Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:28

Vihaavatko muut matkailua? Vain ulkomaan matkailua vai myös kotimaan? Pelkkä lentokone, vai myös muut kulkuneuvot?

Viihdyn kotona.

AINA kun on joku häntä paremman näköinen nainen kauppakumppanina, niin jälkeenpäin kauheat hehkutukset. "Kyllä oli NIIN KAMALAN MUKAVA nainen!" "Todella symppis nainen!" "Minäpä sain halata sitä NAISTA, ei kaikki saa." Hyi kuvotus! Kyllä huomaa, mitä ajattelee oman naisensa ulkonäöstä...

Eräs kotiin kutsuttava ammattilainen (tai ammattilaiseksi itseään kutsuva) henkilö vain ILMOITTI soittavansa takaisin silloin ja silloin. Mielestäni etenkin aspa-alalla työskentelevän ja miksei ihan kenen tahansa muunkin työn ulkopuolella, olisi kohteliasta KYSYÄ että käykö. Eikä vain ilmoittaa.

Olin toista kertaa seksihommissa uuden miehen kanssa ja seksi oli kyllä tyydyttävää,saan orgasmin yhdynnässä. Molemmilla kerroilla mies valitteli, että normaalisti pystyy ainakin tunnin suoritukseen, ei mennyt kymmentä minuuttiakaan. En mielestäni lataa mitään paineita tai odota tunnin sessiota.

Vierailija
Ma 22:46

Muilla ongelmana ettei tappi pysy paikoillaan aktissa tapin mallista ja koosta riipumatta? Liukkariakin vähennetty jo minimiin ettei karkaa ja silti lentää ja vauhdilla kun vauhtiin pääsee..

Meillä on 5lasta. Ja kaikkia tiiviisti seuranneena olen yhdestä erittäin huolissani. Lapsi on reilu 5v ja en huomannut 4,5vuoteen juuri poikkeavaa. Muutakun että lapsi on aina ollut huono ottaan kontaktia jos puhuttelee pahanteosta. Tuntuu että hän suhtautuu kaikkeen hymyllä.

Vierailija
Eilen 22:07

Upeaa, nyt on Axl tyylikkäänä instassa, se sai taiteellisen johtajan AD paikan lontoosta! Taitaa olla mammat vaan kateellisia. Menestyjä pääsee vaikka läpi harmaan kiven. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Axl olikin liian hyvä homeisiin juontohommiin suomessa. xD