Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

05:26

Epätoivo ja yksinäisyys ovat jo niin syviä etten enää tiedä mistä saisin apua tai edes ymmärrystä. Yritetään nyt täältäkin sitten. Koetan selittää objektiivisesti.
Eli ollaan oltu yhdessä miehen kanssa kolmisen ja meillä on ihana 5kk vanha tyttö. lisäksi olen 5. viikolla raskaana.

Vierailija
Ti 09:14

Elikkäs.. Oon 21-vuotias opiskelija. Mies 30. Oltu yhdessä 5 vuotta, yhdessä asuttu 3. Välillä tuntuu että mies ihanin ja haluun naimisiin yms, välillä sitten taas ettei tulla yhtään toimeen, toinen tuntuu niin vanhalta eikä koskaan halua/viitsi tehdä mitään.

Vierailija
Ti 22:57

Olen 26v, sulhaseni 30. Häät ovat 2kk päästä, mutta sain selville että mies onkin pettänyt minua kerran humalassa.

En tiedä mitä teen. En pysty katsomaan enään häntä samallalailla, kuin ennen.. Mutta häät olisi niin pian ja kuitenkin rakastamme toisiamme.

Vierailija
12.10.2015

Ostin paikan kattilahallin kirpputorilta ja vasta maksettuani pöydän, tajusin että myyjänän minun täytyy viedä paikalle itse myyntipöytä. Vaihtoehtoisesti pöydän tilalle voi laittaa vaikka viltin, koreja, pyykkitelineen tms.

Vierailija
7.2.

Hei, olemme olleet mieheni kanssa 3 vuotta yhdessä.
Suhteemme on ollut hyvä, rakastava. Mieheni joutui lähtemään eri paikkakunnalle töihin. Hän oli ollut siellä töissä n. 2 viikkoa kun
selvisi että hän on siellä jo sinä aikana käyttänyt maksullinen prostituoidun palveluita.

Vierailija
7.2.

Lähes kaikki narsistin piirteet korostuvat käytöksessäni, erityisesti parisuhteessa. Seurustelumme alussa kohtelin tyttöystävääni hyvin ja kehuin häntä usein. Koin itsekin olevani onnellinen, mutta nyt tilanne on huono.

Vierailija
5.2.

Olen seurustellut mieheni kanssa n,7 vuotta. Mies on vähän yli neljäkymmentävuotias eikä ole koskaan muuttanut pois lapsuudenkodistaan. Hän on kyllä kerran muuttanut, mutta äitinsä luota isänsä luokse.

Vierailija
10.11.2016

Uutena täällä palstalla... olen ollut yhdessä 4 vuotta miehen kanssa, nyt suunnitelmissa (hänellä) lapsen hankinta.. on työtön, minä käyn kahdessa työpaikassa melkein joka päivä, viikkotunteja 45-50 vko..

Vierailija
31.1.2016

Olemme seurustelleet vuoden 2013 kesästä ja eronneet tänä aikana 2 kertaa. Nyt erostamme oli kulunut jo lähes vuosi ja emme olleet koko vuoden aikana missään tekemisissä. Olemme viettäneet yhdessä aikaa viimeiset kolme viikkoa.

Vierailija
4.2.

Jos mies on päättänyt jättää,niin kannattaako yrittää saada häntä takaisin.Tunteet ovat kuulemma laimenneet mua kohtaan.
N36

Vierailija
31.1.

Olemme olleet 7v yhdessä. Miehelläni on ajoittain pitkiäkin juoma reissuja joista seuraa kova katumus, anteeksi ja hyvittely kausi. Odotan töistä kotiin, ei kuulu...yöllä tuleekin ihan kännissä. Luvannut lopettA/vähentää, mutta tauko kestää 1-2 kk ja taas mennään.

24.1.

Alan olla aika uupunut tästä. En oikein tiedä mitä ajatella , mistä on kyse, onko mussa vika vai mietinkö liikaa. Mut en kirjottaisi kyllä nettiin tästä ellei tässä olisi jotain ongelmaa..

Vierailija
23.1.

Hei. Olen elänyt 10 vuotta suhteessa, jossa en ikinä kohdannut väkivaltaa. En pelännyt miestäni. Lähdin siitä suhteesta kun ei tuntunut enää hyvältä ja rakastuin nykyiseen miesystävääni. Nyt tuntuu et voi noita onnen vuosia, ne kun saisin takas.

Vierailija
28.1.

Minulla sydäntä raasataa katsoa vierestä kuinka vaimoni selvästi vihaa tytärtämme, 15v, vanhempi tytär, 20v, on jo muuttanut uuteen kotiin. Hänkin lähti eilen itkien kotiin, kun äiti alkoi raivoamaan. Hänelle ei saa missään tilantessa esittää edes rajentavaa palautetta.

Vierailija
15.7.2016

Olin yksin kotona näin kun joku vilahti kitties so. Sen jälkeen minus alkoi pelottaa ja menin keittiöön ja huomasin että keittiöstä oli kadonnut puukko ja lähdin juoksuun.Ja huomasin että Ovi paukahti kiinni ja näin kalpean miehen joka sanoi että lähde pois tai tapan sinun.

Vierailija
20.1.

10v olemme lapsenlapsia hoitaneet ja auttaneet ainoaa poikaamme ja miniä, mutta nyt he ovat omillaan, niin meitä ei enää tarvitse. Mahtavat urat molemmilla. Suoraan sanottuna meidän tuki on ollut heille tärkeää, muttei he sitä ymmärrä nyt kun heillä pyyhkii hyvin.

Vierailija
9.1.

Hei! En tiedä mitä minun pitäisi tehdä tai suhtautua tähän asiaan, niin ajattelin kysyä teiltä neuvoa ja mielipidettänne.

31.12.2016

Kertokaahan viisaammat miten onnistuu ero peliriippuvaisesta miehestä?Olen hoitanut hänen raha-asioista suhteesta yli kymmenen vuotta.Meillä on yksi yhteinen lapsi ja minulla yksi aiemmasta ssuhteesta.Vanhemmalla lapsella on adhd joten lasten välit ovat välillä aika hankalat.Olen miettinyt että m

Vierailija
1.12.2016

Hei kaikki. Tilanne on sellainen, että olen seurustellut 7 vuotta mieheni kanssa. Meillä on kaksi lasta ja kaksi koiraa. Tuntuu, että suhteemme miehenä ja naisena on kuollut aikoja sitten. Riidoissa puhumme erosta, mutta se ei näytä toteutuvan.

Vierailija
18.12.2016

Osaatteko neuvoa tilanteessa, jossa olisi ollut pitkään yhdessä yli 10v ja olisi ollut todella todella hyviä ystäviä ja puolisoita keskenään pitkään ja sitten tilalle olisi tullut fyysinen etäisyys (ja vähän henkinenkin)?