Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Meillä on kaikki kengät jääneet pieniksi nyt ja 3 ja 5 vuotiaille tytöille olisi ostettava kengät. Tällä hetkellä vielä lenkkareissa menee ja ihan etelässä asutaan niin ei taas tiedä tuleeko pakkasia juuri ollenkaan talvella..

Vierailija
10:56

Naapurin yh tekee minut hulluksi.Hän on vain niin ihana. Valitettavasti olen se naisten pahin painajainen. Ujo kilttimies. En kykene ehdottamaan mitään mutta aina kun näen hänet tuntuu että sydän räjähtää kun hän hymyillen tervehtii.

Olen ollut alalla reippaat kymmenen vuotta ja vastaan on tullut ties kuinka kajahtanutta porukkaa. Työsuhteet ovat kestäneet aina maksimissaan vuoden, mutta tältä alta saa töitä aina. Nyt olen tullut tieni päähän. Olen henkisesti ja fyysisesti loppu tähän touhuun.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 18:25

Ristiäiset ihan just ja tytölle ei löydy nimeä. Seuraavat ehdot tulee täyttyä: Ei saa olla tämän päivän suosikkinimi eikä muutenkaan yleinen, isälle pitää olla ns. prinsessa-nimi ja "tavallinen". Lisäksi ei saa olla mummojen aikainen suosikkinimi.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 21:42

Listaa tähän kaikki mitkä ovat sinulle nou nou, tai yrität mahdollisimman paljon välttää.
Ei tarvitse perustella miksi. Riittää vain maininta.
Itselläni

-Vallila
-Finlayson
-McDonalds
-Atria
-HK
-Vaasan
-Apple
-Kånken

Suosituimmat

Natsimiehityksen aikana Norjassa kehittyi tapa missä isänmaalliset norjalaiset kilisyttelivät avaimia aina natsin havaitessaan. Me isänmaalliset suomalaiset voisimme ottaa tavan käyttöön täällä Suomessa ja ilmoittaa kanssaihmisille natsin läsnäolosta.

Vierailija
11:43

Onko täällä ketään, jolla sellainen olisi? Haluaisin tietoa erityisesti yhteysosoitteesta; mihin sitä tarvitsee? Mitä, jos sitä ei hanki - tulevatko kirjeet silti perille, jos itse ilmoittaa osoitteensa tarvittaville tahoille?