Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
21:18

Näitä on mielenkiintoista lukea. Niin kertokaa syitä miksi sinut jätettiin, jos ei kerrottunu suoraan niin minkä luulette olleen syy? Kertokaa myös kauan olitte seurustellut.

Nyt kun Suomessa on alle 30-vuotiaita miehiä 60000 enemmän kuin saman ikäluokan naisia ja joka päivä tulee 60 uutta miestä enemmän ulkomailta, niin todella iso prosentti on pakotettu jäämään ilman naista jonka kanssa perustaa perhe.

Vierailija
22:08

Nuoriso on tätä mieltä.
Tilanne tämä tytär lähti opiskelemaan ja hänen huoneensa vapautui. Nyt suunnittelen huoneesta itselleni ompelu/työhuonetta. Pojat 10 ja 11 v jakavat ison huoneen ja ovat sitä mieltä että siskon vapautunut huone kuuluu heistä toiselle eikä minulle.

Käytiin esittelyssä ja siellä esiteltiin miten oman viikon voi vaihtaa pisteisiin ja mennä jonnekin muualle niillä pisteillä. Oli kahta erilaista järjestelmää; RCI jossa puhuttiin 10000-90000 pisteestä ja sitten oli toinen systeemi jossa pisteitä oli n. 4-20.

Suosituimmat

Aivan helvetin pahaa oli. Tein tortilloja ja niin jäi syömättä minulta, mieheltä kuin lapsiltakin. Kun meitä on kuitenkin perheessä kuusi, niin ostin tuota moskaa kolme laatikkoa (750g). Neljä kertaa kalliimpaa kuin jauheliha ja sata kertaa pahempaa. En suosittele.

Suosituimmat

Ei taida paljoa mitään tehdä kuin pyörittää turhaa byrokratiaa ja juoda kahvia. Se on kivaa olla töissä kun on suojatyöpaikka.

Tuo ammatti pitäisi muuttaa provisio-palkkio tyyppiseksi. Peruspalkka olisi 1000 euroa ja siitä eteenpäin 50e bonus jokaisesta työttömästä jonka saa töihin.

Suosituimmat

Pitää olla kyllä tyhmiä ihmisiä tuollakin johtamassa. Delfiinejä vaan siirrellään sinne tänne.. Ei voida edes vastata mistä on kyse.. Pressuin estetään kaikki näkyvyys.. :/ En todellakaan halua kannattaa tollasta paikkaa. Delfiini raukat...

Vierailija
23:00

Vahinko-biisi alkaa aivan samoin kuin Red Hot Chili Peppersin By The Way. Ilahdun kun luulen ko.biisin tulevan, mut onkin puhkisoitettu Sannin Vahinko. Mustaa paskaa.