Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

On opiskeluaikoinaan myynyt seksiä. En olisi halunnut tietää asiasta mitään, koska tuollainen tunnustus ei todellakaan vahvista parisuhdetta, ja minä olin jo suunnitellut meille yhteistä tulevaisuutta. Se siitä.

Vierailija
Eilen 23:00

Tälläkin hetkellä jännämiesten lantiot tekevät edestakaista liikettä ja kyrpä pumppaa pillua, joka työnnöllä osuen kohdunkaulan suulle. Lopulta jännämies suihkuttaa lastin siemennestettä naisen naamalla tämän uikuttaessa.

Vierailija
Eilen 21:27

..mies laukeaa suuhun? Ja miltä sperma maistuu? :D Olen ottanut suihin, mutta en ole halunnut, että suuhuni tullaan :D Pelkään, että alan kakomaan/oksennan, jos se joskus tapahtuu.

Vierailija
Eilen 22:46

Penisrengas tuo lisää iloa puuhiin, mutta mies kokee että sen kanssa laukeaminen paljon hankalampaa. Muilla samaa kokemusta?

Tänään kävin taas pitkästä aikaa psykiatrin vastaanotolla, syynä mm. pitkään jatkunut masennus, jonka vuoksi olen tällä hetkellä sairauslomalla. Psykiatri oli sitä mieltä, että tämänhetkinen lääkitykseni ei ole riittävä, ja halusi lisätä minulle yhden uuden lääkkeen.