Raskauden ensi oireet / ehkä raskauden ensi oireet???

Liittynyt8.9.2015

Listataan tähän raskauden ensi oireita ja oireita, joiden me haaveilijat kuvittelemme 120 prosenttisesti johtuvan raskaudesta :)Eli listaa ylös ja sovitaan, ettei ketään mollata :) Kaikki vainoharhaisimmatkin nyt kehiin!

Kommentit (26)

Vierailija
Viesti

mulla kp 25/30..viikon päästä ajattelin testailla, jospa ois tärpännyt.ehkä raskausoireita:

alavatsassa painon tunnetta, turvotusta,ýhtäkkistä vihlontaa,pientä nippailua/kipua, lämmöt olleet korkealla kp 22 asti, väsymys, nälkä, ärtyneisyys, hengästyttää pienetkin portaat:)ja välillä etoo(varsinkin jos vatsa on tyhjä.)Melkein samat oireet oli esikoisenkin kanssa, rintojen arkuus tuli vasta kun raskaus oli vähän pidemmällä.

Vierailija
Viesti

ovat olleet menkkamainen alamahakipu, lievää ellotusta aina silloin tällöin. kahvin tuoksu alkoi etoa, vaikka normaalisti juon 3-4 kuppia päivässä. myös silloin poltin, joten tupakkaakaam ei tehnyt enää mieli, tuli äklö olo (mahtava luonnon tapa ilmoittaa, että nyt rööki veks!)tokassa raskaudessa mua myös pyörrytti paljon, tai lähinnä huippasi.nyt tällä kertaa alavatsaa juilii ja etovaa oloa on ollut välillä. rinnoissa ei ole tapahtunut mitään, mutta ei edellisilläkään kerroilla. mulla tosin kp vasta jotain 22/? kun kierto ihan sekaisin.

Vierailija
Viesti

Mulla nyt on reilu viikon ollut menkat myöhässä, ja tein testin tuossa toissa päivänä. kaksi viivaahan siihen tuli, mutta toinen oli niin haalea että sain juuri ja juuri siitä selvää. No menin myöhemmin katsomaan testiä uudestaan (aikaa oli kulunut 15) ni viiva oli vahvistunut. katsoessani testiä ensimmäisen kerran oli kulunut kumminkin vasta 3-4 minuuttia. Niin mietin että kun testin ohjeissa luki että tulos ei ole luotettava enään 10 minuutin jälkeen että olenkohan sitten raskaana vai en ?

Pitää varmaankin lähteä ostamaan huomenna uutta testiä että sais vaikka varmuuden :)

Vierailija
Viesti

Niin ja lisäys tuohon edelliseen että olen huomannut huonoa oloa välillä ja ala vastaa nipistelee joskus.

Vierailija
Viesti

- lämmöt koholla

- huono olo

- kylmä

- "kuukautiskivut"

- Nenäverenvuoto =)

- poskiontelkivut melkein ainaMeillä 6 lasta ja 3 km ja oireet olleet melkein aina raskauksissani

Vierailija
Viesti

Ekassa raskaudessa oli älytön väsymys, olisin vaan nukkunut ja nukkunut. Sit oli herkistynyt hajuaisti ja ellotusta ruuista joista tavallisesti pidän. Huono olo tuli myös jossain vaiheessa aina jos ei ollut syönyt tasaisesti (vähän väliä). Rinnoissa ei ollut muutoksia raskauden aikana.Nyt edellisistä kuukautisista on vain 3 viikkoa (juhannuksena vasta kuukausi) ja olo tuntuu todella raskaalta! Onko se mahdollista jo näin aikaisessa vaiheessa? Kahtena yönä olen herännyt huonoon oloon ja on pitänyt nousta syömään. Alavatsaa turvottaa ja kohtu jotenkin "tuntuu" tavallista enemmän. Olo on ärtynyt ja väsynyt, mikä ei kyllä tietysti välttämättä ole mikään raskausoire. ;)

Vierailija
Viesti

Tänää tein toisen testin että sais asiaan varmuuden ja olihan siinä taas kaksi viivaa, nyt toinen oli vähän tummempi kun edellisen testin tehdessäni. Huomenna täytyy kumminkin vielä terveyskeskuksessa käydä asia varmistamassa ettei tule turhia pettymyksiä :)t. tytsy

Vierailija
Viesti

Joku puhui nenäverenvuodosta. Voiko se olla merkki raskaudesta vai ihan sattumaa vaan? Entäs onko muilla ollut maha aivan sekaisin alkuraskauden aikana? Tarkoitan jo ennen kuukautisten poisjääntiä.

Vierailija
Viesti

Ei kylläkään minulla vielä,koputetaan puuta.Närästys

nännipihat suurentuneet tummentuneet(minulla)

Huimausta

nivel heikoutta tuntuu kuin olisi nyrjäyttänyt esm.nilkan

pissahätä

Vierailija
Viesti

Vauvakuumetta täälläkin ollu monta kuukautta, mutta nyt kolmas kuukausi ilman pillereitä.

Nyt on menkat muutaman päivän myöhässä, päänsärkyä, väsymystä, outo tunne mahassa ja mies väittää että oon kiukkusempi ku yleensä.. :)

Kävin ostamassa Onni-testit, ajattelin muutaman päivän odottaa vielä ellei ne menkat tule... toivottavasti ei tule :P

Vierailija
Viesti

-PMS oireiden puuttuminen (finnit, päänsärky, raivopäisyys)

-pienet vihlaisut kohdun seudulla

-hajuaistin herkistyminen

-lievä väsymys

-lievä pahoinvointi

-tunne 'olen raskaana'

...ja olin siis näillä oireilla raskaana

Vierailija
Viesti

Nyt oon "niin varma" että on tärpänny... Kolmatta kuukautta nyt yritystä takana ja mennään 20/28 jos oikein osaan laskea.. Täähän oli se palsta kun ei pitäny nauraa joten kirjaan kaikki pöyhköilyni :D-Taju meinannut paeta päästä tänään kymmeniä kertoja.

-ronski määrä rytmihäiriöitä.

-tuskasen kamala vilutus iski illalla

-muutaman päivän ollu "onnellinen" olo

-etoo ihan turkasen vaihtelevasti

-edellis illalla mun AA kupit tais muuuttua A kupeiks ja tänään ei meinaan nännit viihtyä enää pehmeimmissäkään rintsuissa.ens viikon tiistaita odotellessa... Hmmm... On tää hullu tää luulotautisen pää :D

Vierailija
Viesti

Lisäisin kuitenkin vielä - kiinnostus miessukupuoleen! Vähänkin hyvän näköiset miehet ovat ilo silmälle aivan kuin olisin menossa kohti blondiutta...Yleensä en oviksen jälkeen tunne mitään mielenkiintoa miehiin tai hiukka ennen menkkoja. Liittynee mulla (jos nyt edes raskaana) tarkentuneeseen hajuaistiin. Oikein tuntuu, että nenä avoin hajuille. Aamupyöräily oli tuskaista lyllertämistä ja tuntui kuin ei keuhkoja saisi kunnolla auki liikkuessa ja nenä kuitenkin kuin koiralla. Rinnat mulla kipeytyy vasta lähempänä menkkojen alkupäivää.kp 32/37 ja kaksi raskautta takanajk. Jos ei olekaan tärpännyt, niin sitten olen kyllä ihan ulkona näiden oireideni kanssa..

Vierailija
Viesti

saas nähdä kuin keksittyjä tuntemuksia nää on.-Väsymys, normaalia kovempi useampana päivänä(nukuin 2h päikkärit tänään ja vieläkin väsyttäis)-Vatsassa jännää kipuilua, vihlovaa ja muljahtavaa (ekassa raskaudessa myös) välillä menkkamaisia tuntemuksiakin-Tekee mieli hedelmiä ja kylmää maitoa (ekassa raskaudessa kans kamala hedelmien himo)-Kuvotus ja pahoinvoinnin aallot, erityisesti aamulla tai puolilta päivin (ekassa raskaudessa kans lievää pahoinvointia joskus)-Nenän limakalvot kuivuu ja on kipeät (ekassa raskaudessa sama)-Vatsa mennyt aivan yhtäkkiä "ilman syytä" aivan sekaisin (ekassa raskaudessa sama ennen plussaa)-Tekee mieli kaikkea mitä näkee, ruokia siis (ekassa raskaudessa myös) mut jos syö, niin ei ookaan niin hyvää kuin kuvitteli.Omppulin(6kk) äiti, yk2 kp 21/27-32?Vierailija
Viesti

Jotain maitotuotetta tekee mieli... Olen nyt seisonut parina päivänä maitohyllyn edessä ja koitan keksiä mitä se on... Joku raikas maitomainen himo mutta ei mikään makea juggejuoma mutta ei oikeen ihan pelkkä maitokaan. Maitoa ostin pari litraa enempi kun ajattelin josko sitä himoan kuitenkin...Häpyluun yläpuolelta muutama sentti on nyt ollut sähkömäisen viiltävää hetkittäistä kipua ja pakki on ollut solmussa pari viikkoa... Sais luvan näillä oireilla jo tärpätä :D jumpetti... Maanantaina nähdään...

Athene
Liittynyt15.5.2015
Viesti

Hehei,

En näköjään ole ainoa joka tuntee olevansa luulotautinen :D xD

Itsellä ollu nyt viime viikon ihmeellisiä oireita, joita nyt luulen olevan raskauden takia, tai no toivon että oireet viittaa raskauteen =)

-vilunväristyksiä, palelee koko ajan

-viimisen 3-4 päivän aikana mennyt vatsa aivan sekaisin, eikä voi johtua ruoasta (se kun on kovassa valvonnasssa :D)

-alavatsalla kipua, vihlontaa, ihmeellisiä muljahduksia/tuntemuksia

-nännipihat olivat muutama päivä kipeät, aivan kuin olisi menkat tulossa

-ihmeellisiä huimauskohtauksia, tuntuu että kohta lysähdän lattialle (tämä tuntemus ei hyvä töissä, kun pitäisi kotihoidossa olla hyvässä kunnossa =))

-pahaolo ja yökkäilyt jatkunut viikon

 

Menkat pitäisi alkaa nyt huomenna ja toivon todella että olisin raskaana. Miehen kanssa vähän malttamattomia ollaan, odotellaan hirveästi esikoista, jospa se olisi tyttö =) <3

Meriemilia
Liittynyt16.10.2013
Viesti

Mulla on 2 raskautta takana, ensimmäisessä ainoa oire oli vaan menkkojen pois jäänti, ei mitään pienintäkään muuta oiretta ollut. Toisessa raskaudessa mä jo varhain ennen testin tekoa tiesin yhden asian takia että olen raskaana, ilmavaivat. Mulla ei toisessa raskaudessakaan ollut muita oireita kun ilmavaivat. Tiesin jo viikko ennen testin tekoa olevani raskaana, koska suoraan sanottuna pieretti ihan jatkuvasta, julkisilla paikoilla liikkuminen oli ihan tuskaa kun vatsa mourusi ja piti vaan pidätellä. :D Ei siis ollut vatsa sekaisin/ummetusta, vaan ilmaa mahassa ihan järkyttävästi.

käyttäjä-9906
Liittynyt20.7.2015
Viesti

Täällä oli heti kierron alusta (noin viikko mahdollisesta hedelmöittymisestä) nipistelyä alavatsassa, heikko olo ja oksetti ja oksettaa vieläkin pahat hajut kuten bensa, ulosteen haju ja väkevät aineet kuten etikka vaikka yleensä en ole yhtään herkkä hajuille saatika että ne aiheuttais lähes oksentamista. 

Näiden lisäksi jatkuva väsymys (nukun 8h yöunet) ja pieni ääni mun sisällä, joka sanoo että nyt olis tärpänny. Onko se vaan turhaa toivoa vai vaisto kolkuttelee oikeasti, en tiedä..

Vierailija
Viesti

ne omat ehkä oireet.

Kp 24/ 26-30-kp 23 alamahaa poltteli pitkin päivää, iltaa myöten myös alaselkää

-tänään maha "outo", pistellyt hieman

-todella todella todella kylmä

Vierailija
Viesti

En ole raskaana, mutta listaan kuitenkin mun oireet edellisistä raskauksista :)- rintojen arkuus

- älytön väsymys

- nälkä

- ärtyneisyys

- viluMisu78, kp 1/29

Vierailija
Viesti

Mulla tänään kp28/29. Koko viikon alamahassa painon tunne. Tänään olin ihan varma et nyt alkaa menkat,mut ei viel. Joskus vilun väreitä ja etovaa oloa. Lämmöt ei mitenkään poikkeavat normaaleista. Pitääkö välttämättä olla? Haluaisin niin kovin kakkosen,mut ei vissii tuu. Yritystä elokuusta 08 lähtien. :_|

Vierailija
Viesti

jos raskaus on alkanut???

Itse en ole pahemmin mittaillut, mutta tuossa toissa aamuna mittasin, eikä ne mun mielestä mitenkään normaalia korkeammalla olleet?

Vierailija
Viesti

-Minulla oli aina ennen ovulaatiota 35.9. (siis menkoista ovulaatioon saakka. )

- Ovulaatiota seuraavana aamuna lämmöt nousevat aina 36,4 :n asteeseen.

- kun menkat alkavat niin saman päivän aamuna lämmöt alkoivat tippua takaisin tuohon 35.9.

- Nyt kun sitten raskauduin, niin noin viikko ovulaatiosta (oletan että kiinnittymisen aikoihin) lämmöt nousivat vielä pari kymmenystä eli olivat 36,6. Ja siinä ne ovat nyt pysyneet. Eli lämmöt jäävät korkeammalle (suurimmalla osalla ainakin) kun on raskautunut.Mulla toi siis on ollut tosi selkee, mutta jokainen on tietenkin omalaisensa oireilija/lämpöilijä. Ja vaati lämpöjen seurailua jonkun aikaa, että pääsi kärryille. Mut mulle toi oli selkee ja ainut keino seurailla ovista. (oli melko epäsäännöllinen kierto)Muita oireita oli rintojen arkuus ja kasvaminen ennen plussausta. ja samaten sellasia erilaisia menkka kipuja ja tuikkimisia. ja painon tunnetta. Huomasi kun istahti tai nousi ylös niin tuntui kuin joku olisi tärähtänyt kohdussa. Ärtyneisyyttä on ollut ja samaten väsymystä. saa nähä mitä vielä seuraa..rv 5+0 tienoilla mennään. eli ihan alussa

Vierailija
Viesti

jos kaikki nuo edellä luetellut oireet ottaa huomioon, niin saatan plussata huomenna. toivon todella paljon huomenna plussaa.Menkat 6 päivää myöhässä, ja olen tehnyt 2 nettitestiä alkuviikosta, ja nyt päätin ostaa ihan kunnon Onni apteekkitestin. Onko kokemuksia siitä testin luotettavuudesta? Sanotaan, että jo pari päivää menkkojen myöhästelyn jälkeen voi tehdä ja pitäisi olla luotettava. Oletteko tehneet testin aina aamulla, niin kuin apteekin täti neuvoi, sillä suositellaan 3-4 tuntia muhinutta virtsaa mielellään.Mulla on ollut alavatsan pistelyä tänään, muttei aikaisemmin, tai sitten en ole huomannut, kun oon ollut niin menossa koko ajan. ja runsas valkovuoto.Pidän peukkuja huomiseen plussaamiseen, koska haluan tehdä testin, kun mieskin on kotonapäivä 34, eikä vielä menkkoja :D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat