Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Aina sanotaan, että miehen koko sitä ja tätä, kesto sitä ja tätä. Jos mies ei osaa "hommiaan", nainen ei nauti jne.

Voisiko naiset kertoa mikä tarkemmin ottaen on naisen rooli ja panos seksissä? Lähinnä se vaikuttaa olevan niin, että naisen työ on antaa pillua ja vaatia hyvää seksiä.

Tyttö 17v lähti kouluun ja kun menin viemään hänen huoneeseensa vaatteita, oli pöydällä kofeiinitablettipurkki. Olen vähän vihainen, koska pelkään että tyttö addiktoituu niihin lopullisesti. Kahvin juontia en ole rajoittanut, mutta energiajuomista en pidä.

Olen lueskellut täältä sinun "ammattimaisia" mielipiteitä malleista ja heidän ammatinkuvastaan. Olen tehny mallintöitä teini-iästä saakka niin ulkomailla kuin Suomessa, ammattimallina. Haluan korjata muutaman epäkohdan sinun kommenteista kohdistuen malleihin.

Vierailija
Eilen 15:41

Olen aivan masentunut työtilanteen vuoksi tai töiden puuttumisen vuoksi..

Olen suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon ja hyvin arvosanoin. Omalla alalla ei vain ole töitä tarjolla kuin muutaman kerran vuodessa ja hakijoita on satoja yhteen paikkaan...

Toki välillä tuntuu että voisi ajaa syvimpään metsään ja jättää heidät sinne hiitamaan ja tappelemaan ja riehumaanja uhmaamaan, mutta noin yleisesti ottaen minulla on kauneimmat, söpöimmät, hauskimmat ja fiksuimmat lapset =D