Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
13.5.

Olemme asuneet yhdessä muutaman vuoden, ja tänään hänen ollessa muualla, tietokoneella ollessani näin Facebook keskustelun jossa ilmeni että oli pettänyt minua viimeviikolla. Mies palaa viikon päästä takasin kotiin ja minulla ei ole aavistustakaan mitä teen.

Vierailija
Ke 17:44

Tapasin puolisoni ja ihastuin. Oli erilainen kuin minä ja ulkomailtakin. Aika kului, huomattiin eroavaisuuksia. Ehdotin eroakin, koska vaikea sopeutua toiseen maahan ja paljastui, että taustalla oli sotkuja (taloudellisia ja eikä ollut saanut avioeroa aikaan).

Vierailija
10.6.

Keljuttaa kun kumppani nykyään jatkuvasti näkee asioissa sen negatiivisen puolen. Se vie itseltä voimavarat jo aamusta kun yrittää olla pahoittamasta mieltä tai olla ärsyyntymättä.

Vierailija
7.6.

Oman vaatebrändin Ranskassa ja liiketoiminta sijoittuu sinne, mutta suunnittelija itse on vaikkapa suomalainen.

Minkä maalaisena pidät brändiä? Suomalaisena vai ranskalaisena?

Vierailija
2.6.

Hei, olen seurustellut noin 3,5 vuotta itseäni melkein 10vuotta vanhemman kanssa. Me ei olla asuttu vielä yhdessä. Poikaystävälläni on alkoholin kanssa ongelmia, hän on menettänyt työn sen takia ja valehtelee minulla juomisesta.

Vierailija
21.5.

Olen rakastunut hellään ja kilttiin mieheen. Aluksi kaikki oli ihanaa. Olin ylpeä että löysin miehen joka kunnioittaa äitiään ja puhuu hänestä paljon ja kauniisti. Olemme seurustelleet vajaat pari vuotta.

19.5.

Asumme mieheni kanssa eri osoitteissa ja yhdessä olemme olleet neljä vuotta. Hänellä ei ole lapsia, minulla kaksi teiniä. Hän vaati aikoinaan minua osallistumaan hänen velkoihinsa exälleen, mihin en suostunut.

Vierailija
11.4.

Muutimme nopeasti yhteen ja olemme asuneet puoli vuotta saman katon alla.muutto tuli vähäniinkun erotaan tai muutetaan yhteen asenteella.muutin maalta kaupunkiin se ahdistaa.koti ei tunnu kodille.minulla on 6 vuotias poika ja miehelläni 4 vuotias.en tule toimeen ollenkaan hänen pojan kanssa.se on

Vierailija
3.5.

Olimme olleet mieheni kanssa yhdessä melkeen parisen vuotta, jonka jälkeen mies halusi erota ja muutti pois yhteisestä kodistamme. Suhde oli ollut erittäin riitaisa ja paljon vastoinkäymisiä sisältävä.

Vierailija
5.5.

Vaimoni on mielestäni todella kaunis nainen. Ennen hän oli myös aktiivinen liikkuja, jolla oli urheilullinen vartalo. Tämä on ollut minulle tärkeä osa suhdettamme, jossa on toki paljon muitakin hyviä asioita. Seksikin oli erinomaista.

Vierailija
6.10.2016

Todistus luotonanto yksilöiden välillä suuri kiitos rouva patricia, joka antoi minulle lainan € 42000 taloni kunnostamiseen.

Vierailija
19.4.

Tämä mies laittoi kumppaninsa seläntakana kahvitteluehdotuksen kaveri naiselle. Ehdotti tapaamista salaa tältä kumppaniltaan. Tämä nainen paljasti miehen aikeet tämän kumppanille. Mitä ite neuvoisitte tätä miehen naista toimimaan?

Vierailija
23.4.

Olemme olleet yhdessä ikuisuuden ,yli 15v.meillä on 2 lasta, 3 ja 5. Seksiä ei ole käytännössä ollut enää sen jälkeen kun laitoimme lapset alulle. Miestä ei kiinnosta eikä minuakaan enää.mitään läheisyyttä ei ole, päinvastoin yhdessäolo on lähinnä riitelyä.