Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Näinä aikoina olisi tilaisuus opettaa teinipojat herrasmiehiksi. He voisivat saatella tyttöjä turvallisesti kotiin. Nuoret voisivat katsoa toistensa perään ja huolehtia kavereistaan.

Vierailija

Poika 1v4kk ei vieläkään kävele. Tukea vasten mennyt jo ikuisuuden, muutaman sanan sanoo. Seisoo tuetta, mutta ei vaan ota askelia. Isänsä ja minä olemme molemmat kävelleet 10kk ikäisinä. Pitäisikö huolestua?

Vierailija

Opettelen vileä tään käytössä... Halusin Jangon, nettiradion, kuulumaan puhelimesta. Yritin ladata googleplaystä. Tuli sitten ilmoitus että tarvitsee käyttöoikeudet: identiteetti, sijainti, kuvat/media/tiedostot, Wifi-yhteuden tiedot ja laitteen tunnus ja puhelintiedot.

Vierailija

Ostin 1 viikko sitten iPhone 6S:n, joka lakkasi toimimasta parin päivän jälkeen. Se ei suostu käynnistymään enää. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

Eli siis jos omistaa asunnon vaikkapa 70-luvun elementtikerrostalosta joka päätetäänkin purkaa. Mitä tapahtuu asunnonomistajan omaisuuudelle kun sitä ei enää ole.

Eihän kerrostalot ikuisuuksia kestä, paitsi ehkä jotkut paikalla rakennetut kivitalot.

Vierailija

Miten jakselette te muut, jotka elätte kädestä suuhun (kuka mistäkin syystä)? Vertaistukea kaipailisin.

Nyt kun joulukin lähestyy pikkuhiljaa. Tarjouksia siellä, tarjouksia täällä, mutta eipä niistä ole iloa kun on lähes pennitön. 

Vierailija

Onko Annikalla jo uusi mies kuvioissa? Kun "käytiin" "pakattiin" jne. Vai Luka-piskikö auttoi auton pakkaamisessa? Ehkä huhut siitä, että Vilua petettiin, eivät olekaan pelkkiä huhuja...

Vierailija

On iso häpykumpu eli tuo koko paketti missä näkyy kun on tiukat houst jalassa että siellä on maastoa en tarkoita että vakoon mitään menisi vaan on pullea tuo alue, leggarit jalassa näyttäisi kuin olis vaippa tai jotain.???

Haluaisin hakea kauppoihin töihin, mutta pelottaa jo näin etukäteen että heti laitettaisiin kassalle töihin. Jännitän siis ihan hirveästi ja punastelen. Aikaisemmin on kai tullut jotain paniikkikohtauksen tapaistakin sosiaalisissa tilanteissa.