Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

En enää tiedä mitä tehdä. Hermot alkaa olla ihan riekaleina!! Tätä on nyt jatkunut noin kolme vuotta, siitä ajasta noin puolet kissat asuivat asuntojärjestelysyistä äitini luona. Kävin siis lähes joka toinen päivä kissoja kyllä hoitamassa.

Ihana ajatus, vähän liikaa puhumista (päällekkäin) ja Pirkka-Pekka Petelius puhui teineille kuin pikkulapsille.
Viivi Pumpanen on kyllä sopiva juontaja, toisin kuin juontajaparinsa joku mies, en muista nimeä, joka höhöttää joka asialle.

En tiedä mitä odottaa ohjelmalta.

Suosituimmat
Vierailija
La 18:47

Katsoin muijan uusia instagram-kuvia ja mitä tuolle naamalle on taas tapahtunut? Toivottavasti kuvia on vain muokattu rajusti ja epäonnistuneesti, tai niitä on yritetty meikata contouring-tekniikalla hyvin kömpelösti :D

Vähän tällaisen kuvan olen saanut. Eräs kundiporukkakin keiden kanssa istuimme eräs ilta baarissa sanoi "Lähihoitajat, parturikampaajat ja kosmetologit on pahimpia". No olinpa hyvin hiljaa siitä asiasta, että opiskelen lähäriksi.

Vierailija
25.1.2013 14:24

Nyt muutan kuukauden harjoittelun jälkeen olen saanut halkaisijalta 5 cm (tapin)/ hiuslakkapullon anukseen. 3 kk sitten oli max 2 cm.Mitkä teillä kokemukset , miten suureen voin päästä kun treenaan.N 55