Raskaus

Raskauslaskuri kertoo, mikä on laskettu aikasi ja monesko raskausviikko on juuri nyt menossa. Jutuistamme löytyy paras tieto ja vertaistuki raskausaikaan ja synnytykseen: tarkista odottajan ruokarajoitukset ja neuvot liikuntaan raskausaikana.

Raskauden ensioireet voivat alkaa jo ennen kuin kuukautiset ovat myöhässä ja raskaustesti näyttää plussaa. Raskaustestin tekohetkellä on usein menossa raskausviikko 4 tai 5. Lue myös, miten raskausviikot lasketaan ja merkitään. Seuraa jutuistamme vauvan kehitystä viikko viikolta sikiöstä vastasyntyneeksi.

Synnytykseen valmistautuminen kannattaa, oli toiveissa sitten mahdollisimman luonnonmukainen synnytys tai suunniteltu sektio eli keisarileikkaus. Valmentautuminen hoitaa myös synnytyspelkoa. Muiden äitien synnytystarinat antavat voimaa ja tsemppaavat: hyvin se menee! Voit osallistua myös keskusteluun raskaudesta ja synnytyksestä muiden odottajien kanssa.

Kurkkaa myös parhaat ideat vauvan tarvikkeisiin ja hankintoihin: esittelemme ihanimmat lastenvaunut ja rattaat, kätevät kantoliinat ja kantoreput sekä toimivat turvakaukalot ja turvaistuimet vauvalle ja taaperolle.

Vai onko vasta vauvakuumetta ilmassa? Hedelmällisen ajankohdan arvioimisessa auttaa, kun tunnistaa ovulaatio-oireet. Vauvan oma ovulaatiolaskuri ennustaa tulevia kiertoja myös eteenpäin. Onnea matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Blogit