Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

ei löydy parisuhdetta. Miten helvetissä näin nuorena voi murehtia edes tommosta? Olisin vaikka tuplasti tän ikänen nii aina voi jonkun löytää, mikä kiire tässä muka on... nää tiedostaa, mutta silti paha olo. Oon vaan niin parisuhdeihminen ja ihan oikeesti oon onnellisempi suhteessa.

Suosituimmat

Olen 30 - vuotias nainen, ja mulla on 42 - vuotias mies (ikäerosta ei tarvitse mainita). Mies on oikein mukava ja turvallinen tyyppi, ei siinä mitään. Mutta tän miehen 19 - vuotias kuuma teinipoika... Oon rakastunut täysin.

Suosituimmat

Minua ärsyttää kassajonot. Miksi aina ruuhka-aikaan on 2 tai 3 kassaa ja kuulutetaan lisää kassoja? Siis aina? Toiseksi ärsyttävintä on kun esimiestä pyydetään kassalle. Miksi? Miksi sitä esimiestä pitää pyytää kassalle, jos joku palauttaa pullokuitin tai vastaavaa?

Vierailija
Eilen 22:40

Huolestunut 5.luokkalaisen äiti kaipaa vertaistukea. Onko teillä tai lähipiirissä ollut tilanteita, joissa lasten keskinäisessä kaveruudessa lentelee jutut ryhmäseksistä, elinten nuolemisesta puolin ja toisin jne.? Tällainen asia on nyt tullut esiin meillä.

Nettideittailu / tinder-deittailu on välillä kyllä kauheaa. Lähdin avoimin mielin treffeille pari vuotta vanhemman (eli vähän päälle kolmekymppisen) miehen kanssa, joka on lähetellyt viestejä treffisivustolla. Vaikutti ihan mukavalta, joten suostuin, vaikka kovin pitkään ei kirjoiteltukaan.