Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
9.1.

Hei! En tiedä mitä minun pitäisi tehdä tai suhtautua tähän asiaan, niin ajattelin kysyä teiltä neuvoa ja mielipidettänne.

31.12.2016

Kertokaahan viisaammat miten onnistuu ero peliriippuvaisesta miehestä?Olen hoitanut hänen raha-asioista suhteesta yli kymmenen vuotta.Meillä on yksi yhteinen lapsi ja minulla yksi aiemmasta ssuhteesta.Vanhemmalla lapsella on adhd joten lasten välit ovat välillä aika hankalat.Olen miettinyt että m

Vierailija
1.12.2016

Hei kaikki. Tilanne on sellainen, että olen seurustellut 7 vuotta mieheni kanssa. Meillä on kaksi lasta ja kaksi koiraa. Tuntuu, että suhteemme miehenä ja naisena on kuollut aikoja sitten. Riidoissa puhumme erosta, mutta se ei näytä toteutuvan.

Vierailija
18.12.2016

Osaatteko neuvoa tilanteessa, jossa olisi ollut pitkään yhdessä yli 10v ja olisi ollut todella todella hyviä ystäviä ja puolisoita keskenään pitkään ja sitten tilalle olisi tullut fyysinen etäisyys (ja vähän henkinenkin)?

Vierailija
18.12.2016

Mieheni haluaa usein kaikenlaista uutta. Ollaan oltu seksin puolella erittäinkin avoimia ja kokeiltu kaikenlaista. Olemme olleet toisen parin kanssa, kolmistaan ja minä olen ollut myös ns. viihdesivustolla töissä, eli runkannut webbikameran kautta muille. Mieheni on katsonut sitä vierestä.

Vierailija
10.12.2016

Olemme kihlattuni (mies) kanssa oltu yhdessä nyt miltei 2 vuotta. Ja alan olla jo siinä iässä. (30v.) että perheen perustaminen, avioliitto ym. Sellainen, olisi ajankohtaista. Minulle. Muttei hänelle. (meillä on 6 v. Ikäeroa. Hän nuorempi.) Hänen psyykkinen terveytensä on todella heikko.

Vierailija
6.12.2016

Tämä asia todella ahistaa minua. Tällähetkellä minulla on siis uusi mies ja kaikki on iha hyvin.
Kuitenkin eksäni kummittelee mielessä. Eksä ottaa yhteyttä tasaisin väliajoin ja haluaa tavata. Hän tietää tasantarkkaan mitä sanoa jotta minulle tulisi ikävä ja haluaisin tavata.

Vierailija
2.12.2016

Mä oon nyt aika hukassa että mitä teen. Rakastan puolisoani paljon, meillä on todella syvällinen yhteys ja asiat muuten kunnossa, mutta toisinaan sen oikukas käytös ja mielipiteet on niin radikaaleja ja hirveitä et en toisinaan tiiä miten kestän enää.

Vierailija
1.12.2016

Olen seurustellut 1.5v mieheni kanssa. Asumme yhdessä, meillä ei ole lapsia, mutta pieni koira on joka on minun.

Vierailija
30.11.2016

Muistatko vielä tunteen, kun tapasit puolisosi? Haluaisitko palauttaa suhteen alkuajan hehkun, mutta et tiedä miten? Onko ilo hävinnyt parisuhteestanne? Oletteko miettineet mihin suhteenne alkuperäinen kipinä on kadonnut? Oletteko harkinneet avun hankkimista?

Vierailija
12.10.2015

Ostin paikan kattilahallin kirpputorilta ja vasta maksettuani pöydän, tajusin että myyjänän minun täytyy viedä paikalle itse myyntipöytä. Vaihtoehtoisesti pöydän tilalle voi laittaa vaikka viltin, koreja, pyykkitelineen tms.

Vierailija
29.11.2016

Tai juo se, muttei kunnon viinaa tai maitoa. Onkohan kyseessä sittenkin poika? Kuulin, että alle 185cm/100kg miehet punnittaisiin ja mitattaisiin vielä neuvolassa. Onko tämä totta? Pitäisikö erota ja etsiä oikea mies, jolle maistuu pirtu, täysmaito ja liha?

Vierailija
27.11.2016

Puolisollani on dissosiaatohäiriö ja ongelmia persoonassa, jotka ovat aiheutuneet traumaattisesta ja väkivaltaisesta lapsuudesta, jossa isä hakkasi äitiä koko puolisoni lapsuuden ajan. Puolisoni on seurannut pahoinpitelyä oven raosta ja sen jälkeen hän on pyyhkinyt äitinsä verisiä kasvoja yms.

Vierailija
24.11.2016

elikkäs ollaan oltu nyt tyttöystävän kanssa yhdessä 5 kuukautta ja tässä kuukausi sitten huomattiin että on raskaana. ennen raskautta meillä mene enemmän kuin hyvin. nyt sitten on tullu kaikenlaisia vaikeuksia.esim ei saa minkään laista läheisyyttä ja suutu todella todella helposti kaikesta.

Vierailija
24.11.2016

 Hei Mr. & Mrs loppuun mennessä
2016 Kaikki henkilöt: Swiss, Kanadan, Belgian tai Ranskan meille
Tarjoamme lainat vaihtelevat 5000 € 100,000 € kenellekään
pystyisi maksamaan lainan takaisin korkoineen on alhainen 3% kanssa

Vierailija
10.11.2016

Eli pääsin normaalipainoon köyhyydellä vähän kuin vahingossa, tarkoitukseni siis ei ollut laihduttaa, ainakaan tällä tavalla. Ruokaan on ollut rahaa vain muutama kymppi kuussa jo yli puolen vuoden ajan.

Vierailija
10.11.2016

Uutena täällä palstalla... olen ollut yhdessä 4 vuotta miehen kanssa, nyt suunnitelmissa (hänellä) lapsen hankinta.. on työtön, minä käyn kahdessa työpaikassa melkein joka päivä, viikkotunteja 45-50 vko..