää pankkeja voidaan odottaa mukaan lähitulevaisuudessa. 

Digitaalinen maksuratkaisu käyttöön niin verkossa kuin kivijalkakaupassakin 

Masterpassin käyttö aloitetaan lataamalla oman pankin mobiilisovellus ja rekisteröitymällä käyttäjäksi. Sen jälkeen digitaalinen lompakko sujahtaa helposti käyttöön arjessa. Kun vaikkapa verkko-ostoksilla on aika maksaa ostoskorin sisältö, ei tarvitse muuta kuin näpäyttää Masterpass-painiketta, kirjautua sisään omaan lompakkoon ja hyväksyä ostos. 

Masterpass ei ole ainoastaan verkko-ostosten lompakko. Esimerkiksi lähikaupassa asioidessa maksu hoituu, kun avaa Masterpassin, asettaa puhelimen maksupäätteen lähelle ja maksaa lähimaksulla. 

Turvallista mobiiliostamista meillä ja maailmalla 

Mobiiliostaminen on nykypäivää, ja lähivuosina sen suosio epäilemättä vain kasvaa. Intersport on yksi niistä yrityksistä, jotka ovat jo ottaneet Masterpassin käyttöön. Tulevaisuudessa ihmiset haluavat maksaa yhä useammin puhelimillaan. On siis entistä tärkeämpää, että maksaessa ei tarvitse syöttää maksujärjestelmään luottokorttien numeroita tai verkkopankkien pitkiä tunnuksia ja koodeja – saati näitä kaikkia. 

Masterpass toimii 37 maassa ympäri maailman, ja siinä on tällä hetkellä mukana jo yli 340 000 verkkokauppiasta. Masterpassilla shoppailu onnistuu helposti ja turvallisesti myös Suomen ulkopuolella. 

Mikä Masterpass on?

• Masterpass on Mastercardin kehittämä digitaalinen maksuratkaisu, jonka saa käyttöön pankin maksusovelluksessa. 
• Asiakkaan korttitiedot ja ostosten toimitusosoite säilyvät turvallisesti maksusovelluksessa. 
• Masterpass on maailmanlaajuinen palvelu, joka helpottaa ostosten tekoa myös ulkomailla.

Koulut ovat alkaneet ja moni lapsi huolehtii välipalan laittamisesta itsenäisesti. Nallen uudet välipalatuotteet tarjoavat helppoja ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Sanoman studioilla on jännittynyt tunnelma. Odotustilassa istuu kolme lasta äiteineen. Sylvesteri, 5, Joonatan, 8, ja Nelli, 11, valittiin satojen hakijoiden joukosta testaamaan Nallen uutuustuotteita ja kokeilemaan, miltä tuntuu olla mallina mainoskuvauksissa.

Ensimmäisenä maistellaan uusia välipalakeksejä Nalle Täysjyväkaura & Suklaa sekä Nalle Täysjyväkaura & Vadelma.
Jalkapalloa Tikkurilan Palloseurassa pelaava Joonatan, 8, on ihanteellinen ruokatestaaja. Lounaspöydästä on juuri noustu, mutta silti on jo nälkä.  Välipalakeksit saavat silmät tuikkimaan.  Aluksi vähän jännittää, kun kuvausryhmä seuraa tilannetta.

”Namiiii! Voisin syödä näitä vaikka sata”, tuumaa Joonatan leveästi hymyillen.

Joonatanin äiti Teresa kertoo, että perheessä panostetaan erityisesti välipaloihin pojan jalkapalloharrastuksen vuoksi. Nälkäisenä ei jaksa treenata. Joonatan syö pieniä annoksia, mutta usein.

Seuraavaksi maistellaan pikapuuroja, jotka on todella helppo ja nopea valmistaa. Hiutaleet annostellaan kulhoon ja päälle kaadetaan kuumaa vettä. Puuro on hetkessä valmis ja sitä voi tuunata oman maun mukaan vaikkapa tuoreilla marjolla tai nauttia sellaisenaan. Makuvaihtoehdot ovat hunajainen omena sekä vaniljainen mustikka.

Testiryhmän kuopus on 5-vuotias Sylvesteri. Sylvesteri on äitinsä Jennin mukaan innokas maistamaan uusia ruokia. Hunajainen omenalla maustettu pikapuuro saa ensin suloisen pojan kulmat vähän kurtistumaan, mutta maistettuaan puuroa poika syö usean lusikallisen ja on hyvää!

Sylvesterin äiti kertoo, että pojalla oli vauvana pitkään jatkunut refluksitauti, joten puuroa ei ole saatu kovin hyvin pojalle menemään. Mutta nyt näyttää maistuvan, mistä äitikin on mielissään.

Jenni on kiinnostunut ruoan terveellisyydestä, ja kotona syödäänkin normaalia perusruokaa runsaiden kasvisten kera.

- Meillä ei ole erityisiä herkkupäiviä, vaan niitäkin nautitaan silloin kun siltä tuntuu, Jenni kertoo.

Sylvesteri ihastui välipalakekseihin, jotka varmasti päätyvät pojan herkkutoivelistalle.

Lopuksi lapset saavat testata uusia Nalle Suklaakauramuroja, joissa pääraaka-aineena on täysjyväkaura. Muroissa on runsaasti kuitua, ja vähäisen sokerin määrän (15g) ansiosta tuotteella on myös arvostettu Sydänmerkki.

Jalkapalloa harrastava 11-vuotias Nelli lähtee kouluun omatoimisesti. Aamiaiseksi hän syökin usein muroja ja leipää, koska helppous on valttia. Viikonloppuisin perheessä keitetään usein puuroa. Nellillä on jalkapallotreenit 4-5 kertaa viikossa ja pelit päälle. Treenikassiin on helppo sujauttaa mukaan maukkaita välipalakeksejä.

Nellin mielestä murot olivat hyviä ja Riikka-äitiä ilahduttaa se, että näissä muroissa on todellakin sokeria reilusti vähemmän kuin monissa muissa muroissa.

- Kaikki maisteltavat olivat tosi hyviä, summaa Nelli.

Nallen välipalakeksit nousivat testiryhmän suosikeiksi, ja hieman yllättäen raikas vadelma peittosi suklaan. Näitä kun saisi aina välipalaksi!

Testaa jotakin näistä täysjyväviljaa sisältävistä välipaloista:

Nalle Suklaakauramurot

Rapean maukkaat Nalle Suklaakauramurot on valmistettu täysjyväkaurasta ja -maissista. Niissä on 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin suklaamuroissa yleensä. Runsaskuituiset murorenkaat ovat nallemaisen hyvä vaihtoehto aamupalaksi tai välipalanälkään.

Nalle Välipalakeksit

Nalle Välipalakeksit sisältävät runsaasti kuitua täysjyväkaurasta ja niillä on Sydänmerkki osoituksena terveellisemmästä valinnasta. Kätevästi yksittäinpakatut keksit kulkevat päivän menossa mukana. Pieni keksi sopii hyvin pieneenkin käteen. Kaksi herkullista makua: uutuus Kaura & Suklaa sekä Kaura & Vadelma.

Nalle Vikkelä Pikakaurapuurot

Nalle Vikkelä maustettu pikapuuro on uudenlainen kätevä aamu- tai välipala, joka valmistuu hetkessä. Annostele lautaselle sinulle sopiva annos, lisää kuuma vesi ja nauti aidosta ja lempeästä mausta. Puurossa on runsaasti kuitua täysjyväkaurasta. Nallemaisen hyvää energiaa päivän kaikkiin temmellyksiin. Kaksi makuvaihtoehtoa: Vaniljainen mustikka sekä hunajainen omena.

 

Lue lisää Nallen tuotteista täältä ja nappaa reseptivinkkejä!