Tervetuloa keskustelemaan!

29.6.2016

Kyseessä on siis tälläinen asia, kun lapsellamme on nyt alkavaa uhmaikää ja kiukkuaminen on runsasta. Yleensä kiukku etenee niin, että lapsi heittäytyy selälleen ja alkaa kiljua kurkku suorana, välillä lapsi saattaa alkaa lyödä ja potkia.

15.8.

Olen raskaana viikolla 36. Olemme mieheni kanssa puhuneet kasvatuksesta ja ajattelin hänen olevan hellä ja nolla toleranssi väkivallasta kasvatuksessa. Minulla kovat traumat lapsuudesta vanhempien väkivallan ja juomisen takia.

11.4.

Heräsin nyt n. klo 1:15 kun lastenhuoneesta kuului kikattelua. Siellä sitä oltiin Habbo armeijan huoneessa tuohon aikaan yöstä! meidän Yrjö-Ernerillä on muutenkin huono iho ja itsetunto jatkuvan tietokoneen tuijottelun seurauksena ja nyt tuli tämä

5.1.

Moi
Minulla.on 13.v tyttö jolle tapahtuu aika paljon tapaturmia. Viimeiset viikot on mennyt yöllävalmomisella tyttärellä kun kuulema polvi satuu. Voiko tämä olla kasvukipua tms??

28.11.2016

Moi, kuulin tyttäreltäni (10 v) että hänen lähivanhempansa lyö häntä usein raivoissaan. Itse en hyväksy minkäänlaista fyysisen koskemattomuuden loukkaamista. Lapsi ei tuota pitänyt minään ihmeellisenä, sanoi vaan että lyönhän minäkin sitä.

1.11.2016

Hei! Olemme Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelijoita ja teimme kurssiimme Kielenkehitys ja äidinkieli liittyen fiktiivisen vlogisarjan. Tavoitteena olisi, että mahdollisimman moni vanhempi kävisi katsomassa sarjamme. Jos sinulla olisi siis hetki aikaa, siitä olisi meille iso apu.

16.10.2016

Asia on, että lapseni (kakkosluokkalainen) ei uskalla olla talossa yksin. Hän on vain yksin ulkona puhelimen kanssa. Joskus hän joutuu olemaan kauankin, jos hänellä alkaa koulu vasta kymmeneltä. Olemme koittaneet kaikkea, mutta ei.

20.9.2016

Eli minulla olisi siis tyttö menossa yläasteelle ensivuonna ja olemme yhdessä pohtineet erilaisia vaihtoehtoja. Kaverit menevät Meilahden yläasteelle, mutta itse en koulusta vielä kovin paljoa tiedä (paitsi että kyseessä on jonkinlainen Suomi-Kiina koulu?) Onko teillä lapsia/nuoria Meikussa?

4.9.2016

Onko vaikeita lapsia vai vaan kasvatuksessa epäonnistuneita äitejä, miettii täällä kolmen lapsen äiti, jonka esikoinen on nyt ekaluokkalainen. Hän aloitti uhmaamisen jo tasan yksivuotiaana hakkaamalla päätänsä seinään.