Se ärsyttävin työkaveri. Mikä siinä ärsyttää?

Vierailija

Kuvaile miksi tietty työkaverisi saa sinut ärsyyntymään?

Kommentit (29)

Vierailija
Viesti

Nuorehko nainen, joka ei ole erityisen kaunis, mutta laitettu ja hyvin puettu. Ihan sievä tapaus. Haluaa koko ajan kehuja ympärisöltään ja samalla haukkuu kaikkien muiden ( ei läsnäolevien, mutta muiden) ulkonäköä ja vertailee omaansa. Kertoo yksityiskohtaisesti, mitä hänelle on sanottu baarissa ja kikattaa päälle: "enhän mä nyt niin hyvännäköinen ole, mutta niin ne miehet sanoo..." Okei, tämän kestäisi, jos ei sen lisäksi olisi ilkeä ja haluaisi latistaa muiden pieniäkin yrityksiä näyttää hyvältä tai saada jotain. Esimerkiksi eräs työkaveri, mukava ja rento viisikymppinen, oli käynyt kampaajalla uusimassa nätin kampauksen. Tämä nuorempi nainen ei koskaan kehu ketään vaan katsoo hiljaa, kun muut kehaisivat tämän viisikymppisen uutta kampausta. Viisi minuuttia myöhemmin alkoi puhua siitä, kuinka kauheaa, kun ihminen vanhenee ja "mä kuolisin, jos musta tulisi ylipainoinen kurttunaama". Ja sitten alkoi puhua, kuinka hänen hiuksiaan on kehuttu siellä ja täällä.Mua hävettää. Olen samanikäinen, mutta tunnen oloni kolmekymmentä vuotta vanhemmaksi. Nyt on tämä tyyppi löytänyt miehen ja toivon todella, että miehen löytyminen nostaa itsetuntoa ja tasapainottaa juttuja.

Vierailija
Viesti

Valtaa kaiken työn näyttävästi iselleen. On esimiesten silmissä sitten oikein näppärä ja ehtivä. Vaikka moni prusasia jää sitten meidän muiden tehtäväksi, kun tämä tekee mukavat erikoisjutut.

Vierailija
Viesti

Työkaverini on kovaääninen ja puhuu tauotta häiriten toisten työntekoa. Hänellä on vahvoja mielipiteitä, hän ei osaa käyttäytyä kuten normaalit ihmiset. Kyselee kaikkien henkilökohtaiset asiat ja saattaa suureen ääneen selitellä omia tai muiden vaivoja missä tahansa. Minua ei jaksa kiinnostaa työkaverin entiset työpaikat, pahoinpitelevä ex-mies, vatsavaivat, lasten ongelmat tai tiputteluvuoto.

Vierailija
Viesti

mutta ei ole itse halukas tekemään asioille mitään. Kaikkeen tottuu, pidän muuten paljon työkavereistani.

Vierailija
Viesti

Jatkvua negatiivisuus. Eräs työkaveri valittaa ja jaarittelee esimiehen mokista pitkäveteisesti, kitisee ja mollaa. Juoruaa myös muista seläntakana. Ja kun tuollainen käytös on joka päiväistä niin hermot menee.

Vierailija
Viesti

joka ilmeisesti (tai ainakin osittain) käyttäytyy näin koska on aina lapsi. Eli koko lapsuutensa lienee kuullut miten erinomainen hän on, niin fiksu ja taitava...! On oikein ylioppilas! (kukaan muu suvussaan ei ole, ja kyseessä siis alle 30-vuotias ihminen...)Keskeyttää muiden keskustelut, jos joku kertoo vaikkapa että oli syönyt spaghettia lounaaksi ---> tulee tarina siitä mitä hänelle/tutulle oli tapahtunut spaghettia syödessä. Ja ei siinä mitään, mutta jutu ovat 80% ettei niissä ole mitään hauskaa/järkeviä, haluaa vaan puhua kuin Runeberi, oli asiaa tai ei. Ja naama suuressa hymyssä tehvakkaana kertoo tarinoitaan, eivätkä muut enää saa puheenvuoroa.Eli kertoo tylsiä juttuja kuin ne olisivat todella loistavia, rivien välissä korstaa itseään "huomaamaattaan", kertoo vaikka kuinka on ylioppilas, mitä kukaan muu ei "saavutuksena" pidä, sillä kaikilla työpaikallamme on lukio käytynä, suurimmalla osalla vielä yliopisto/AMK siihen päälle myös.Hävettää itseäni tunnustaa; en uskonut että Suomessa olisi ns. "white trashia", mutta tämä ihminen on juuri sellainen. Moukkamainen ja sivistymätön (monella tapaa, mutta ajattelen niin että sivistynyt ihminen on huoliteltu, osaa KESKUSTELLA, ei huutaa omia juttujaan vert. monologi mitä muiden pitää kuunnella jne. Käytöstavat ovat puutteelliset.)

Vierailija
Viesti

Vittuilee avoimesti ja sanoo muuten ikävästi. Pitää itseään parempana opettajana kuin meitä muita. Erityisen vittuimainen on alla kolmekymppisille, jollainen en itse kyllä ole. On katkera työtovereille, joilla on perhe.

Vierailija
Viesti

joka hankaloittaa koko työpaikan toimintaa, kaikessa hän näkee uhan, salaliiton ja kiusaamisen... valittaa joka ikisestä asiasta ja puhuu keksittyä paskaa muista (ilmeisesti itse kuitenkin uskoo juttuihinsa) ja aina näitä juttuja saadaan olla selvittelemässä muiden kesken - tehtailee siis myös valituksia liittoon ja ylemmälle esimiestaholle, ei ikinä osallistu mihinkään suunnitteluun ja muiden suunnittelemat jutut on aina syvältä - häntä kuitenkin yritetään kovasti ymmärtää ja tukea, koska muuten hän väsyy ja on kerraallaan ainakin viikon pois ja silloin hänen hommansa jää muiden hoidettavaksi ja ainahan ne tulee kuitenkin hoidettua väärin. Argh.

Vierailija
Viesti

Tämä on luokkakaverinini:

Hemmoteltu kakara jonka mielestä kaikki yli vuoden vanhat autot on köyhien autoja "kuka nyt tuommoisella paskalla kehtaa ajaa?!".

Ei tee hommia joita kaikkien pitäisi tehdä jotta OIKEASTI oppisimme,luistaa kaikesta ja keksii muuta puuhaa siksi aikaa esim.kynsiensä viilaus ja hiustensa laitto,hän siis häviää wessaan kun tulee hommiemme siivouksen aika.Hän delegoi "huomaamatta" muille tehtäviänsä esim.vie tämä kun mulla lakka kuivuu että päästäisiin pian lähtee (joo muuten hyvä mutta KAIKKI muut ovat jo pikku hiljaa vieneet hänen tavaransa kun neiti kellii hieronta tuolissa ja kappas makkaraa kun hänelle ei jää mitään tehtävää...ou nouuuu).

Hänen pitää aina sanoa ns.viimeinen sana ja yrittää päteä olemattomilla tiedoillaan (hänellä ei yhtäään yleissivistystä)...

aaargh,taas maanantaina joutuu sitä katsomaan!!

Vierailija
Viesti

Haukkuu paikallaolemattomia työntekijöitä toisille työntekijöille.. Siis esimies!!

Ottaa itselleen kunnian kaikesta. Kiero omaneduntavoittelija, kateellinen korkeammin koulutetuille alaisilleen.. Juu, esimies vähiten koulutettu eikä omaa minkäänlaisia esimiestaitoja.

Vierailija
Viesti

Touhuaa kaikkea toisarvoista, mutta näkyvää, ja yrittää kerätä pisteitä itselleen. Munaton johto ei saa tyyppiä aisoihin.

Vierailija
Viesti

MINÄ JA MINUN LAPSENI

Koko ajan puhuu hänen lapsestaan. Kukaan muu ei ole mitään kuin hänen lapsensa. Haukkuu niitä, joilla ei ole lapsia, että on trauma lapsuudessa tai on jokin vika jne. Jos ei ole lasta, niin on hänen mielestään tyhjä elämä sellaisilla. Kaikki kahvitauot ja ruokatunnit puhuu omasta lapsestaan. On äärimmäisen erinomainen ja hieno yksilö se hänen lapsensa. Aivan käsittämätön tyyppi koko eukko. Jokaiselle uudelle työntekijälle alkaa heti kättelyssä kertomaan omasta lapsestaan ja kysyy onko sinulla lapsia ja auta armias jos ei ole, niin tivaa miksi ei ole. kerrankin huusi pää punaisena eräälle herttaiselle  nuorelle naiselle, joka asuu avoliitossa ja ei ole lapsia, että sinä elät synnissä ja lapsia pitää tehdä. sitten kerran meni erään naisen viereen istumaan kahvitauolla, jolla ei ole lasta, että kyllä ne keskenmenot ovat kauheita, eräs tuttava pariskunta sai keskenmenon, on varmasti kamala kokemus, miten sellaisesta selviää. Ihmettelen miksi tuollaista eukkoa ei saada kuriin, tuntuu että kukaan ei välitä hänen sanomisistaan. Minua ainakin suututtaa. Ei ole vielä minulle mitään sanonut, mutta auta armias, jos tulee sanomaan, niin täräytän niin pahasti takaisin, että menee välillä pyörittämään sitä lihavaa takamustaan kuntosalille, niin on elämässä jotakin muutakin hänellä kuin toisten haukkuminen.

Vierailija
Viesti

Kaikkitietävä tunkeileva besserwisser. Tietää kaikesta kaiken eikä epäröi huutaa töykeään ja aggressiiviseen tyyliinsä ilmoille mielipiteitään (eikun siis tietoaan). Kaikkitietävyys ja tunkeilevuus eivät rajoitu vain työntekoon, vaan hän kokee tarpeelliseksi kommentoida myös työkavereiden henkilökohtaisia asioita kärkkääseen sävyyn.

Vierailija
Viesti

Eräs katkera 40+ nainen, joka ollut samassa työpaikassa koko ikänsä. Varmaan tylsin ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Valittaa aina kaikesta, ja on kateellinen perheellisille (itse eronnut ja lapseton tahtomattaan), vaikka kovaan ääneen kailottaa kuinka on muka niin onnellinen ettei omista rääkyviä ja tappelevia kakaroita. Oikeasti on kyllä aika säälittävä...

Vierailija
Viesti

Nariseva ääni ja valittaa tympeän näköisenä kaikesta. Vanhassa työpaikassaan kaikki oli paremmin, paasaa siitä loputtomiin ja muuttaakin ominpäin systeemejä ja tavaroiden paikkoja sellaiseksi kuin siellä oli. Esittää kokenutta ja tietävää vaikka on ollut alalla töissä vasta pari vuotta. Kyttää toisten syömisiä ("Eiks tuossa jogurtissa oo hirveesti sokeria", "Mä en pystyis syömään mitään tollasia eineksiä", "No, onpas sulla iso annos), ja huvittavinta tässä on se, että itse on todella ylipainoinen ja me muut ei. Puhuu kaikista pahaa selän takana.

Vierailija
Viesti

Meillä myös sellanen esimies, joka haukkuu sellaisia alaisia jotka eivät ole paikalla. Sitä voikin sit vaan arvailla mitä puhuu itsestä selän takana.. On myös kateellinen korkeammin koulutetuille alaisilleen, nuoremmille työntekijöille sekä niille joiden perhe- tai muu elämä kukoistaa. Ei omaa kummosia esimiestaitoja, eikä arvosta koulutusta. Luulee tietävänsä jo kaiken tarvittavan, joka täysin absurdia, kun kysymyksessä on hoitoala..

Vierailija
Viesti

En oikein osaisi edes kutsua tätä ihmistä työkaveriksi, siitä on kaveruus niin kaukana... Hän on toisessa organisaatiossa samassa firmassa, ja olematta esimieheni hän pomottaa ja kyykyttää "yhteistyön" nimikkeen alla, tarttuu minimalistisen pieniin asioihin jotka eivät mene niin kuin hän toivoisi ja teettää muilla aivan älyttömästi turhaa työtä. Itse hän ei sitoudu mihinkään mitä on ollut päättävinään tai lupaavinaan, vaihtaa mielipidettä täysin sen mukaan kenen seurassa milloinkin on, ja valehtelee jälkikäteen siitä mitä on kulloinkin kenellekin sanonut.

Vierailija
Viesti

Tönii ja näpäyttelee niin että jää mustelmia ja kaataa välillä kahvia ihan tahallaan päälle. Epäilen että vessassa käydessäni hän sylkee kahviinkin. Kerran näytti olevan hirveä klimppi kahvin pinnalla...

 

Puhkoo polkupyörästä kumit ja vinoilee että tulinko taluttaneeksi pyörän kotiin. Oli näkevinään mersusta minun näköisen naisen työntämässä polkupyörää kävelytiellä.

Vierailija
Viesti

Esimieheni:

kysyy mielipidettä toiminnan parantamiseksi/kulujen pienentämiseksi yms. Kun vastaan, hän aloittaa: "joooooh.... sä et ny ottanu huomioon, että..." tai "no, periaattees ihan hyvä idea, mutta...." NÄiden jälkeen esittelee oman ehdotuksensa, joka saattaa olla aivan idioottimainen mutta sitä käytetään.

Tekee päätökset aina ja vain oman mielipiteensä pohjalta. Jos käyttää pienenä sivumausteena toisten ideaa, esittelee sen kuitenkin johtokunnalle omanaan. Mikäli hänelle yrittää myydä omaa ideaansa, alkaa mykkäkoulu joka kestää 1-5 päivää.

Mainosten suhteen tyrmää kaiken mitä muut ehdottavat, hänen omansa ovat aina käytössä olipa niissä kirjoitusvirheitä tai ei. Yleensä se ei haittaa koska hänen tekemänsä ovat muutenkin niin sotkuisia ettei kirjaimia seasta erota.

Haukkuu edeltäjänsä työtä joka kokouksessa missä se vain on mahdollista, teettää kaikki ylityöt (joita kertyy valtavasti) muilla. Jos kieltäytyy edes yhdestä päivästä, alkaa mykkäkoulu.

Puhuu vieruskaveristaan mykkäkoulun aikana pahaa puhelimessa, huokailee kovaäänisesti muiden mielipiteille tai hautaa kasvot käsiinsä. Ei todellisuudessa tiedä asiakkaistaan tarpeeksi että voisi tehdä päätöksiä toiminnasta yksin koska ei omaa minkään asteista kykyä asettua toisen asemaan ja näin ajatella miten toiminta parhaiten kehittyisi.

Pyytää joka kokouksessa palkankorotusta :D

Vierailija
Viesti

soittaa miehelleen yli 15 krt päivässä. Juttelee ihan hölmöjä juttuja, esim miten sulla meni töihin matka, mitä tykkäsit lounaasta, tää työkaveri tekee miehelle eväät mukaan. Iltapäivä menee siinä että he keskustelevat mitä syövät ruuaksi illalla.

Kyllä, joka ikinen päivä yli 15 puhelinsoittoa. Ja mä kuulen kaikki, koska meillä on pöydät vastapäätä.

Olen pari krt sanonut kauniisti, mutta ei mene jakeluun

Vierailija
Viesti

Pihiys. Omistaa useita sijoitusasuntoja mutta koko elämä pyörii vaan pihiyden ympärillä. Ei voi lähteä muun porukan kanssa lounaalle kun on niin kallista, ei voi ostaa itselleen koskaan mitään uutta/kivaa tms. ja jaksaa valittaa kaiken kalleudesta. 

Vierailija
Viesti

Sellainen haahuilija, viherhörhö jonka mielestä töissä on kiva hengailla. Mitkään firman säännöt eivät koske häntä, asiakkaita kohtaan on ylirento ja tuttavallinen, vastaukset luokkaa "jaa, emmä tiiä siitä". Sellainen vetelä, jota tekisi mieli potkaista persuksille. Tukka hapsottaa, naama ilman meikkiä jne. vaikka onkin esillä näkyvästi työssään. Hidas. Jatkuvasti sairaana ja selittää kaikille homeopatiasta ym. hörhöilystään.

Toinen raivostuttava tapaus on juuri äitiyslomalta palannut esimies, joka on tyhmentynyt vajaassa vuodessa huomattavasti. Kyse ei ole mistään unohteluista, vaan ennen kovinkin itsevarma ja aikaansaava nainen on muuttunut muissa roikkuvaksi, epävarmaksi hissukaksi joka ei saa edes tilauksia kuntoon ilman muiden apua ja soittelee vääriin numeroihin jatkuvasti. Mihinkään ei osaa vastata suoralta kädeltä, jää raapimaan päätään tuskaisen oloisena ja selittelee jotain. Ei myöskään pidä kuria osastollaan, joten osa alaisista pomppii silmille näkyvästi ja vaikeuttaa yhteisiä projekteja.

Vierailija
Viesti
Vierailija

Toinen raivostuttava tapaus on juuri äitiyslomalta palannut esimies, joka on tyhmentynyt vajaassa vuodessa huomattavasti. Kyse ei ole mistään unohteluista, vaan ennen kovinkin itsevarma ja aikaansaava nainen on muuttunut muissa roikkuvaksi, epävarmaksi hissukaksi joka ei saa edes tilauksia kuntoon ilman muiden apua ja soittelee vääriin numeroihin jatkuvasti. Mihinkään ei osaa vastata suoralta kädeltä, jää raapimaan päätään tuskaisen oloisena ja selittelee jotain. Ei myöskään pidä kuria osastollaan, joten osa alaisista pomppii silmille näkyvästi ja vaikeuttaa yhteisiä projekteja.

Lapsi valvottaa, kuuppa ei pelaa kun ei saa levätä tarpeeksi?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat