Vauvan testiryhmäläiset pääsivät testaamaan joulun hittileluja - katso, mikä lelu nousi vauvojen suosikiksi.

Vauvan testiryhmäläiset Siiri, Oskari, Aava-Elena, Noel, Emma ja Ella viettivät hauskan päivän Sanoman studiolla toisiinsa ja Fisher-Pricen leluihin tutustuen. Menoa ja vauhdikkaita käänteitä riitti, kun vauvat antautuivat leikkiin.

Vaativan raadin testattavana oli tällä kertaa Fisher-Pricen laulava koira (Puppy), kikattava ja mörisevä hirviö (Giggles & Growls Monster), älypuhelin (Smart Phone) sekä liikkuva hirviöauto (Press & Go).

Kaikissa testileluissa oli vauvoja kiehtovia ominaisuuksia, kuten kirkkaita värejä, hauskoja ääniä ja jänniä toimintoja. Ehdottomaksi suosikiksi nousi kuitenkin aitoa älypuhelinta muistuttava Smart Phone, jonka lukuisia nappuloita ja vilkkuvia valoja vauvat eivät voineet vastustaa.  

Oskari, 6kk, innostuu kotioloissa erityisesti värikkäistä ja kahisevista leluista. Testipäivänä älypuhelimen nappulat hurmasivat Oskarin.

 

Aava-Elena, 1-v., viehättyi älypuhelimen monipuolisista toiminnoista. Kotona Aava-Elenan suosikkipuuhaa on tavaroiden purkaminen laukuista, hyllyistä ja keittiönkaapeista.

 

Kikattavan hirviön erilaiset tekstuurit ja hassut äänet saivat Siirin, 1-v., mielenkiinnon heräämään. Pehmolelujen lisäksi Siiri tykkää leikkiä palikoilla ja äänikirjoilla.

 

Vedettävät ja värikkäät lelut, joista lähtee ääntä, ovat Emman ja Ellan, 10 kk, suosikkeja. Testipäivänä kaksosia kiehtoi erityisesti älypuhelin sekä laulava koira. Kaikista kiinnostavin lelu oli aina toisella.  

 

Äänekkäät ja vilkkuvat lelut ovat Noelille, 9kk, juuri nyt mieluisimpia. Testipäivänä myös studion ympäristö laajemmin kiinnosti vikkelää poikaa.

OSALLISTU LELUARVONTAAN!

Kerro sivun alareunasta löytyvälle lomakkeelle, mikä on sinun vauvasi ehdoton suosikkilelu juuri nyt ja osallistu arvontaan.

Palkintona arvomme Fisher-Pricen leluja (1 x Puppy, 1 x Smart Phone, 1 x Giggles & Growls Monster).

Arvonnan säännöt löydät täältä!

 

 

Fisher-Price®

Fisher-Price® on kehittänyt lapsen oppimista tukevia leluja jo yli 80 vuotta. Valikoimasta löytyy leluja kaikkiin leikkeihin ja ikävaiheisiin. Laugh & LearnTM–kategorian lelut pitävät sisällään Smart StagesTM -tekniikan, jonka ansiosta opittava sisältö muuttuu lapsen kasvaessa. Tämä takaa lelujen pitkäikäisyyden ja antaa vanhemmille mahdollisuuden valita juuri oikea taso oman lapsen kulloiseenkin kehitykseen nähden. Tutustu koko laajaan leluvalikoimaan www.fisher-price.fi/

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.