Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
14:17

Milloin huolestua...?
Mulla ei kai ole kroonista ripulia, kun se ei ole päivittäistä, tai joskus on vaihdellen, mutta sanotaanko 3-4 päivää viikossa.. Ei verta ikinä.

Mä olen ollut onnettomuudessa ja sen takia mulla on jo yksi implantti suussa. Sen maksoin vakuutusrahoilla.
Nyt samaisen onnettomuuden takia huonosti juurihoidettu hammas on siinä kunnossa, että se pitäisi poistaa.

Ihan asiallisia kommentteja toivoisin saavani suvaitsevaisilta siitä, mitä kaikkea täytyy suvaita.
Avoimin mielin otan vastaan jokaisen kommentin jossa itse en joudu solvaamisen kohteeksi :)

Suosituimmat

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.

Vierailija
14:10

Näitäkin keskusteluja kun lukee niin jotkut ovat suorastaan fanaattisia uskontojen suhteen. Mitä vikaa siinä on jos joku uskoo ja saa siitä elämälleen uskoa, toivoa, rakkautta ja turvallisuuden tunnetta. Itse en näe tässä mitään ongelmaa.

Suosituimmat

Olen tyhmä, niin helvetin tyhmä ja peloissani. Harrastin suojaamatonta seksiä baarista bongatun yhden illan jutun, reilun parikymppisen suomalaisen miehen kanssa yli 2 vuotta sitten. Nykyisen mieheni kanssa ollaan seurusteltu puolisentoista vuotta.

Vierailija
13:56

Kerro päivästäsi, arjestasi. Minusta tuntuu nyt nimittäin siltä, etten jaksa. Voimat loppu. Ehkä saisin vähän uutta näkökulmaa, kun lukisin muiden arjesta. Että muilla voi olla asiat paaaljon huonommin ja valitan turhasta.