Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Tiesin toki, että energiankulutus vähenee iän myötä, mutta enpä olisi uskonut eron olevan näin suuri. Vielä 5 v sitten söin hirveästi. Laihduin, jos en kiinnittänyt huomiota syömisiin. Aina oli nälkä.

Suosituimmat

Muiden kumppanit lempeästi ja ihailevasti jääneet katselemaan pillua kesken seksin? Viimeksi puolisoni minua nuoltuaan ja orgasmin saatuani jäi ihailemaan pilluani; sanoi jälleen kerran, että pilluni on kaunis.

Suosituimmat
Kysely

Olen miettinyt poliittista aktivoitumista. Ajattelin taas liittyä puolueeseen pitkästä aikaa, kristillisdemokraatteihin, koska se on lähimpänä sitä mitä minä poliittisesti oikeana pidän ja Päivi Räsänen on mielestäni Suomen paras poliitikko.

Tiedän, että tämä on aika kiusallinen aihe ja herättää ehkä kysymyksiä. Toisaalta kiusallinen on vaivanikin. Kärsin liiallisesta karvankasvusta, mutten niin paljon, että voisin hakea lääkärin apua. Luultavasti tämä on perinnöllistä...

Vierailija
18:25

Ristiäiset ihan just ja tytölle ei löydy nimeä. Seuraavat ehdot tulee täyttyä: Ei saa olla tämän päivän suosikkinimi eikä muutenkaan yleinen, isälle pitää olla ns. prinsessa-nimi ja "tavallinen". Lisäksi ei saa olla mummojen aikainen suosikkinimi.

Mutta eipä päässyt, kun olin laittanut estot. Äsken kuulustelin tuota, niin itkua kiertäen selitti vahingossa painaneensa jotain linkkiä. Historiatiedoista näkyi kuitenkin selvästi, että oli ihan googlella hakenut pornoa. Mikä olisi pojalle sopiva rangaistus tästä?