Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Itse sairastan keliakiaa eikä korvauksen poistuminen haittaa yhtään. Gluteenitonta ruokaa on kaupat pullollaan ihan samalla hinnalla kuin terveillekin. En ole tarvinnut mitään erikois-ruokaa.

Kysymys otsikossa. Monenko eri ihmisen kanssa olette enimmillään harrastaneet seksiä 24 tunnin ajanjakson aikana? Itse olen 36-vuotias mies, joka on hiljattain eronnut. Seksielämä on ollut aika villiä ja kaikkeen kysyntään en ole pystynyt edes vastaamaan.

Vierailija

Eli siis keksitään tai kerrotaan vitsejä, joita voitaisiin kertoa sekä lasten, että herkkien aikuisten kuullen. Vitsit eivät saa loukkata mitään ihmisryhmää, yksittäistä henkilöä, kansalaisuutta tai minkäänlaista ulkonäköä. Myös alapää- ja pissikakkavitsit ovat poissa laskuista.

Vierailija

onko sinne sähköpostiosoitetta? En päse kirjautumaan sisään, mutta en löydä mitääb meiliosoitetta, johon laittaa asiasta viestiä.

Suosituimmat

Miksi on niin tärkeää olla tavallisessa koulussa, jos ei siellä pärjää ja joutuu jatkuvasti tuntemaan huonommuutta? Mikä siinä erityiskoulussa on niin kamalaa? Leimautuminen? Siellä saisi ihan toisella tapaa onnistumisen kokemusta, kun henkilökuntakin on paremmin perillä oppimisvaikeuksista.

Vierailija

Ketä Oululaisia bloggaajia seuraat ja miks? Mihin on jäänyt Oululaisten bloggaajien yhteistapahtumat kun niitä yhteen väliin oli kaiken aikaa? Jotain kärhämää bloggareiden välillä??

Ei ihme, jos palvelut ruuhkautuvat ja superbakteerit jylläävät kun joka risahduksesta sännätään lääkäriin. Jos lapsella on kuumetta, annetaan kuumetta alentavaa ja huolehditaan, että lapsi juo. Suurin osa korvatulehduksistakin paranee itsestään ja kipuun riittää kipulääke.

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

On tämä mennyt sanavapauden rajoittaminen verkossa mennyt aivan älyttömäksi. Se, että voimme osoittaa mieltämme ulkona ei auta, koska kaikki on nykyään verkossa.

Vierailija

Muutaman kerran elämässäni olen saanut stipendin ja se on ollut kielistä. Mutta kielet ovat olleet minulle aina helppoja, olen saanut ysejä ja kymppejä. Toki joutuu näkemään sen pienen vaivan, että lukee sanakokeisiin ja muistaa sanat ja opettelee ulkoa ne säännöt.