"Vaatimattomuus kaunistaa, mutta olen jo niin kaunis ettei minun enää tarvitse olla vaatimaton". 

Näin sanoi isoisäni eläessään, ja olen käyttänyt tuota lausetta usein. Vaatimattomuus toisaalta ei ole ainoa hyve joka minulta puuttuu. Toinen on kärsivällisyys.

Testasin "nollat" äitienpäivän aamuna, kello kolmelta, pytyllä nukkuen (joojoo, alkaa riittää, mutta tykkään kirjoittaa pytyistä) kuukautiskierron päivänä 31. Eli toisin sanoeni kiertoni +1 päivänä. Noh, kuukautisia ei kuulunut ja vihaanvihaanvihaan kuljeskella pikkuhousunsuojat kalsareissa päivät pääksytysten odottaessa täti punaisen vierailuja. Ja tiedoksi mahdollisille nuoremmille lukijoille: kun ne lähettää teille kotiin niitä siteitä ja suojia ja kehuu kuinka hyviä ja mukavia ja hengittäviä ne on, älkää uskoko. Valhetta. Ne tuntuvat vaipoilta, eivät ikinä ole oikein kohdallaan, rypistyvät peffaan ja lopulta saat kaivaa liimaosia pakaroistasi irti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joka tapauksessa. Koska pikkuhousunsuojanvalmistajat sortavat kuluttajia, testasin uudestaan. Tänään. Päivänä +4. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

(pidä kiinni tuolistasi)

 

HAAMUVIIVA!

HaamuviivahaamuviivaHAAMUVIIVA! Siis ei sellainen viininpunainen nätti kuin se tarkistusviiva, eikä niin punainen että se jäisi kiinni kamerassa (yritin, mutta minulla ei ole studiovalaistusta), ja se on niin hento että ensin ajattelin "jaaha, tyhjä arpa". Mutta! Mennessäni heittämään testiä roskikseen vilkaisin uudestaan. Oho! Ihan selkeät 2 viivaa. Toinen sellainen hennon vaaleanpunainen, mutta viiva yhtäkaikki.

Eli testataan uudestaan viikonloppuna ja katsotaan vahvistuuko se. Herrantähden minusta tulee talon kokoinen. Jos tulee. Saattaa tulla. Ehkä tulee. Toivottavasti tulee!

Ihanaa! Kamalaa! Voi Herra siunaa ja varjele minähän söin antibiootteja tässä kuussa! Ja yskänlääkettä! Kamalaa! Mutta ihanaa silti! Eikun kamalaa! Toivottavasti se nyt selviää ja nappaa kiinni! Se olisi kamalan ihanaa!

Maiju

Jippiiii! Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että viikonlopun testikin näyttäisi plussaa, ja vielä tietysti vahvempaa sellaista! Itse aikoinaan laskin väärin ja luulin testaavani 5pv myöhässä, mutta testasinkin vasta päivän myöhässä ja haamuplussan sain myös, joskin selkeän ja hyvin nopeasti ilmestyvän sellaisen. Uusi testi seuraavana aamuna ja tulos ihan sama. Tk:n oma testi parin päivän päästä oli plussa, mutta pyysivät vielä viikon päästä varmistuskokeeseen. Sillon se sitten vasta kunnolla varmistuikin, melkein 2 vkoa "myöhässä". Eli kärsivällisyyttä peliin :D

T: nimimerkki rv 39+5

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla