Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

19.2.

Epätoivo ja yksinäisyys ovat jo niin syviä etten enää tiedä mistä saisin apua tai edes ymmärrystä. Yritetään nyt täältäkin sitten. Koetan selittää objektiivisesti.
Eli ollaan oltu yhdessä miehen kanssa kolmisen ja meillä on ihana 5kk vanha tyttö. lisäksi olen 5. viikolla raskaana.

Vierailija
27.7.2016

Hei. Olen 21 vuotias mies ja olemme 17 vuotiaan tyttöystäväni kanssa seurustelleet vuoden. Alkuun kaikki oli lähes täydellistä ja me molemmat olimme lähes varmoja toisistamme. Muutinkin oikeastaan asumaan hänen luokseen jo parin ensimmäisen kuukauden aikana.

Vierailija
La 14:34

Hei, olen seurustellut muutaman vuoden miehen kanssa, joka asuu edelleen vanhempiensa luona, vaikka ikää on jo yli kolmenkymmenen. Mies siis jakaa kodin lähes 70-vuotiaiden vanhempiensa kanssa, passuuttaa äitiään ja hoidattaa kaikki juoksevat asiansa vanhemmillaan.

Vierailija
Pe 18:36

tarvitset kiireellistä lainan käyttöönottoa uuden yrityksen tänä vuonna 2017?
tämä on auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteet, erityisesti nyt, kun pankit eivät enää myöntää lainoja pienipalkkaisille.
lainaani tarjous on nopea ja luotettava.

Vierailija
Ti 19:55

Heippa vaan oon 15v poika ja haluaisin apua suhteen kanssa. Tyttöystävällä on jotenkin tosi huono itsetunto ja ajattelee että ei ansaitse rakkautta/läheisyyttä. Kysyin kerran että olenko tarpeeksi hyvä sille ja vastasi että mä olen liian hyvä sille.

Vierailija
14.2.

Olen 26v, sulhaseni 30. Häät ovat 2kk päästä, mutta sain selville että mies onkin pettänyt minua kerran humalassa.

En tiedä mitä teen. En pysty katsomaan enään häntä samallalailla, kuin ennen.. Mutta häät olisi niin pian ja kuitenkin rakastamme toisiamme.

Vierailija
17.3.

Olen seurustellut mieheni kanssa 5 vuotta, joista 3 asuttu yhdessä saman katon alla. Nyt sitten koimme yhdessä elämäntilanteen sellaiseksi että vauva olisi tervetullut. Siinä ei kauan mennyt kun olinkin jo raskaana.

Vierailija
19.3.

Minä olen ollut avomieheni kanssa yhdessä 10vuotta.Ensimmäinen lapsemme 7 v.Oletin että mieheni kosii mutta kun ei niin aloin ottamaan asian puheeksi ja minä kosin mutta sain rukkaset.Ei koskaan kuulemma halua eikä ainakaan minun kanssani.Suhde on ollut ailahteleva ja toisinaan olen tuntenut rakk

Vierailija
28.1.

Minulla sydäntä raasataa katsoa vierestä kuinka vaimoni selvästi vihaa tytärtämme, 15v, vanhempi tytär, 20v, on jo muuttanut uuteen kotiin. Hänkin lähti eilen itkien kotiin, kun äiti alkoi raivoamaan. Hänelle ei saa missään tilantessa esittää edes rajentavaa palautetta.

Vierailija
11.3.

Meillä yksi yhteinen lapsi ja mies ei halua enempää. Itse haaveilen suurperheestä tai vähintään 3-4 lapsesta. Rankkaa, kun molempien tulevaisuuden haaveet on ihan erilaiset. Pelkään, että ollaan "turhaan" yhdessä, jos kuitenkin jossain vaiheessa ero on välttämätön...

Vierailija
4.3.

Olemme olleet mieheni kanssa naimisissa seitsemän vuotta. Liitto on molemmille toinen. Lapset ovat aikuisia, eivätkä asu kanssamme. Avioliittomme on mahtunut mieheni konkurssi, jonka hän alussa salasi ja jonka vuoksi minulla meni luottamus talousasioiden hoidossa häneen.

Vierailija
3.3.

Hei. Vähän ulkopuolisten näkemystä ja kokemusta tarvisin. Tilanne on tämä: Ollaan oltu mieheni kanssa yhdessä 15 vuotta, meillä on pieni lapsi ja oma talo. Suhteen alkuaikoina selvisi, että mieheni viestitteli muiden naisten kanssa aivan liian intiimiin sävyyn. Lupasi lopettaa sen.

Vierailija
2.3.

Olen ollut pari päivää tosi ahdistunut muusta vakavasta kuin paeisuhteesta, sitten tänä iltana olin tosi ahdistunut ja masentunut ja juttelin yhden henkilön kanssa pitkään puhelimessa jolta sain tukea.

Vierailija
28.2.

Haluisin täydellisen vastauksen kysymykseen

Miksi sinut juuri pitäisi valita?

Vierailija
13.5.2016

Moikka! Onko täällä sieluntovereita. Olen 20-vuotias tyttö ja olen vuoden aikana ruennut kärsimään viikkoa ennen kuukautisia järkyttävästä ahdistuksesta ja vatsakivuista. Olen myös väsynyt ja alakuloinen.

Vierailija
4.2.

Jos mies on päättänyt jättää,niin kannattaako yrittää saada häntä takaisin.Tunteet ovat kuulemma laimenneet mua kohtaan.
N36

Vierailija
21.2.

Mies lähti nuoren venäläisen matkaan ja jätti minut yksin lasten kanssa. Inhoan sinkkuäitiyttä, inhoan sinkkuutta, ja nyt inhoan äitiyttä. Inhoan lapsianikin, sillä mieheni sanoi ettei olisi lähtenyt jos lapsia ei olisi ollut. Miten päästä tästä yli?

Vierailija
21.2.

Miksiköhän aina julkaisee tai ainakin paljon useammin Emil pojan kuvia. Onko suosikki jo nyt löytynyt kaksosista?

Vierailija
14.2.

Elikkäs.. Oon 21-vuotias opiskelija. Mies 30. Oltu yhdessä 5 vuotta, yhdessä asuttu 3. Välillä tuntuu että mies ihanin ja haluun naimisiin yms, välillä sitten taas ettei tulla yhtään toimeen, toinen tuntuu niin vanhalta eikä koskaan halua/viitsi tehdä mitään.

Vierailija
12.10.2015

Ostin paikan kattilahallin kirpputorilta ja vasta maksettuani pöydän, tajusin että myyjänän minun täytyy viedä paikalle itse myyntipöytä. Vaihtoehtoisesti pöydän tilalle voi laittaa vaikka viltin, koreja, pyykkitelineen tms.

Vierailija
7.2.

Hei, olemme olleet mieheni kanssa 3 vuotta yhdessä.
Suhteemme on ollut hyvä, rakastava. Mieheni joutui lähtemään eri paikkakunnalle töihin. Hän oli ollut siellä töissä n. 2 viikkoa kun
selvisi että hän on siellä jo sinä aikana käyttänyt maksullinen prostituoidun palveluita.