Aiotko ottaa pedon merkin (mikrosiruun otsaan tai käteen) jos sitä aletaan markkinoida elinaikanasi?

Vierailija

Minua hirvittää kuinka moni sen tulee ottamaan ja vain naureskelee varoituksille.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija
Viesti

jos teillä hihhulipiireissä paasataan jostain tollasesta, niin suomenna nyt edes meille muille mistä nyt pitäisi hirvittyä?

Vierailija
Viesti

Ja jos kehitys jotenkin etenisi niin, että siitä olisi hyötyä ihmisille, niin viittaisiko tuo ¨pedonmerkki¨ vain siihen, että niihin aikoihin, kun sirujuttu tulisi mahdolliseksi, on maailmassa samoihin aikoihin lisääntynyttä pahuutta (mutta itse siru ei olisi mikään pahankeskittymä)?

Vierailija
Viesti

nyt on lopun ajat jo lähellä...meidän ihmisten pitäisi se tajuta ja kääntyä jeesuksen puoleen....jeesus rakastaa meitä kaikkia.....ja voi kuinka hän itkee kun näkee meidät ottamassa sirun....älkää ottako---rakkaat ihmiset........

Vierailija
Viesti

Anoppini(erittäin uskovainen) selitti jotain siruttamisesta ja pedosta ja olin ihan et "täh"! Ei siis hyväksy itselleen sirullista pankkikorttia...

Se siitä sirusta mitä tohon uskovaisuuteen osaan liittää :)

Vierailija
Viesti

tapahtuu niin vähitellen, etteivät ihmiset ymmärrä sitä pedon merkiksi. Nyt ollaan jo pitkällä, on siru pankkikortissa, koirilla se on jo käytössä.

Vierailija
Viesti

Ihan sekaisin ootte koko jengi. Huhhuh. Kaikkea ihmiset uskovat... Pelottavaa, oikeastaan. : / No, uskokaa, mihin uskotte. Kattokaa kuitenkin joskus kunnolla peiliin. Ja kouluttautukaa tai jotain. Pliis.

Vierailija
Viesti

Tota ihmisiin asennettavaa mikrosirua markkinoidaan ihan aikuisten oikeasti USA:ssa terrorismin vastaisen taistelun varjolla. Miettikää nyt hyvät ihmiset mihin tämä maailma on menossa; tulee ihan eräs Orwellin kirja mieleen! Olishan se kätevää joo että esim. kadonnut lapsi voitaisiin löytää, mutta mitä sitten kun koko elämä on siinä sirussa, viranomaisilla on täysi kontrolli ihmiseen.Olen ateisti ja toi uskisten pedon merkki-roska tuhoaa taas hyvän aiheen. Netistä löytyy varmasti ihan asiallista tietoa tästä asiasta.

Vierailija
Viesti

joka olisi jotenkin moraalisesti väärin? Siis miten voi olla syntiä laittaa joku siru käteen??? Selittäkää tämä, kiitos.

Vierailija
Viesti

http://ignoranceisfutile.wordpress.com/2008/09/09/obamas-vp-joe-biden-pr...USAssa sitä markkinoidaan jo laajalti, mm. vapaamuurarit markkinoivat sitä, samat joilla on tähtäimenään tämä New World Order, Uusi maailmanjärjestys, globaali järjestelmä, jossa on vain yksi talous, yksi hallitus ja yksi raha ja johon päästään talousromahduksen ja suurten katastrofien kautta joka taas on sama asia kuin antikristuksen valtakunta, pedon valtakunta, josta niin ikään Raamattu varoitti jo 2000 vuotta sitten, kuten pedon merkistäkin.Mikrosiruimplantti oikeassa kädessä tai otsassa maksuvälineenä on vain ajan kysymys ja kun sinulla on tämä merkki ihon alle upotettuna olet täysin petovallan kontrollissa.

Vierailija
Viesti

Mä oon miettinyt pajon jo kauan sitten sirujuttua.

Sellanen siru, josta vois lukea esim. sairaalassa vakavat allergiat ym. jos joutuu tajuttomana sairaalaan, olis tosi hyvä.Mutta tuo visio että joka paikassa on siruun sopivia lukulaitteita ja sillä hoidellaan vähän kaiki asiat ei ole järkevää.

Vierailija
Viesti

Ateistin suurin pelko onkin, että se Jumala, jonka hän on koko ikänsä kieltänyt onkin totta.Te kaikki ateistit seisotte jo kuilun reunalla, vain Jeesus voi teidät pelastaa, jos hylkäätte Jeesuksen syöksytte kuiluun aivan varmasti, eikä kukaan teitä sieltä enää pelasta.

Vierailija
Viesti

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/02/totuus-obamasta.htmlGordon Brown, Obama, Kissinger ja monet muut puhuvat tästä Uudesta Maailmanjärjestyksestä. Käykää vaikka You Tubessa katsomassa. Kaikki ovat korkean tason vapaamuurareita, jotka ovat saavuttaneet arvonsa saatanallisten rituaalien kautta. Kaikilla tavoitteena tämä yksi saatanallinen uusi maailmanjärjestys, eli antikristuksen valtakunta.Olemme menossa sitä kohti, uskokaa tai älkää.

Vierailija
Viesti

pankkikortissa. Mitä petomaista siinä on? Pedon merkki muuten on 666 raamatun mukaan, miten se siruttamiseen liittyy?

Vierailija
Viesti

Joillain valtionpäämiehillä ja kuninkaallisilla on sirut kaappausten vuoksi.

En kyllä ymmärrä mitä tekemistä mikrosirulla on saatanan kanssa. On jäänyt jollain taas lääkitys ottamatta..Keskustelu noin realistisella tasolla siruista on ihan mielenkiintoinen, Siru voisi toimia maksuvälineenä, henkkarina, passina, ajokorttina jne.

Toisaalta pelko on ihmisten kontrolloimisesta ja jatkuvasta seuraamisesta.

Tekniikka on jo olemassa mutta käytännössä vapaaehtoisiin siruihin on vielä matkaa.

Vierailija
Viesti

Katoin joku aika sitten jonku ohjelman jossa kerrottiin ennustuksista ja missä muodossa ne ovat toteutuneet.

Internettikin ennustettiin vaikka asuivat luolissa.

Siinä mielessä uskon noihin ennustuksiin.

Vierailija
Viesti

nimi, veriryhmä, sairaudet jne.. Sitten ambulanssikuskitkin voisi vain scannerilla katsoa onko jotain erityistä. Ei tarvitsisi passejakaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat