HS:n luokkakone, mihin yhteiskuntaluokkaan SINÄ kuulut?

Sivut

Kommentit (182)

Vierailija
Viesti

Luokkasi on asiantuntija

Akateemisen tai vastaavan koulutuksen omaavia ihmisiä, joilla on hyvät tulot ja runsaasti hyvin menestyviä ystäviä. Ammatteina esimerkiksi opettaja, lääkäri, insinööri. Heille tärkeitä asioita ovat usein turvallinen elämä, mukava koti ja lasten kouluttaminen. Harrastuksina esim. musiikki-instrumentin soittaminen, jooga ja salibandy, Medioina Facebook ja sanomalehti.

Kulttuurinen luokkasi on eliitti

Eliitti matkustaa paljon, seuraa maailman asioita ja harrastaa monipuolisesti kulttuuria. Eliitin jäsenet tuntevat paljon muita eliittiin kuuluvia. Varsinkin miehet harrastavat paljon. Lajeina esim. golf, hiihto, metsästys ja sisustus. Medioina kotimaiset ja ulkomaiset paperi- ja verkkolehdet.

Vierailija
Viesti

Eivätkö yhteiskuntaluokat ole ihan OUT muutenkin? :D Kuka jaksaa vääntää tällaisia testejä, aikuisten oikeasti?

Vierailija
Viesti

Mä olen vähäosainen :D :D :D

Ilmeisesti laski tulojeni perusteella.

 

Kulttuurinen luokkani on kuitenkin eliitti? Öööööö?????

Vierailija
Viesti

Helsingin Sanomien iso juttu tämänpäivän lehdessä, jossa ihmiset on jaettu kuuteen, uuteen yhteiskutaluokkaan, jotka vastaa nykypäivän todellisuutta.

Vierailija
Viesti

En ymmärrä:D Luokkani on leipätyöläinen, vaikka olen maisteri ja asiantuntijatehtävissä. Samoin medioista klikkasin ne ulkomaiset verkkolehdet tms. En mitään suomi24:sta. 

 

Samapa mulle mutta jotenkin huvitti.

Vierailija
Viesti

Olen vähäosainen asiantuntija. En kyllä koe olevani vähäosainen, vaikka sossussa joudunkin käymään. Aina voisi olla huonomminkin ja saan rahani riittämään siihen, mihin niitä tarvinkin. 

Olen siis äitiyslomalla, enkä elämäntapatyötön (enkä töistä kieltäytyvä losottaja).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat