Kuolemantuomion puolesta/Kuolemantuomio Suomeen?

Vierailija

Mitäs ootte mieltä? Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että se kuka tapattaa/tappaa muita ansaitsee itsekin kuolla!Suomeenkin vois tulla kuolemantuomio. Pedofiilit vois olla vaikka ekoja jotka listittäis pois alta, mielellään pitkän kiduttavan kuoleman seurauksena.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija
Viesti

Uskomatonta, että nykyaikana joku voi olla kuolemantuomion puolella. No, jos lukemisto käsittää seiskan ja iltapäivälehdet, telkkari on koko ajan auki maikkarin puolelta ja radio novalla, ei oikein kummoisempaa voi odottaakaan. Jos on lusikalla annettu, ei kauhalla voi vaatia.

Vierailija
Viesti

minun käsitykseni mukaan kuolemantuomion toteuttajat eivät ole sen kummempia ihmisiä kuin murhaajatkaan.. tekevät työtään vielä rahasta.eli ehdoton ei!

Vierailija
Viesti

Siihen liittyy paljon myös eettisiä pulmia. Mikä on niin suuri rikkomus, että siitä ansaitsee kuolemantuomion? Ap sanoi, että tappaminen. Entä, jos esim. nainen on joutunut raiskatuksi useaan kertaan saman miehen taholta, mies hakkaa, lyö ja vahtii naista mustasukkaisesti. Nainen ei pääse mihinkään kodistaan. Nainen tappaa miehen yrittäessään puolustaa itseään. Ansaitseeko hän kuolemantuomion?Tunnen yhden tapauksen, jossa näin kävi. Nainen ei ole psykopaatti.

Vierailija
Viesti

Nainen ei joutuisi monta kertaa raiskatuksi, jos kuolemantuomio olisi käytössä; ei ainakaan saman miehen...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat