Eli seikkailua tavarataivaassa. 

Vauvat, samoin kuin häät, ovat mielettömän kokoinen teollisuus. Hilavitkutinta ja tilpehööriä riittää joka lähtöön, ja puolia niistä odottavat vanhemmat eivät edes tienneet tarvitsevansa. Menimme pahaa aavistamattomina tiirailemaan huviksemme tavaroita, ja kohta seisoimme hämmentyneenä rintapumpun väärä pää mahaa vasten ihmettelemässä miten sen kautta puhutaan vauvalle? Saako liivinsuojuksilla leikkiä jättiläiskärpästä (ei kuulemma), miten sidotaan harsovaippa, mitä sinne sisälle laitetaan ja miksi sen täytyy olla nätti ja kivankuvioinen jos se kuitenkin on enimmäkseen täynnä kakkaa? 

Olemme myös alkaneet pohtia lastenvaunuja. Ilmeisesti niitäkin täytyy mennä sorkkimaan, haistelemaan ja potkimaan arvioivasti renkaita, koska netin kautta on täysin mahdotonta ymmärtää ensikertalaisena mitään. Mitä eroa on yhdistelmärattailla ja lastenvaunulla? Mitä ihmettä lingotaan "heittoaisa":lla (ne kivankuvioiset kakkavaipat, ehkä)? Ennen vaunun hankkimista täytyy ilmeisesti myös päättää onko aikomuksena tarpoa maastossa, lumessa, vai kruisailla Stockmannilla vaunujen kanssa jotta osaa valita oikeat renkaat. Tekniikkavastaavamme Isäntä saa luvan hoitaa tiukat päätökset titaanirunkojen suhteen, kun taas itse hoidan punainen vai sininen-ongelman muut kriittiset päätökset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä edes mennä siihen miten ikinä pääsimme takaisin kotiin sen jälkeen kun huomasin että lempivaatemerkkini myy vauvanvaatteita. Mainittakoon että siihen liittyi Isännän puolelta paljon pyytelyä, suostuttelua, uhkailua, kiristystä, katteettomia lupauksia ja lopulta sähkötainnutin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen jossain vaiheessa tainnut mainita että turvottaa aikamoisen monumentaalisesti, ja sen saa todistaa alla oleva, eilen otettu kuva.

  Tässä vaiheessa kohtu on noin greipin kokoinen, vauva n. 6-8 senttinen, ja kaikki loppu on suklaata eikä minulla ole pienintäkään hajua mitä kaikki tuo muu pyöreys on. Viikonloppuna kävimme ristiäisissä, ja sain osakseni ihastuneita huudahduksia jotka kaikki liittyivät epäilyihin siitä että vauva tuleekin viimeistään marraskuussa tammikuun sijan!, tai että siellä on sittenkin useampi!

Ei ehkä ylpeimpiä hetkiäni myöntää että joo, useamman ihmisen kakkuannokset siellä ainakin on...

kulta

Ei se näytä se turvotus laskevan vieläkään. Alan kohta kyllä vastailemaan ihan mitä sattuu kun ihmiset kysyvät. Kaksoset? Eheeei, kolme kappaletta, ja pari irtojalkaa! Haluaako rouva koittaa, joskus ne pystyy tuntemaan jos puristaa tosta navan kohdalta?

kulta

Kiitos :) Mukavaa että miellyttää.

Jos ne on puklurättejä, niin miksi niiden nimi sitten on vaippa? Mielestäni tällainen hämmentää veronmaksajaa sen verran muutenkin, että asioista voisi puhua niiden oikeilla nimillä. Eli "harsovaippa" voisi olla ihan rehellisesti Oksennusrätti, "Isofix-kiinnitys" voisi olla Veemäinen Hilavitkutin, ja "masu" voisi olla edes jossain tekstissä aikuisen ihmisen Maha.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla