Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Ke 15:47

Hei, toiminnallisten/funktionaalisten neurologisten häiröiden kanssa kamppailevat. Ne kenellä on neurologisia häiriöitä, mutta ei ole löydetty diagnoosia tai on epäselvyyksiä niin suosittelen, että tulisitte ryhmäämme jota olemme perustamassa.

Vierailija
8.5.

Olen tällainen 22 vuotias mies, joka on kokenut sydän suruja aika laajalti jo vuosien mittaan, mutta juuri tällä hetkellä on sellainen olo että tarvitsen sellaista perhettä, josta koen että voin alkaa luottamaan itseenikin enemmän.

Vierailija
26.3.

Hei, voisitteko auttaa minua. Meillä vaimoni ei ymmärrä että lapsen pitäisi nukkua omassa sängyssä. Lapsi on seitsemän vuotias ja sen ikäiaen pitäisi omasta mielestä nukkua yksin.

Vierailija
22.3.

Onko kenelläkään kokemusta Somrest petauspatjoista ja tyynyistä? Kuulin, että Suomessa valmistettuja ja laadukkaampia, mutta edullisempia kuin Tempur ja Hästens.

Vierailija
2.3.

Eli mulla on nyt ollu maanantaista asti pää kipeä, vatsa kipeä, paleltaa, kuumeinen/väsynyt olo. Maanantaina oli kuumetta 37.7 nyt en tiedä kun tuolloin kävimme lääkärissä mittaamassa. Kotoa ei löydy mittaria.

Vierailija
15.2.

Mieheni elää vedellä ja Lidlin pussimuussilla. Siis jos en minä osta ja laita hänelle ruokaa. Olettamus on, että hän käyttää rahansa harrastuksiinsa ja tupakkaan ja minä ostan hänelle ruuat, pesen pyykit ja ylläpidän auton ja talouden. Tupakkaan kuluu 100-150 €/kk.

Vierailija
13.2.

Onko sikarokotteesta narkolepsiaan sairastavien lasten korvaukset ym asiat kunnossa?

Vierailija
26.1.

Katsoin eilen tuon ohjelman ja tänään netistä jonkun, jossa tuo itkevä valittaja Akhram-whatever, kertoi tulleensa 5vuotiaana Suomeen Afganistanista.

Vierailija
6.1.2016

Kuinka pahoja nukkumis- tai nukahtamisvaikeuksia muilla. Itse en pysty nukahtamaan millään. Koko kroppa käy kierroksilla ja pelottaa laittaa silmät kiinni. Koko kroppa tärisee,kädet pyörii,jalkoja pistelee...

Vierailija
23.11.2016

Sinä kaunis vaaleahiuksinen nainen jolla oli Nike puna/pinkki toppi,mustat 3/4 capri trikoot, mustat spinningkengät ja pitkä vaalea tukka ponnarilla. Peppu todella hyvä vielä stringeistä jotka oli sulla hyvin peppuvaossa....