Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Suosituimmat

Tokossa yms. koiran kuuluu kulkea vasemmalla puolella. Jos liikutaan yhtään kaupungissa, olisi kuitenkin järkevää, että ihminen kulkisi tien oikeaa laitaa. Silloin turvallisinta olisi, että koira on ihmisen oikealla puolella, eli penkan puolella.

Vierailija

Minkälaiset kuvat netissä saavat teidän myötähäpeämittarinne käymään ylikierroksilla tai mitkä ärsyttävät? Mun on pakko aloittaa tällä klassikolla: herukuva, joka yritetään huonolla menestyksellä naamioida tavalliseksi ei-herukuvaksi. Esim.

Suomen suurin amfetamiinitakavarikko Pirkanmaalla – arvo katukaupassa lähes 3 miljoonaa
Poliisin kuva huumekuljetuksesta
Huumeiden maahantuonnista epäillään 13 ulkomaalaista henkilöä. Jos amfetamiini olisi päätynyt kadulle, sitä olisi riittänyt yli puoleen miljoonaan annokseen.

Vierailija

Alkaa pikkuhiljaa hajota pää tähän seksi sitä seksi tätä, kaikki panee ja nussii sikin sokin ja se on ihan arkipäivää muka kaikille. Vitut on! Nämä seksi ja rakkaushommelit isketään siihen muottiin, että kaikkien pitää harrastaa niitä, ja kaikki harrastaakin.

Vierailija

Olen käsitellyt terapiassa paljon lapsuuttani ja kyennyt kohtaamaan menneisyyttäni. Taustalla mm. vanhempien juopottelua, riitelyä, isän alistavaa käytöstä äitiäni ja minua kohtaan, fyysistä kuritusta, koulukiusaamista..

Suosituimmat
Vierailija

Tämä tilanne tuskin vastaa edes unelmoijien käsitystä unelmasta, vai olenko todella väärässä?

Kertokaa ihmeessä joku näihin kekkereihin, marsseihin ja mielenosoituksiin osallistunut?

Vierailija

Miten te muut oloanne helpotatte? Itse jouduin loppujen lopuksi käydä apteekista hakemassa pirun pahaa laktuloosi nestettä on kuin nestemäistä sokeria yöks.. meinaa oksu tulla.. supistelujen takia ei niin liikutakkaan ja närästyksen takia ruokavalio on rajoitteistakin..

Suosituimmat

..haaveilen bileistä, joissa olisi kulhollinen sipsejä, kulhollinen boolia ja spiritismi-peli. Oltaisiin niin kännissä sitä pelatessa, ettei aamulla enää muistettaisi pelistä mitään. Huono idea, tiedän. Enkä varmaan edes ikinä oikeasti uskaltaisi kokeilla moista, kunhan haaveilen.

Vierailija

Joku kaunis, suomalaisen suuhun sopiva, ei wt, saa alkaa L kirjaimella mutta ei pakko. Poikienkin nimiä saa ehdottaa, tyttölupaus ei 100% varma. Kiitos :)