Tervetuloa keskustelemaan!

Vierailija
4.8.

Eli sellasia et nukkuessas tiedostat olevas unessa? Ootko opetellut näkemään niitä vai tuleeko ne luonnostaan? Oon itse pienempänä nähnyt kyseisiä unia ja ois siistiä oppia näkemään niitä :3

Vierailija
20.7.

Miten mtv3 n työntekijä on ruudussa aamu tv:stä kymppiuutisiin? 15-16 h????

Vierailija
14.7.

Olen ollut aina hyvin herkkäuninen - herään helposti ärsykkeisiin ja stressiin reagoin usein valvomalla. Mieheni taas nukkuu kuin tukki ja viime aikoina hänen ennen melko satunnainen kuorsaamisensa on muuttunut jatkuvaksi (luultavasti painonnousun seurauksena?).

Vierailija
18.6.

Mitä lääkkeitä käytätte unettomuuteen? Minkä ikäinen olet? Millainen on perhetilanteesi!? Miten pärjäilet unettomuuden kanssa?!
Mulle lääkäri määräsi 200mg ketipinoria. Oon 39 v. Mul on kolme lasta.

Vierailija
23.5.

Onko kellään käytössä brillixantia ja ketipinoria. Kaipaisin kokemuksia lääkkeestä. Auttaako brillixant ahdistukseen ja levottomuuteen? Entäs uneen? Olen syönyt lääkettä nyt 6 pvä annoksella 10mg. Olo on aivan kaamea. Päässä tuntuu kauheita jumeja ja nukkuminen on tosi hankalaa.

Vierailija
24.5.

Onko kellään anna walhgren unikoulu ohjeita? Esikoinen menee jo kouluun, jolle tehtiin kyseinen unikoulu ja toimi loistavasti, nyt kuopukselle 1v. tarvittaisiin. .

Vierailija
17.5.

Hei, toiminnallisten/funktionaalisten neurologisten häiröiden kanssa kamppailevat. Ne kenellä on neurologisia häiriöitä, mutta ei ole löydetty diagnoosia tai on epäselvyyksiä niin suosittelen, että tulisitte ryhmäämme jota olemme perustamassa.

Vierailija
8.5.

Olen tällainen 22 vuotias mies, joka on kokenut sydän suruja aika laajalti jo vuosien mittaan, mutta juuri tällä hetkellä on sellainen olo että tarvitsen sellaista perhettä, josta koen että voin alkaa luottamaan itseenikin enemmän.

Vierailija
26.3.

Hei, voisitteko auttaa minua. Meillä vaimoni ei ymmärrä että lapsen pitäisi nukkua omassa sängyssä. Lapsi on seitsemän vuotias ja sen ikäiaen pitäisi omasta mielestä nukkua yksin.

Vierailija
22.3.

Onko kenelläkään kokemusta Somrest petauspatjoista ja tyynyistä? Kuulin, että Suomessa valmistettuja ja laadukkaampia, mutta edullisempia kuin Tempur ja Hästens.

Vierailija
2.3.

Eli mulla on nyt ollu maanantaista asti pää kipeä, vatsa kipeä, paleltaa, kuumeinen/väsynyt olo. Maanantaina oli kuumetta 37.7 nyt en tiedä kun tuolloin kävimme lääkärissä mittaamassa. Kotoa ei löydy mittaria.

Vierailija
15.2.

Mieheni elää vedellä ja Lidlin pussimuussilla. Siis jos en minä osta ja laita hänelle ruokaa. Olettamus on, että hän käyttää rahansa harrastuksiinsa ja tupakkaan ja minä ostan hänelle ruuat, pesen pyykit ja ylläpidän auton ja talouden. Tupakkaan kuluu 100-150 €/kk.

Vierailija
13.2.

Onko sikarokotteesta narkolepsiaan sairastavien lasten korvaukset ym asiat kunnossa?

Vierailija
26.1.

Katsoin eilen tuon ohjelman ja tänään netistä jonkun, jossa tuo itkevä valittaja Akhram-whatever, kertoi tulleensa 5vuotiaana Suomeen Afganistanista.

Vierailija
6.1.2016

Kuinka pahoja nukkumis- tai nukahtamisvaikeuksia muilla. Itse en pysty nukahtamaan millään. Koko kroppa käy kierroksilla ja pelottaa laittaa silmät kiinni. Koko kroppa tärisee,kädet pyörii,jalkoja pistelee...