Justuksen Enkelit Janina Fry, Jenni Dahlman ja Vanessa Kurri ovat saaneet kunniatehtävän hankkia uusia lahjoittajia. Fry ja Kurri kertoivat ajatuksistaan keskiviikon lehdistötilaisuudessa. Kokonaiskeräyksestä on kasassa jo häkellyttävä summa.

Yhteistyö, välittäminen ja tekemisen ilo. Näistä asioista puhuttiin Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tiedotustilaisuudessa. Tilaisuuden tunnelmasta  ja ajankohtaisesta tiedosta vastasivat Justuksen Enkelit Janina Fry ja Vanessa Kurri sekä hankkeen varainhankintapäällikkö Tuula Colliander ja Bob the Robotin toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Moni ei varmasti usko tätä, mutta tämän vuoden keräystavoite kuusi miljoonaa on reippaasti ohitettu ja tuplattu, koska kasassa on yli 14,9 miljoonaa euroa. Upeaa, jo puolet kokonaistavoitteesta on saavutettu. Mielestäni tämä tulos todella tiivistää kaiken tuen, mitä hankkeelle annetaan. Tällä tahdolla ja tekemisellä saamme uuden lastensairaalan pystyyn.

Vauhti sen kuin kiihtyköön!

Yhdyn Tuula Collianderin ajatukseen: suomalaisten auttaminen hankkeessa on mykistävää. Hänellä on joskus vaikea pysyä kaiken ihanan auttamisen ja tekemisen perässä. Tämä inspiroiva hanke jää historiaan.

Hanke kehittyy jatkuvasti enemmän koko kansan missioksi. Jukka Kurttila kertoi tilaisuudessa, ettei auttajien mukaan saaminen ole koskaan ollut näin helppoa. Näin juuri, ja tätä asennetta lisää.

Motivoituneet Justuksen Enkelit

Janina ja Vanessa aloittivat päivänsä lipaskeräyksellä Helsingin rautatieasemalla, eivätkä sanojensa mukaan halunneet lopettaa, vaikka tiedotustilaisuus odotti. Keräävät enkelit saivat lahjoitetun rahat lisäksi lippaan täydeltä hymyä. He pystyvät äiteinä samaistumaan pienten potilaiden lähipiirien huoleen. Heidän mielestään yksikään lapsi ei saisi sairastaa yksin, varsinkaan rappeutuneissa tiloissa.

Mielestäni terveys ei ole itsestään selvä asia, mutta turvallinen hoitopaikka on. Jatketaan samalla tehokkuudella niin uusi lastensairaala on pystyssä vuonna 2017!

Kirjoittaja on Viivi Vaarnavuo, Viestintätoimisto Myyn viestintäharjoittelija. Viestintätoimisto Myy on mukana talkoissa antamalla panoksensa hankkeen viestinnässä.

P.S. Lisää Enkeleistä videon muodossa.