Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Vierailija
Ma 20:36

Se on vahinko että naiset ovat niin pinnallisia, että miehen pituudella on suuri merkitys. On hiukka nihkeää kun ei tiedä keneltä saa taas pakit vain sillä perusteella, että täysin muihin asioihin vaikuttamaton geneettinen piirre on vääränlainen. Toivottavasti edes joskus löydän jonkun.

Vierailija
19.5. 17:59

Pitäisikö panosuhde osata ottaa pelkkänä mekaanisena suorituksena ilman tunteita? Olemme tutustuneet juttelemalla kaikkea mahdollista ja sitten on mieletöntä seksiä. Tapaamme harvakseltaan ja jossain vaiheessa oli useamman kuukauden tauko. Sitten se taas alkaa.

Vierailija
Eilen 22:53

Kiinnostaa vaan. Miten siis käytännössä tarkotetaan sillä että otetaan luulot pois? En nyt tarkoita että esim koiralta tai kissalta otetaan vaan ihan ihmisten keskuudessa.? Mitä on kun otetaan luulot pois? Pitääkö tai voiko esimerkiksi suhteen alussa ottaa jommalta kummalta luulot pois?

Onko kellään venyneet välivuodet tuhottoman pitkiksi? Minulla lukion loppumisesta tulee nyt neljä vuotta ja suoraan sanottuna pelottaa että syrjäydyn. Minulla on opiskelupaikka amk:ssa alalta joka ei kiinnosta ollenkaan.

Tää vaikuttaa nyt varmaan vähän hölmöltä, mutta oon hermostuksissani täällä. Eli tuossa noin ehkä tunti sitten suitsuketelinettä siirtäessäni makkarissa siitä tipahti kipinä jonnekkin - joko matolle tai mahdollisesti sängylle.

Vierailija
20.1.2014 16:35

Ostin kampaajan kehoituksesta kylmäpuristettua kookosöljyä (kuiva päänahka). Olen käyttänyt sitä nyt päänahkaan/hiuksiin, iholle, hampaiden purskutteluun ja sekoittanut aamupuuron joukkoon. Mihin muuhun kookosöljyä voisi käyttää? Jaa vinkkisi :)

Ei taida olla sellaista mulkvistia tai pikkunilkkiä jolla ei olisi jossain vaiheessa pyörinyt naisia ympräillä. Kuitenkin nämä kyseisen miestyypin edustajat ovat tunnettuja siitä, että kohtelevat naisia huonosti. Samalla moni kunnollinen mies on ilman. Miksi?

Vierailija
Eilen 11:06

Kertoisiko joku tiivistetysti mikä tämä hel nyc on ja mistä hän paljastui ja miten?