Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
La 18:47

Katsoin muijan uusia instagram-kuvia ja mitä tuolle naamalle on taas tapahtunut? Toivottavasti kuvia on vain muokattu rajusti ja epäonnistuneesti, tai niitä on yritetty meikata contouring-tekniikalla hyvin kömpelösti :D

Suosituimmat

En enää tiedä mitä tehdä. Hermot alkaa olla ihan riekaleina!! Tätä on nyt jatkunut noin kolme vuotta, siitä ajasta noin puolet kissat asuivat asuntojärjestelysyistä äitini luona. Kävin siis lähes joka toinen päivä kissoja kyllä hoitamassa.

Vierailija
20:58

Uskon ettei tietokoneen käyttöjärjestelmällä ole yhtäkään syytä kaatuilla tai mennä jumiin. Ja jos sen joskus joutuisikin sammuttamaan, niin silloin se vain ladataan alusta uudestaan, kuten televisiokin voidaan sammuttaa koska vain ja käynnistää koska vain ;)

Vierailija
19:39

"Pahimmillaanhan tämä on sellainen tila, joka invalidisoi ihmisen ihan kokonaan. On henkilöitä, jotka käyttävät vaikkapa käsien pesuun kahdeksan tuntia päivässä ja jos se keskeytyy ihan lopussa niin he joutuvat aloittamaan koko homman uudestaan.

Täällä oli ketju, jossa puhuttiin Tampereen korkeasta työttömyysprosentista ja Microsoftin toimipisteen lakkauttamisesta ihan asiallisesti. Mihin se ketju katosi ja miksi näistä asioista ei saisi puhua? Totuushan on se, että Tampereen työttömyysprosentti on 18 ja nousee koko ajan.

Surullista sanoa sinulle, että ponnistelujasi ei palkita tässä tasapäistämisen maassa. Kaikkien pitää saada sama raha käyttöön. Olit siis työssä tai et. Verotus js sossun rahanjako pitävät siitä huolen.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa äitiysneuvolassa. Terveydenhoitaja kirjoitteli tietojani koneelle. Jossain vaiheessa terveydenhoitaja sanoi ettei tietojen lisääminen onnistu, kun jollakin toisella on potilastietosivuni auki. "Katkosta" kesti noin 5min, kunnes sivut toimivat taas normaalisti.

Muutimme kaupungissa rivitaloasuntoon, en ole enkä edes halua olla tekemisissä naapurien kanssa. Tervehdin kyllä aina, mutta en kaipaa sen enempää. En sitten tiedä jos olisi lapsia... varmaan "hiekkalaatikkotuttuja" voisi sitten olla.
Mites muut??