Kaupallinen yhteistyö

Lapselle kannattaa valita ikätasolle sopivia leluja, jolloin leikeistä saa enemmän irti.

Iloinen ja touhukas Emmy, 2, on hulluna erilaisiin palikoihin. Hienot tornit onnistuivat jo alle yksivuotiaana, mutta nyt hän rakentelee useita torneja vierekkäin.

”Iän myötä rakennelmat ovat kohonneet yhä korkeammalle”, kertoo Emmyn äiti.

Toinen hitti leikeissä on tällä hetkellä Fisher-Pricen klassikkolelu: kassakone.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Vaikka mielikuvitus ei ihan vielä riitä haastavampiin kauppaleikkeihin, kiinnostaa Emmyä todella paljon kassakoneen toiminnallisuus.”
Hän tutkii innokkaasti, mitä tapahtuu mistäkin nappulasta. Jos lipas ei aukea, hän menee pyytämään vanhemmilta apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 ”Kerran tosin yllätin hänet kaatamasta maitopullosta maitoa kassakoneen lokeroihin”, Emmyn äiti kertoo nauraen.”

Välillä Emmyn leikit kestävät hetken, toisinaan saman puuhan äärellä voi mennä parikymmentä minuuttiakin. Värikkäät ja erityisesti paljon yksityiskohtia sisältävät lelut kiinnostavat erityisen paljon.

Lelusuositukset 0–4-vuotiaille

0–1-vuotias: Vuorovaikutus vanhemman kanssa on erittäin tärkeää vauvan kehityksen kannalta. Pidä vauvaa paljon sylissä, juttele ja tuo vauvan ulottuville erilaisia ikäsuositusten mukaisia leluja.

Lelusuositus: Rapisevat pehmokirjat, helistimet, leikkimatto, mobilet

1–2-vuotias: Taaperon maailma mullistuu, kun hän lähtee kävelemään. Hän myös osaa jo ilmaista itseään monella eri tavalla, välillä myös kiukutella! Taapero tutustuu ympäristöönsä innokkaasti ja oppii valtavasti uusia asioita. 

Lelusuositus: Perässä vedettävät lelut, palikat, tornit, leikkipuhelin

3–4-vuotias: Lapsi yleensä hieman rauhoittuu kolmen vuoden iässä. Hän tarkkailee, touhuaa ja oppii uusia taitoja. Neljännellä ikävuodella olevalla lapsella on jo vilkas mielikuvitus apuna leikeissä.

Lelusuositus: Kassakone, eläinfarmi, lentokone, koulubussi

 

Paras mahdollinen alku lapselle

Fisher-Price auttaa vanhempia tarjoamaan lapsilleen parhaat mahdolliset eväät elämään. Olemme vanhemman tukena maailman tärkeimmässä tehtävässä: lapsen kehityksen tukemisessa. Tutkimme lapsen kehitystä ja kasvua ja kuuntelemme alan asiantuntijoita: vanhempia. Yli 80 vuoden kokemuksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla