Odotatko vauvaa tai tuhiseeko vastasyntynyt jo kotona? Hae mukaan sydämelliseen Ainu-perheeseen, jossa pääset testaamaan tuoteuutuuksia, saat ammattilaisten vinkkejä ja pääset vaihtamaan kokemuksia toisten vanhempien kanssa.

Takkuaako imetys? Missä iässä muut ovat aloittaneet soseiden kokeilemisen? Mikä on paras lusikka ensiruokailuun? Vauvan syntymä perheeseen muuttaa elämän, ja moni asia askarruttaa uusia vanhempia. Vertaistuki ja ammattilaisten vinkit ovat kaikille tärkeitä uudessa elämäntilanteessa. 

Kotimainen Ainu haluaa olla mukana tukemassa vauvaperheitä. Etsimme nyt pariakymmentä perhettä, jotka haluavat jakaa vauva-arjen kokemuksiaan toistensa kanssa sekä testata Ainun tuoteuutuuksia.

Ainu-perheiden lämminhenkisessä yhteisössä tuetaan, kannustetaan ja jaetaan kokemuksia. Ja tätä kaikkea se voi tarkoittaa:

– Kaikki Ainu-perheet saavat käyttöönsä laadukkaita Ainu-tuotteita ja pääsevät testaamaan uutuuksia sekä kehittämään tulevaisuuden tuotteita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ainu-perheille perustetaan oma, suljettu facebook-ryhmä, jossa keskustelijat pääsevät luottamuksellisesti vaihtamaan kokemuksia toistensa kanssa ja saavat ammattilaisen vinkkejä. 

– Ainu-perheitä tuetaan monin tavoin: Yksi perheistä saa kokeneen imetysneuvojan tai muun perheen kaipaaman ammattilaisen vierailulle kotiinsa. Ja osa perheistä voi halutessaan osallistua mainoskuvauksiin! 

 Haemme mukaan sekä odottajia että alle kaksivuotiaiden lasten vanhempia.

Innostuitko? Ilmoittaudu mukaan pian! Haku on auki lokakuun loppuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla