Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olisitte kuorineet ja pilkkoneet siihen reilu viikko sitten porkkanoita jääkaapiin. Porkkanat ois syöty jo puolessa välissä viikkoa ja kulho otettu jääkaapista. Se näyttäis kuitenkin ihan puhtaalta, koska siinä on ollut vain niitä porkkanoita. Tiskaisitteko silti sen?

Anu Stappi marketink manakeri
15:31

Esiintyjinä Tauski ja Antti Tuisku. Nyt mammat vapaalle ja viihtymään sekä tekemään edullisia ostoksia laivalle. Keräämme nyt toiveita erilaisista seminaareista ja tapahtumista. Kaikille osallistujille Pippelwaren lahjakortti, jolla voi hankkia itselleen laadukasta viihdykettä.

Pitkä parisuhteeni päättyi juuri, jonka aikana pilasin välini lähes kaikkiin ystäviini. Miten ihmeessä pääsisin yli erosta ja pystyisin jatkamaan elämääni? Olen yrittänyt keskittyä töihin, nähdä silloin tällöin niitä harvoja ystäviä, jotka minulla vielä on, sekä urheilla aktiivisesti.

Ei ole keneltäkään jäänyt huomaamatta, että tällä palstalla kaikki inhoaa ja halveksii laulaja Jenni Vartiaista. Sattumalta eilen huomasin tv3 100 tarinaa Lastensairaalasta, missä Jenni puhui mielestäni aika asiallisesti ja fiksusti jutusta missä kaikki ovat mukana.