Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Kovasti väittävät, että miehen paras ikä on 30->, vaikka paras ikä on alle 30.
Vanhan miehen tullessa iskemään, tunnen vain myötähäpeää, kun pakit saatuaan alkavat kehuskelemaan kuinka ovat parhaassa iässä.

Tilanne tämä eli ollaan oltu pitkään yhdessä, pari muksua ja päällisin puolin kaikki hyvin.
Mutta viime vuodet menneet kituessa. Tuntuu että vaimo ei enää rakasta ja intohimon liekki on sammunut. Tulevaisuuteen ei ole panostettu enää pitkään aikaan.

Vierailija

Lapseni aloitti SRKn kerhon viime viikolla. Olin mukana ekalla kerralla, lapseni on ujo ja kiltti 2,5 v tyttö. Ryhmässä oli eräs poika, joka töni, repi, löi jne muita lapsia. Hoitajat vain toruivat "ei saa" ja minulle kertoivat kuinka käyttäytymissääntöjä opetellaan.

Mitä mieltä olet julkisista hellyydenosoituksista? Harrastatko itse kyseistä toimintaa? Missä sinulla menee hyvänmaun raja? Ällöttääkö sinua jos aikuiset ihmiset kävelevät käsikädessä, vai otatko vaikka baaritiskillä suihin?

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Suosituimmat
Vierailija

Itse sairastan keliakiaa eikä korvauksen poistuminen haittaa yhtään. Gluteenitonta ruokaa on kaupat pullollaan ihan samalla hinnalla kuin terveillekin. En ole tarvinnut mitään erikois-ruokaa.

Ovat työkavereita, mutta hengailevat usein vapaa-ajallakin. Nainen on ihan viehättävä, ja hän on käynyt meillä kylässäkin pariin otteeseen. En ole kateellista sorttia, mutta tuo on kieltämättä vähän kummallin ystävyyssuhde. Luottaisitko sinä mieheesi tällaisessa tilanteessa?

Vierailija

Jokapuolella on parhaillaan keskustelua maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista, mutta useiden tutkimuksien mukaan Suomessa raiskaavat eniten tutut miehet ja pojat uhrin omasta lähipiiristä. Eikä näitä raiskauksia juuri ilmoitella poliisille.

Vierailija

Joka kerta kun vaunuillaan puiston läpi, tönöttää siellä muutama kulahtaneeseen tuulipukuun pukeutunut mamma joku nolo lastenkuosinen pipo päässä. Herää aina kysymys että mitä helvettiä ?! En usko että ovat siltä näyttäneet aina tai jos ovat niin kuka hitto on ne raskaaksi pannut...