Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
12:55

Komea

Älykäs

Urheilullinen

Lukee paljon

Herrasmies

Hieman tuhma

Iso kalu

Hauskaa seuraa

Luotettava

Juu, tätä ei taida olla olemassa. Huonompaan on tyydyttävä.

Suosituimmat

Ihan naurettavaa, burkinin koko pointti oli siinä että musliminaisetkin pääsevät länsimaisiin harrastuksiin ja ajanviettoihin mukaan. No eipä pääse Ranskassa enää, ja eriarvoistuminen senkin kasvaa?

Työttömät vaan siirtyy eri luukuille, ja byrokratia lisääntyy. Ennemmin saisi opiskella tai tehdä pikkuhommia (harjoittelua tm joka voisi johtaa vakituiseen työpaikkaan) tai kokeilla yrittämistä ansiosidonnaisella. Uskon ennemmin kannustamiseen kuin piiskaamiseen.

Vierailija
12:45

En jaksa enää. En jaksa. Mulle ei ole missään ketään, en riitä enkä kelpaa kenellekään enkä jaksa yksin. Muita läheisiä ei oo kuin vanhemmat. Elämä kaikinpuolin päin persettä, en ole työkykyinen eikä ole toivoa mistään paremmasta tulevaisuudesta senkään asian suhteen.

Suosituimmat

Siinäpä se ihan otsikossa. Miksi Pipsa on palstalla eriarvoinen, eikä hänen tekemisistään saa puhua. Esim. Mungosta löytyy satojen, tuhansien viestien ketjuja, Pipsaketjut katoavat heti, oli sisältö mitä tahansa.

Vierailija
12:47

Olen äärettömän huono puhumaan ongelmistani kenellekään, mutta nyt on pakko ylittää itseni ja avata suuni lääkärille tai jollekin muulle ammattilaiselle. En kerta kaikkiaan kestä enää tämän taakan alla.