Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
18:38

Rehellisesti: jos asuntonne syttyisi palamaan ja tietäisitte että kissa on sisällä, menisittekö pelastamaan sitä? Sillä uhalla että teille voisi itsellenne käydä jotain?

ps. minullakin on kissa ja itse menisin, oman henkenikin uhalla.

Vierailija
18:51

Plussasin viime viikolla, ja tänään alkoi työpäivän aikana todella kovat vatsakrampit alavatsassa/oikealla alavatsassa. Kotiin tullessa huomasin pissalla käydessäni paperissa todella haaleata verta, ja tunti sen jälkeen vessassa käydessä verta näkyikin jo hieman enemmän.

Suosituimmat

Mies tuli treffeille yllään likaiset ja rikkinäiset vaatteet, muutenkin olemus oli aika räjähtänyt. :( Meni heti mielenkiinto ja lähdin kotiin. Mikä vaivaa ihmistä, joka tulee treffeille rähjäisenä ja likaisena? :( En ymmärrä.

Vierailija
18:44

Eli kun on niitä pieniä superlonisia kissan palloja, niin kun heität sen, niin tuoko sen nopeasti sinulle takaisin mistä vaan, tiputtaa sen eteesi ja toistaa samaa vaikka parikymmentä kertaa?
Laita yläpeukku, jos noutaa ja alapeukku, jos ei?

Söin siis aivan liikaa tänään: mäkkiruokaa,sipsiä ja ainakin 5 jäätelöä.
Auttaako 10km pyörälenkki mitään enään tähän repsahdukseen vai olenko suosiolla kotona tän päivän??

Suosituimmat
Vierailija
18.1. 20:37

Ihmettelen kyllä edelleen että miten toi ihminen jaksaa jatkaa bloggaamista, kun se ei selvästi hänelle sopiva työ ole. Tai siis itse ainakin sanoo työkseen bloggaavansa, minusta ei siltä vaikuta.