Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Takana 19v kestänyt todella huono parisuhde. Lapset 15 & 11. Vanhin ymmärtää tilanteen. Nuorimmainen sanoo "ennen oli onnellinen perhe ja nyt mä vaan itken joka päivä". Sanoin että hyvä kun purat tunteesi ja että kyllä se jossain vaiheessa helpottas.

Eikö mies ole kiinnostunut lainkaan, jos nainne on hyväsydäminen, kiltti, ja mukava luonteeltaan? Eikö se merkitse, jos naama ei ole niin nätti? Eikö luonne ole tärkeämpää kuin ulkonäkö? vai miksei luonne merkkaa mitään?

Suosituimmat
Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.

Suosituimmat

Oksensin eilen taksiin. Tiedän, olen känniääliö. Juuri ennen lähtöä juomani vedet purskahtivat vähän penkille, pääosin muovimatolle. Kuski veloitti 600 euroa tästä ilman minkäänlaisia erittelyitä. Ei olisi etukäteen pitänyt kyllä maksaa mitään. Nyt kaduttaa.

Suosituimmat

En huutanut, mutta erittäin kireä ja aggressiivinen puhesävyssäni. Pomoni ei saa mitään aikaan, edes kesälomia ei ole " ehtinyt" katsoa. Hän oli aiemmin viikon kipeänä ( se viikko olikin töissä ihan mukava) ja muka sen takia ei ole ehtinyt.

Suosituimmat

- Kävin eilen kaupassa. Menin kauppaan linja-autolla pysäkiltäni. Kuljin kadun yli ostoskeskukseen, joka oli täynnä ihmisiä.

- Kesälomalla kävimme lastemme kanssa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Ei ehkä maailman ykkösmurhe mutta pikkasen veetuttaa käydä keväällä kirjastossa. Lähin on Rikhardinkadulla. Ja kun sinne pääset, siellä näitä "pääsykokeeseen lukijoita" piisaa.