Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
15.2.

Mieheni elää vedellä ja Lidlin pussimuussilla. Siis jos en minä osta ja laita hänelle ruokaa. Olettamus on, että hän käyttää rahansa harrastuksiinsa ja tupakkaan ja minä ostan hänelle ruuat, pesen pyykit ja ylläpidän auton ja talouden. Tupakkaan kuluu 100-150 €/kk.

Vierailija
13.2.

Onko sikarokotteesta narkolepsiaan sairastavien lasten korvaukset ym asiat kunnossa?

Vierailija
26.1.

Katsoin eilen tuon ohjelman ja tänään netistä jonkun, jossa tuo itkevä valittaja Akhram-whatever, kertoi tulleensa 5vuotiaana Suomeen Afganistanista.

Vierailija
6.1.2016

Kuinka pahoja nukkumis- tai nukahtamisvaikeuksia muilla. Itse en pysty nukahtamaan millään. Koko kroppa käy kierroksilla ja pelottaa laittaa silmät kiinni. Koko kroppa tärisee,kädet pyörii,jalkoja pistelee...

Vierailija
23.11.2016

Sinä kaunis vaaleahiuksinen nainen jolla oli Nike puna/pinkki toppi,mustat 3/4 capri trikoot, mustat spinningkengät ja pitkä vaalea tukka ponnarilla. Peppu todella hyvä vielä stringeistä jotka oli sulla hyvin peppuvaossa....

Vierailija
9.11.2016

Onko muilla kokemuksia kyseisetä aiheesta? Elikkäs meijän poika ei ole koskaan nukkunut kunnolla mut nyt viime ajat yöt on ollut tosi rikkonaisia.. Viime yönä sai kolme kertaa kauhean raivokohtauksen ja huusi ja potkisi liki tunnin joka kerta.

Vierailija
20.10.2016

Moi! Mistähän löytäisin lapselle vuorokausirytmi kellon, jolloin lapsi tietää milloin on aika herätä...osaisiko arvon vauvalaiset auttaa miestä mäessä?