Uusimmat

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit merkitä keskusteluja seurattavaksi. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Hei! Olen 16v tyttö ja mulla on sellanen ongelma että mulla on yhtäkkiä alkanut tuleen propuja kurkusta (luulen että ne on niitä, valkosia pahanhajusia pieniä palloja), jatkuvasti limaa vähän kurkussa, joka taas vaikeuttaa vähän nielemistä. Tätä on jatkunut noin vuoden ajan.

Vierailija

Tää on ilmeisesti uudistunut? Ihan kauheen vaikeempi käyttää ku vanhaa. Jos saisin päättää niin se vanha takaisin! Ja miksi pitää nykyään laitta sähköposti osoite ketjua tehdessä?!

Vierailija

Tätäpä olen miettinyt. Tuntuu, että kaikki jotka ovat sitä mieltä, ettei Euroopan maihin tulisi enää ottaa uusia pakolaisia  ja rajat pitäisi sulkea, ovat sitten eläviä synonyymeja rasisteille.

dimou

Tervetuloa mukaan vauvakuumeilemaan, jakamaan kokemuksia oireista, vippaskonsteista ja tunnekirjosta sekä piinailemaan yhdessä hyvässä hengessä, nyt jo kolmanteen ketjuun tämän vuoden puolella! :) 

Vierailija

Mitä tarkoittaa rasistisuus ja ei rasismi? Onko suomalainen joka suhtautuu kriittisesti maahanmuuttajiin automaattisesti rasisti? Tarkoittaako mielipoteen ilmaisu rasismia? Itse en ole rasisti vaikka suhtaudun kriittisesti maahanmuuttoon ja haluan, että se on kontrolloitua.

Vierailija

Ensinnäkin toivon, ettei tätä kirjoitustani poisteta täältäkin, niinkuin se poistetiin aihevapaalta. Syystä jota ei ole minulle kerrottu.

Vierailija

Kiitos keskustelupalstan uudistajat, vihdoin voin lopettaa täällä käymisen! Mobiilissa näkyy vain iso musta palkki, koneella taas uusi näkymä on ihan kauhea. Enkä kyllä ala mitään oikeaa sähköpostiosoitettani antamaan tällaiseen palveluun.

Vierailija

Olen siis transsukupuolinen mies ja olen pohtinut, että kelpaako tässä pinnallisessa maailmassa kaltaiseni 160 cm ftm-tapaus kenellekään. Sukupuolella ei ole väliä ja oletetaan, että olisin luonteeltani sinulle sopiva. Olisiko transsukupuolisuuteni tai pituuteni este seurustelulle?

Haluaisin tehdä tänään vähän täyttävämpiä tortilloja. Netistä yritin googlata riisitäytteen tekemistä mutta en löytänyt pelkkää riisiä koskevia reseptejä yhtään, lähinnä kala-riisitäytettä jossa pääasiassa maun tuo se kala.

Milloinkohan se saadaan kiinni? On jo Heikki Pohjosen saanut hengiltä ja pakenee poliisia eikä varmaan mitään menetettävääkään kun varma elinkautinen tiedossa.

Vedin pimennysverhot ikkunoiden suojaksi ja takalukitsin oven. Ja menin sikiöasentoon peiton alle.

Vierailija

Löysinpäs aivan ihanan uuden blogitulokkaan!

Bloggaaja on persoonallisen kaunis ja tuttu Huippumalli haussa-ohjelmasta, jonka voiton olisi yli voimaisesti ansainnut! Laadukkaat isot kuvat ja upeaa tekstiä!