Uusi Lastensairaala 2017 on historiallinen, koko Suomea koskettava hanke.

Kyseessä on kaikkien suomalaisten yhteiset talkoot, ja jo tässä vaiheessa viisivuotista hanketta on nähty mitä erilaisempia tapoja osallistua.

Kaikki ponnistukset lastensairaalan hyväksi ansaitsevat tulla huomioiduksi – erilaiset tempaukset ja tapahtumat kirpputoreista myyjäisiin – niin hienoja ne ovat. Siksi Uuden Lastensairaalan ”Talkoolaisen päiväkirja” on avoin blogi kaikille talkoissa mukana oleville. Täällä pääset jakamaan oman tarinasi ja inspiroimaan näin muita osallistumaan talkoisiin.

Onko sinulla tarina kerrottavanasi? Jaa tarinasi ja kerro miten sinä olet osallistunut talkoisiin Uuden Lastensairaalan hyväksi. Kaikenlaiset tarinat ovat tervetulleita ja tyyli on vapaa. Myös kuvamateriaalia otetaan mieluusti vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos, että haluat olla mukana inspiroimassa muita mukaan talkoisiin – annetaan hyvän kiertää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä on Uusi Lastensairaala -hanke?

Uusi Lastensairaala 2017 -tukiyhdistys on perustettu, jotta Suomi saisi uuden, koko valtakuntaa palvelevan, lasten erikoissairaanhoitoon keskittyneen huippuyksikön.

Lastenklinikan pienille potilaille, henkilökunnalle ja lasten vanhemmille nykyisen sairaalarakennuksen ongelmat näkyvät kouriintuntuvasti. HUS:n joulukuussa 2011 valmistunut selvitys osoittaa, että uuden sairaalan tarve on akuutti. Helsingin Lastenklinikan nykyiset, 1940-luvulta peräisin olevat tilat eivät vastaa enää tämän päivän tarpeita.

Tukiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Anne Berner. Muut jäsenet ovat Tuomas Aho, Jukka Ala-Mello, Anne Knaster, Jukka Kurttila, Tarja Lähdemäki, Markku Mäkijärvi, Jari Petäjä,Ari Puheloinen, Kari Raivio, Marja-Leena Rinkineva, Nina Santala, Jukka-Pekka Saraste ja Sakari Tamminen.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti tukiyhdistys toimii läheisessä yhteistyössä HUS:n kanssa. Hallitukseen kuuluvat lastenklinikan johtava ylilääkäri Jari Petäjä ja HUS:n johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi. 

LAHJOITA: verkkomaksu www.uusilastensairaala2017.fi, soita 0600 95120 ( 20,11€+pvm/mpm), keräystili: FI93 5541 2820 0199 67, lähetä tekstiviesti SAIRAALA numeroon 16499 (10€)

Keräyslupa: POH 2020/2012/3890/24.1.2013

Linkit:
www.uusilastensairaala2017.fi
www.facebook.com/uusilastensairaala2017

Sisältö jatkuu mainoksen alla