Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
23.11.2016

Sinä kaunis vaaleahiuksinen nainen jolla oli Nike puna/pinkki toppi,mustat 3/4 capri trikoot, mustat spinningkengät ja pitkä vaalea tukka ponnarilla. Peppu todella hyvä vielä stringeistä jotka oli sulla hyvin peppuvaossa....

Vierailija
9.11.2016

Onko muilla kokemuksia kyseisetä aiheesta? Elikkäs meijän poika ei ole koskaan nukkunut kunnolla mut nyt viime ajat yöt on ollut tosi rikkonaisia.. Viime yönä sai kolme kertaa kauhean raivokohtauksen ja huusi ja potkisi liki tunnin joka kerta.

Vierailija
20.10.2016

Moi! Mistähän löytäisin lapselle vuorokausirytmi kellon, jolloin lapsi tietää milloin on aika herätä...osaisiko arvon vauvalaiset auttaa miestä mäessä?

Vierailija
6.9.2016

Hei!

Eli apua ja neuvoja kaivattaisiin... Kyseessä 5 kuukauden ikäinen vauva, joka nukkui elämänsä ensimmäiset 3 kuukautta TODELLA hyvin: nukahti klo 21 ja heräsi ensimmäisen kerran yöllä klo 4 - 5, joskus jopa myöhemminkin ja nukkui siitä klo 7 - 8 asti. Eli mentiin 1 - 2 yösyötöllä.

Vierailija
9.8.2016

6kk ollaan tapailtu ja nyt sitten sanoin sen mieltäni kokoajan vaivanneen asian. Hiukset pitää leikata eri tyylillä.

Haluan että mieheni on tyylikäs eikä mikään 80luvulle jämähtänyt muinaisjäänne.

Mies suuttui.

Vierailija
6.1.2016

Kuinka pahoja nukkumis- tai nukahtamisvaikeuksia muilla. Itse en pysty nukahtamaan millään. Koko kroppa käy kierroksilla ja pelottaa laittaa silmät kiinni. Koko kroppa tärisee,kädet pyörii,jalkoja pistelee...

Vierailija
28.6.2016

Näin ytimekkäästi. Olen yksinäinen. Olen 20 vuotias juuri valmistunut ja työttömäksi jäänyt. Ystäviä tai kavereita ei juuri ole.. ainakaan sellaisia joista kuuluisi mitään ellei itse aloita keskustelua ja silloinkin jää hyvin lyhyyen.