Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kiinnostava työkaveri laittoi eilen viestiä, että häntä kiinnostaisi nähdä joskus vapaa-ajalla. Oon ollu tosi kiinnostunut tästä miehestä jo pitkään joten vastasin "No on tässä jo yli vuosi odoteltu että kysyt ;)" jne (en laita koko viestiä tähän) Ehdotin myös päiviä jotka mulle käy.

Vierailija
1.3.2010

kokemuksia??? ite olen siis kristitty, nyt ootetaan yhteistä lasta. ei vielä siis asuta yhdessä, mutta lähiaikoina kyllä... haluaisin tietää, millaisia isiä ovat, mitä odottavat naiselta, kaikkea, mitä voitte kertoa...

Vaimolla on jostain ihmeen syystä välillä tarve kertoa vanhoista hoidoistaan, mikä ärsyttää meikäläistä aika runsaasti. Aina kun hän aloittaa "mullakin oli kerran varatun miehen kanssa semmoinen vuoden mittainen pelkkä panosuhde..." niin pyydän häntä lopettamaan mutta vahinko on jo tapahtunut.

Vierailija
21.1.2014

Kertokaapa pitkässä suhteessa olevat naiset mikä saa teidät syttymään seksille. Kun uutuuden viehätys on jo mennyt, mutta muuten asiat ovat hyvin, niin miten saada puolison (vaimon) himot hyrräämään? Toisinaan kun arki on kiireistä ei aikaa hellyydelle jää.