Hyväntekeväisyyshuutokauppa Ideaparkin Talopäivillä 10.1.2015 keräsi kasaan hienot 6624 euroa! Ideaparkin liikkeet ja tapahtumaan osallistuvat yritykset osallistuivat lastensairaalan tukemiseen antamalla huudettavat tuotteet huutokauppaan.

Ideaparkin Talopäivät on vuosittain tammikuun alussa järjestettävä rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma. Lempäälän Ideapark on innovatiivisena kauppakeskuksena osoittautunutkin oivaksi paikaksi esitellä Pirkanmaalaisten yritysten osaamista ja tuotteita uudesta kodista unelmoiville perheille tai jo rakennus- tai remonttiprojektin parissa puuhaaville. Netrauta on ollut jo useamman vuoden ajan pääyhteistyökumppanina tapahtuman toteutuksessa, niin kuin myös tänä vuonna.

Hyväntekeväisyyskohteeksi uusi lastensairaala

Tammikuussa 2015 Talopäivät keräsi jälleen suuren yleisömäärän. Suurin vetonaula oli jo perinteiseksi muodostunut Talopäivien huutokauppa, joka toteutettiin tällä kertaa hyväntekeväisyyshuutokauppana. Halusimme yhdessä Ideaparkin kanssa olla mukana tekemässä hyvää ja kun aloimme miettimään hyväntekeväisyyskohdetta oli nopeasti selvää mihin tuotot ohjattaisiin. Suosittuna lapsiperheiden ajanviettopaikkana Ideapark haluaa olla mukana tukemassa lasten terveyttä ja turvallista tulevaisuutta Suomessa, joten Uusi Lastensairaala 2017 -hanke oli luonnollinen valinta hyväntekeväisyyskohteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ideaparkin liikkeet lahjoittivat huudettavat tuotteet

Huutokaupassa huudettavat tuotteet tulivat kaikki lahjoituksina Ideaparkin liikkeiltä sekä messutapahtumaan osallistuvilta yrityksiltä. Tuotteita oli lahjoitettu laidasta laitaan: aina kuulokkeista ja repuista painepesuriin ja ulko-oveen asti. Paikallinen puuseppä oli myös varta vasten tehnyt teemaan sopivasti lasten puutuoleja sekä leikkiauton ja lahjotti ne huutokauppaan. Meklarina huutokaupassa toimi TV:stäkin tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, joka veti tapahtuman luonnollisella kokemuksella ja jämäkkyydellä.

Huutokaupan tuotto oli yhteensä 6224 € ja se lahjoitettiin lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi.

Tapahtuman järjestäjänä olemme äärimmäisen iloisia, että saimme Ideaparkin ja Talopäivät-tapahtuman yritykset innokkaana mukaan hyväntekeväisyyshankkeeseen. Tuotelahjoituksien määrä yllätti positiivisesti. Lapset ovat tärkeä osa liikekaupungin elämää ja heidän iloiset huudahdukset sekä naurut kaikuvat Ideaparkin kaduilla ilostuttaen Ideaparkin yritysten työtekijöitä kaikkina kauppapäivinä. Lasten hyvinvointi koskettaa ja motivoi meitä kaikkia kantamaan kortemme kekoon.

www.netrauta.fi

facebook.com/Netrauta

twitter.com/NetrautaFinland

plus.google.com/+netrauta

Kirjoittaja on Heidi Suominen, Netrauta Finland Oy:n markkinointikoordinaattori

Sisältö jatkuu mainoksen alla