Uusi digilipas tarjoaa helpon ja omannäköisen tavan osallistua ja kannustaa muita. Tutustu tarkemmin, jos muovinen lipas, kolikot ja setelit eivät sytytä sinua, mutta haluat tehdä hyvää.

Digitaalisuus on erottamaton osa arkeani, joten minusta digilipaskeräys on yhtä luonnollista kuin lipaskeräys kadulla. Molempien vaihtoehtojen taustalla on aktiivinen ote auttamiseen, halu tehdä hyvää ja vaikuttaa. Ehkä digilipas on juuri sinun tapasi osallistua?

Vain mielikuvituksesi on rajana

Uskon, että digilipas on sinua varten, jos olet miettinyt sosiaalista, persoonallista ja helppoa tapaa osallistua keräykseen. Voit luoda verkossa oman digilippaasi ja jakaa sen helposti sosiaalisessa mediassa muun muassa läheistesi, kaveriporukkasi ja yrityksesi aktivoimiseksi. Digilipas toimii kätevästi myös tapahtuman tai tempauksen ohessa, joten vain mielikuvituksesi on rajana.

Digilipaskeräys ja välittäminen

Digilipaskeräys alkoi osuvasti ystävänpäivänä. Mikä olisikaan parempi päivä kuin sellainen, joka on omistettu välittämiselle ja toisten huomioimiselle.

Hanke tarvitsee lisää ystäviä ja välittämistä, koska noin kolmasosa 30 miljoonan keräystavoitteesta on vielä keräämättä. Lahjoitusten avulla Suomeen rakennetaan maailman paras lastensairaala lapsille ja heidän auttajilleen.

Osallistumisohjeet

Aloita oma keräyksesi tai lahjoita olemassa oleviin lippaisiin osoitteessa http://lipas.uls2017.fi

Aseta itsellesi tai porukallenne keräystavoite ja -aika. Kerro lippaan sivuilla, miksi ja miten olette mukana talkoissa ja innosta ihmisiä lahjoittamaan hankkeelle.

Kerro keräyksestäsi sosiaalisessa mediassa ja haasta ihmisiä mukaan.

Voit mielenkiinnolla seurata oman lippaasi kertymää, koska saat reaaliaikaista tietoa lahjoituksista.

Keräysiloa!

Kirjoittaja on Tuukka Liukkonen, viestintäkoordinaattori Viestintätoimisto Myyssä. Viestintätoimisto Myy tekee hankkeen viestintää.