On monia tapoja auttaa. Joulujäädiscon järjestäminen on yksi sellainen.

Erilainen hyväntekeväisyystapahtuma

Keravan Shakers Ringette on perinteisesti ennen joulua järjestänyt yhteisen jäätapahtuman, jossa ringettetytöt ja toimihenkilöt ovat olleet yhdessä jäällä luistellen ja leikkien. Paikalla on ollut muun muassa joulupukki sekä aiemmin seurassa juniorina pelanneita SM-tason pelaajia. Tapahtuma on aina ollut mukava ja suosittu.

Hallituksen varapuheenjohtaja, Jani Henell, soitti minulle ja kysyi mitä mieltä olisin, jos muuttaisimme perinteistä konseptia. Hän ehdotti, että pitäisimme hyväntekeväisyystapahtuman Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi. Näin päätimme pyytää jäälle aiempaa enemmän yleisöä, ja pikkujoululahjojen sijaan jokainen osallistuja maksoi viisi euroa.

Joulujäädisco onnistui yli odotusten!

16.12.2013 pidettyyn Joulujäädiscoon tuli väkeä tosi paljon myös seuran ulkopuolelta. Kaiken kaikkiaan jäällä oli noin 100 henkilöä, ja jään ulkopuolella buffetista sai kahvia ja torttuja, ettei odottelu käynyt pitkäksi. Jäällä väki tanssi ja piti hauskaa puolentoista tunnin ajan. Selkeästi tällaisia tapahtumia voisi olla yleisölle enemmänkin. Kaiken kaikkiaan saimme kerättyä tuon illan aikana rahaa hankkeelle 718 euroa, joten olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia siitä, että tapahtuma onnistui näin hyvin. Mielestäni onnistuimme jopa yli odotusten. Suuri kiitos tästä kaikille, jotka osallistuivat järjestelyihin sekä mukana olleille luistelijoille, jotka tekivät tapahtumasta ikimuistoisen.

Esimerkkinä junioreille

Seuran hallituksessa olimme täysin yksimielisiä siitä, että kohde on tärkeä, ja että haluamme olla mukana tukemassa tällaista hanketta. Urheiluseura voi omalla esimerkillään näyttää junioreille, että auttaminen on tärkeää ja sitä voi tehdä monella tavalla.

Kirjoittaja on Janne Kallio, Shakers Ringette ry:n puheenjohtaja

http://www.shakersringette.fi

https://www.facebook.com/pages/Shakers-Ringette/101304116603128