Kaupallinen yhteistyö

Vauva tutustuu uuteen maailmaan katsellen ja kosketellen. Kerro meille, mikä on sinun vauvasi lempilelu?

Jo kolmikuinen vauva tavoittelee ja yrittää tarttua ympärillään oleviin leluihin. Pieni vauva aistii ympäristöään äänien, värien ja ennen kaikkea läheisten ihmisten kautta.

Vauvan lähelle kannattaakin aset­taa erilaisia katseluleluja, jotka kan­nustavat lasta tavoittelemaan, kurkottelemaan ja liikkumaan. Muista vaihdella lelujen paikkaa, sillä usko tai älä, pienikin vauva voi kyllästyä!

Värien merkitystä ihmisen mielelle on tutkittu paljon. On selvää, että elämä mustavalkoisessa maailmassa olisi aika tylsää. Punainen on kaikkein energisin ja huomiota herättävin väri, keltaisesta väristä taas tulee mieleen aurinko ja lämpö. Sinisellä värillä on sanottu olevan rauhoittava vaikutus. Värit synnyttävät tunteita, ja ovat tärkeitä myös leikkikaluissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toistoa, toistoa, toistoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva oppii leikkimällä jäsentämään ympärillä olevaa maailmaa. Esimerkiksi helistintä heiluttaessaan hän oppii heilutuksen ja äänen välisen yhteyden. Vauva ymmärtää, että juuri hän saa aikaan tuon äänen!

Ja niin kuin aikuinenkin, vauvakin oppii kertaamalla. Pieni vauva oppii harjoittelemalla samaa asiaa uudelleen ja uudelleen. Toistot luovat vauvalle myös turvallisuuden tunteen, tuttu on turvallista. Tästä syystä lelut, jotka tekevät aina saman asian, tukevat vauvan kehittymistä ja oppimista.

Kun vauva oppii istumaan noin puolivuotiaana, hänen ympäristönsä laa­jenee. Pienet kädet tart­tuvat innokkaasti kaikkeen mihin vaan ylettyvät.

Alle yksivuotiaille sopivia leluja ovat muun muassa palikat, mobilet, pehmokirjat, tarttumislelut ja helistimet. Muista lelua hankkiessa värien merkitys!

Kerro jutun lopussa olevaan kenttään, mikä on sinun vauvasi lempilelu? 

Paras mahdollinen alku lapselle

Fisher-Price auttaa vanhempia tarjoamaan lapsilleen parhaat mahdolliset eväät elämään. Olemme vanhemman tukena maailman tärkeimmässä tehtävässä: lapsen kehityksen tukemisessa. Tutkimme lapsen kehitystä ja kasvua ja kuuntelemme alan asiantuntijoita: vanhempia. Yli 80 vuoden kokemuksella.

 
1 Alkaa 2 Valmis
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla