Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Töissä istun paljon ja tiedän jännittäväni hartioita.

Mutta välillä istuessa yhtäkkiä alkaa välillä huimaamaan. Se on vähän niin kun vatkaava tai sellainen jännästi päässä keinauttava/ pyöräyttävä tunne, joka kestää ihan todivähän aikaa.

10 vuotiaalla kaikki etuhampaat vinossa osa ihan poikittain, mutta kunnallisella puolella ei kuulemma tehdä hänelle oikomishoitoa kun kyseessä vain kosmeettinen haitta. Miten tämä voi olla mahdollista. Pitääkö nyt mennä yksityiselle ja voiko tästä mihinkään valittaa ja auttaako se edes mitään.

Suosituimmat

Mitä tehdä? Tähän mennessä ollut kotihoidossa, ja kotona pystymme välttämään liiallista altistusta. Syksyllä pitäisi kuitenkin aloittaa esikoulu, ja siellä luonnollisesti joutuu suuremman (todennäköisesti liiallisen) rasituksen kohteeksi, kun rakennuksen vieressä menee isoja sähköjohtojakin.

Suosituimmat

Viime viikolla prosessijhoitajaksi lääketehtaalle. Pätevyyteni kuulemma riittää, vaikka minulla ei ole minkäänlaista käsitystä varastotyöstä, tehdastyöstä tai lääkkeistä.

Tänään sitten erikoissairaanhoitajaksi.. Kondiittorin papereilla ja ylppäritutkinnolla.

Sain juuri kuulla palstalta, että tämä on junttia ja noloa.

Itselläni riippuu ihan laukusta ja hihnasta. Kuitenkin ehkä jopa mieluummin kannan yli pään. Silloin laukku ei ainakaan pääse valumaan. En ole mikään pullohartia, mutta kumartuessa jne kassi helposti notkahtaa alas :D

Olen hyväkroppainen 29v nainen. Lapsia ei ole enkä halua. Hoikka ja muotoja silti. Liikunnallinen. Naama on tavis pullanaama. Olen halukas, saa panna kakkoseen jne. Ainoa vaan että en huoli rumia ja köyhiä miehiä. En juoppoja, en kaljuja, läskejä, tupakoivia, mustasukkaisia yms.

Suosituimmat

Ehdotin työttömälle nuorehkolle sukulaisnaiselle jos tulisi juhliin avuksi kuoharia ja kahvia kaatelemaan yms puuhastelua. Ei tarvise lahjaa tuoda ja olisin 50€ vaivanpalkkaakin antanut. Ainahan ruokaakin jää ylikin joten syödäkseenkin olisi saanut.