Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

En ole huomannut, että täällä olisi paljon haukuttu kyseistä ohjelmaa. Mun mielestä tää on oikein hyvä ja onnistunut! Oikein odottaa aina keskiviikoa.
Mahtavia tyyppejä, tarinoita ja onnistumisia!

Suosituimmat
Vierailija
Ti 08:16

Onpa todella vaikea tilanne! Meidän pojalla, joka on 17 vuotta ja lukion toisella, on ollut noin vuoden ajan tyttökaveri, samanikäinen ja myös lukion toisella. Tyttä täyttää 18 parin viikon kuluttua ja hänen äitinsä on ilmoittanut, että tytön on aika muuttaa pois kotoa.

Onko teillä muilla kovinkin läheiset suhteet lastenne isovanhempiin? Mietin tässä juuri, että omat vanhempani halusivat kovasti lapsenlapsia, mutta nyt kun niitä on, ei mummia ja pappaa niin kovasti kiinnostele. Tuntuu, että aina vähän väkisin tulevat hoitamaan tai muuten auttamaan.

Suosituimmat

Meille syntyi talvella ensimmäinen lapsi. Asumme mieheni omistamassa asunnossa. Ennen lasta kävin töissä ja olen maksanut vastikkeen, puolet sähkölaskusta, puolet autosta, puolet ruuasta yms.. Lisäksi minulla on omia menoja/laskuja mm. puhelinlasku, kuntosali..

Vierailija
Ma 22:22

Onko minulla kohtalotovereita? Sektiosta 9v aikaa ja taas mennyt yksi päivä lääketokkurassa järkyttävien kipujen vuoksi. Laparoskopiassa todettiin runsaat kiinnikkeet ja mitään ei voi tehdä. Olen nuori ihminen tuomittu elämään tämän paskan kanssa lopun elämäni.

Onneton.
22:00

Olen väsynyt enkä tiedä jaksanko enään, mieheni on masentunut ja olen tukenut ja auttanut häntä jo 2vuotta. Hänellä on huono omatunto ja vain pari ystävää jonka takia hän pitää itseään paskana. hän on myös mustasukkainen joka ilmenee ahdistuksena kun pelkää että menettää minut.

Vierailija
20:44

Aloitin maanantaina työni uudessa paikassa, eli olen kolme päivää ehtinyt olla. Joka päivä on ahdistanut ja ärsyttänyt koko 8-tuntisen työpäivän ajan.

Ainoa hyvä (siedettävä) hetki työpäivässä on lounastauko, jolloin voin nopeasti työpaikalta poistua omaan rauhaan syömään.

Vierailija
To 22:46

Nyt VAIN asiallista keskustelua, jotta arvon neiti suo keskustelun pysyvän. Kritiikkiä harkiten, tuntuu osuvan ja uppoavan niin syvälle.

Suosituimmat
Ohi
Ti 19:42

Huhhuh. Aika rankkaa tekstiä, musta tohon tilanteeseen ei missään nimessä vauvaa. Kun parisuhde voi noin huonosti ja vauva tuntuu tytölle lähinnä pakkomielteeltä. :-( Varmasti on rankkaa ja itsellä pienempikin aika vauvan yritystä saa olon vialliseksi.

Suosituimmat

Olen lueskellut täältä sinun "ammattimaisia" mielipiteitä malleista ja heidän ammatinkuvastaan. Olen tehny mallintöitä teini-iästä saakka niin ulkomailla kuin Suomessa, ammattimallina. Haluan korjata muutaman epäkohdan sinun kommenteista kohdistuen malleihin.

Mies kysyy
La 13:54

Naisille kysymys: Jos seksi tuntuu hyvältä, miksi et laukea? Mikä menee pieleen, jos kuitenkin ensin kiihotut ja haluat seksiä mutta et sitten vain saa orgasmia, et millään tavalla? Auttaisi omassa suhteessa tämän asian ymmärtäminen.

minä
20:12

Olen tällä hetkellä vaikeassa tilanteessa. Olen seurustellut mieheni kanssa kolmisen vuotta ja en tiedä olenko pettänyt häntä. Suhteemme alkuvaiheessa juttelin toisen miehen kanssa monen kuukauden ajan ja tavattiin pari kertaa, kerran suudeltiin.