Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Riidan jälkeen miestä ei kuulu kotiin, ei lue wa viestejä ja puhelimessa mennyt automaattisesti dontdisturb toiminto päälle niin on turha soitella. Tuntuu äärimmäisen epäreilulta että toinen aiheuttaa tällaisen huolen, helvetti olisi irti jos minä äitinä katoaisin tavoittamattomiin.

Suosituimmat

En ole oikeutettu toimeentulotukeen eikä ole ketään, keltä lainata. Laskuja tuli lyhyessä ajassa iso määrä, ja vaikka olen saanut sovittua erämaksuista, maksujen lykkäämisistä jne. niin tilanne on edelleen se, että nyt seuraavat viitisen viikkoa syödään vieläkin tuolla 20€/vko.

Hei, lähipiirissäni on yks pedofiili. Asia on tosi hankala hänen vaimolleen. Ei voi mennä yhdessä uimarannalle yms. Miten mun pitäisi suhtautua asiaan. Pedofilia on ainoastaan pikutyttöjen kuvaamista ja katselua. Ei koskettelua. Miten toimisin?

eli joo olen parikymppinen ujo ja ehkä hieman epävarma ja torjutuksi tulemisen pelko on suuri :D mutta.. näen töissä aina välillä yhden kivan saman ikäisen miehen ja katseet kohtaa joka kerta ja olen nähnyt untakin jo siitä että puhun tälle miehelle, joo tiedän creepy.

Onko olemassa kuviollisia aluslakanoita? Miksi pussilakana on aina se kuviollinen ja aluslakana kuvioton? Yksivärisiä pussilakanoita on tosi vähän, mutta aluslakana kuviollisena... Noh Googella löytyi yksi Stockan lakana, mutta se oli hillitty. Paljastakaa lakana!

Vierailija
Eilen 22:29

Siinäpä se, mies on sylkäissyt pari kertaa päin näköä oikein kunnolla kun riitelemme. En olisi osannut arvata että voi tehdä tällaista. Tämän jälkeen lähtee ovet paukkuen. Myöhemmin sanoi että ärsytin häntä. Mitä tekisitte tilanteessa?

Vierailija
Eilen 21:43

Tutkimuksen perusteella nuorten naisten kannattaa tehdä´abortti, jos haluaa elämästään parempaa. Ja vanhempien äitien lapset pärjäävät elämässä paremmin kuin nuorena synnyttäneiden. Tähän uskon.

Vierailija
Eilen 22:44

Multa poistettiin reilu 2 viikkoa sitten rinnalta/kaulasta isohko luomi plastiikkakirurgilla. Haava on 2cm pitkä ja hyvin parantunut. Tikit poistettiin 8 päivää leikkauksen jälkeen. Käytän ohjeen mukaan haavateippiä vielä pari viikkoa.

Syön proteiinipatukoita tai ateriankorvikepatukoita päivittäin. Tänään esim. söin Lidlin gluteenittoman protein + chicolate cookie -patukan. Kyseisessä patukassa on 100 grammassa 17,7 grammaa rasvaa joista13,8 grammaa tyydyttynyttä rasvaa. Yhdessä patukassa luvut ovat 10,8/8,4 grammaa rasvaa.