Verkkokurssit

Löydät täältä kaikki verkkokurssit Vauvan ja Meidän Perheen lukijoille. Kurssien jutuista saat apua ja tukea eri elämäntilanteisiin. Kurssit ovat tilaajasisältöä. Jos et ole vielä tilaajamme, aloita kuukauden maksuton kokeilu.

Kiukkukurssi – fiksut tavat rauhoittaa lapsen kiukkutilanteet ja opettaa samalla tunnetaitoja

Kiukku on normaali ja tarpeellinen tunne, jota ei tarvitse piilottaa, mutta jota voi oppia ilmaisemaan fiksusti. Viisiosainen verkkokurssi on tehty yhteistyössä toimintaterapeutti, tunnetaito-ohjaaja ja mindfulness-ohjaaja Heli Mäkelän kanssa. Jokaisessa osassa on mukana käytännön harjoituksia aikuiselle ja lapselle.

Kaaos haltuun – ammattijärjestäjä vastaa
Onko koti kaaoksessa? Haaveiletko tavarainventaariosta, konmarituksesta tai tyhjistä tasoista? Ammattijärjestäjä Ilana Aalto vastaa lukijoiden kysymyksiin Kaaos haltuun –verkkokurssissa. Kahdeksantoistaosainen juttusarja opettaa lukijalle hyödyllisiä tavarataitoja.

Kurssi vauvan vanhemmille – näin luot hyvän suhteen vauvaan alusta asti
Vanhemmuuteen kasvaminen alkaa jo raskausaikana ja jatkuu vauvan synnyttyä. Kymmenosainen juttusarja antaa tuoreille vanhemmille neuvoja ja eväitä hyvään vanhemmuuteen. Asiantuntijana on psykologi Leea Mattila, joka on erikoistunut lapsen ja vanhemman suhteeseen ja vuorovaikutukseen. Jokaisen osan yhteydessä on käytännön tehtäviä vanhemmille.

Ero lapsiperheessä – kurssi vanhemmille
Onko parisuhteesi lapsen toiseen vanhempaan päättynyt tai päättymässä eroon? Kymmenosainen kurssi tukee ja neuvoo vanhempia erossa ja vanhemmuudessa eron jälkeen. Juttusarja on tehty yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton ero lapsiperheessä -asiantuntijoiden kanssa. Jokaisen artikkelin yhteydessä on tehtäviä, joiden pohtiminen antaa näkökulmia ja auttaa ratkaisujen tekemisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogit